Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

64
Ενέσιμο Botox Allegran (1 κύρια & 1 follow-up συνεδρία):64€ από 250€ μια ενέσιμη θεραπεία Botox Allegran σε λαιμο ή σε (2) περιοχές της επιλογής σας από μέτωπο, πόδι χήνας & μεσόφρυο και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου-Η-94€ από 360€ για μια ενέσιμη θεραπεία Botox σε Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF -Η-119€ από 460€ για μια ενέσιμη θεραπεία Botox σε λαιμό και Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου για άμεση εξάλειψη ρυτίδων, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο γιατρό και με τα υλικά να ανοίγονται μπροστά στον πελάτη στο ινστιτούτο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στο Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου) Έκπτωση 74%. : Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. H προσφορά για τα 64€ από 250€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε λαιμο ή σε (2) περιοχές της επιλογής σας από μέτωπο, πόδι χήνας & μεσόφρυο και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου διάρκειας 15 λεπτών. Η προσφορά για τα 94€ από 360€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες προσώπου διάρκειας 20 λεπτα. Η προσφορά για τα 119€ από 460€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε λαιμό και Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου διάρκειας 20 λεπτά. Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Τα προϊόντα είναι αμερικανικής προέλευσης Allergan, τα οποία ανοίγονται μπροστά σας. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 20'-30'. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 4-6 μήνες. H εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο με μεγάλη εμπειρία Το φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 74%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 31 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 6 ώρες
140
140€ για μια θεραπεία με Ενέσιμο Υλουρονικό Οξύ για το πρόσωπο με επώνυμα προϊόντα Restyland με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα σε αποστειρωμένο χώρο και συσκευασίες που ανοίγονται μπροστά σας από ειδικευμένο ιατρό στο νέο Δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στον Πειραιά(στην Ηρώων Πολυτεχνείου).Αξίας 280€.Έκπτωση 50% : Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 θεραπεία με Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ με προϊόντα Restyland για το πρόσωπο. Η εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο. Διάρκεια του Υαλουρονικου Οξέως ως και έξι μήνες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 280 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 22 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 6 ώρες
158
158€ για (1) θεραπεία ενέσιμου Botox Full Face και στις τρεις περιοχές σε μέτωπο, μεσόφρυο και πόδι χήνας για να αποκτήσετε νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο από εξειδικευμένο ιατρό στο νέο Δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στον Πειραιά(στην Ηρώων Πολυτεχνείου).Αξίας 316€.Έκπτωση 50% : Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 Συνεδρία Ενέσιμου Botox σε Full Face(μέτωπο,μεσόφρυο και πόδι χήνας) Η εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή. Η διαρκεια συνεδριας και στα τρια σημεια είναι στα 40 λεπτα. Διάρκεια του Botox ως και έξι μήνες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 316 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 21 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 6 ώρες
150
150€ για µια Θεραπεία Υπεριδρωσίας µε Botox, για να δώσετε τέλος στην εφίδρωση, την κακοσµία, και το αντιαισθητικό κιτρίνισµα σε µασχλάλες, µε πραγµατικά εξαιρετικά αποτελέσµατα, μία προσφορά από το νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MEDISYSTEM στην Γλυφάδα αρχικής αξίας 400€ - έκπτωση 63%! : Θεραπεία Υπεριδρωσίας µε Botox Το Botox χρησιµοποιείται επίσης για περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης σε µασχάλες, πατούσες και χέρια µε εξαιρετικά αποτελέσµατα. Αυτή είναι και η τελευταία µόδα στο Hollywood. Οι celebrities για να µην ιδρώνουν πάνω στα ακριβά φορέµατα και αφήνουν στάµπες που φαίνονται άσχηµα στις φωτογραφίες καταστρέφοντας µια εντυπωσιακή εµφάνιση, απευθύνονται στους ιατρούς τους για µία απλή συνεδρία! Με µια πολύ λεπτή βελόνα, εγχύονται σταγόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η διαδικασία, που διαρκεί 10-20 λεπτά, δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά µόνο την υπερβολική. Η εφίδρωση της µασχάλης µειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ηµέρες και το πλήρες αποτέλεσµα έρχεται µέσα στην πρώτη εβδοµάδα. Η θεραπεία συµβάλλει και στην καταπολέµηση της κακοσµίας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον υπερβολικό ιδρώτα. Το αποτέλεσµα διαρκεί από έξι έως δέκα µήνες, ανάλογα µε τον κάθε οργανισµό.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μέρες 28 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
150
150€ για μια θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox, και δώστε τέλος και στο αντιαισθητικό κιτρίνισμα σε μασχλάλες, στην εφίδρωση και την κακοσμία με εξαιρετικά αποτελέσματα από το ινστιτούτο αισθητικής +Medisystem στο μετρό στον Άγιο Δημήτριο αξίας 400€ - έκπτωση 63%. : Θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox. Οι κύριες εντοπίσεις της πρωτοπαθούς εστιακής υπεριδρωσίας είναι η μασχάλη, οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox είναι παροδική. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες, αν και έχει παρατηρηθεί πιο παρατεταμένη δράση μετά από πολλές εφαρμογές. Στην παλαμιαία υπεριδρωσία η διάρκεια δράσης του κυμαίνεται από 5 έως 8 μήνες. Μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας υπεριδρωσίας με botox δεν υπάρχουν. Μια ήπια μυική αδυναμία του χεριού στην παλαμιαία υπεριδρωσία είναι παροδική. Άλλες εντοπίσεις μπορεί να είναι επίσης η οσφύς και το στήθος.Το botox (αλλαντική τοξίνη τύπου Α) αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων και μειώνει την εφίδρωση. Το Botox χρησιμοποιείται επίσης για περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης σε μασχάλες, πατούσες και χέρια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διαδικασία, που διαρκεί 10-20 λεπτά, δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά μόνο την υπερβολική. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, εγχύονται σταγόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα έρχεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Η θεραπεία συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κακοσμίας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον υπερβολικό ιδρώτα.Το αποτέλεσμα διαρκεί από έξι έως δέκα μήνες, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία, καθώς και για την υπεριδρωσία μασχαλών και πελμάτων. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι ιδανική και αποτελεσματική σε όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την παλαμιαία υπεριδρωσία και την υπεριδρωσία των πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και αποτελεσματική λύση. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου καθώς και άλλων περιοχών. Πριν τη θεραπεία υπεριδρωσίας με botox προηγείται χαρτογράφηση της περιοχής με τεστ αμύλου -. Ιωδίου ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ botox ενίεται ενδοδερμικά με τρόπο κατά το δυνατόν ανώδυνο. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία που ταλαιπωρεί πολλούς ασθενείς.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 283 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
12
Μία Θεραπεία Σώματος Τριπλής Δράσης - Θεραπεία Σώματος 3πλής Δράσης Μελίσσια - 12€ για μία Θεραπεία Σώματος Τριπλής Δράσης που περιλαμβάνει: μία θεραπεία σώματος λιπογλυπτικής με μηχάνημα, μία θεραπεία σώματος σύσφιξης με μηχάνημα και μία θεραπεία σώματος λεμφικού για αποτοξίνωση με μηχάνημα (η επιλογή μηχανημάτων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος) ή 30€ για 3 Θεραπείες Σώματος Τριπλής Δράσης ή 65€ για 10 Θεραπείες Σώματος Τριπλής δράσης (Έκπτωση 89%), χαρίστε στο σώμα σας τη σιλουέτα που επιθυμείτε, από το Ινστιτούτο αισθητικής «Λαγού Ελένη» στα Μελίσσια!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία Θεραπεία Σώματος Τριπλής Δράσης που περιλαμβάνει Μία θεραπεία σώματος λιπογλυπτικής με μηχάνημα Μία θεραπεία σώματος σύσφιξης με μηχάνημα και Μία θεραπεία σώματος λεμφικού για αποτοξίνωση στα 12€ από 60€ ή Τρεις Θεραπείες Σώματος Τριπλής Δράσης στα 30€ από 180€ ή Δέκα Θεραπείες Σώματος Τριπλής Δράσης στα 65€ από 600€ Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr Η επιλογή των μηχανημάτων ( Εndermologie, RF Ραδιοσυχνότητες, Hyper Slimmer, Ultratone, Proellixe Vibration, Drenactiv, Ultra Shape Υπέρηχοι) γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος.
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 23 μέρες 2 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
89
89€ για μόνιμο μακιγιάζ προσώπου σε φρύδια ή άνω-κάτω γραμμή ματιών ή άνω γραμμή ματιών-eyeliner ή γραμμή χειλιών και σκίαση από το VΙP στην Ηλιούπολη απο 300€ - έκπτωση 70%. : Μόνιμο Μακιγιάζ Το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια επαγγελματική τεχνική που εμφυτεύει υπό-αλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Το Μόνιμο Μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή για να διορθώσουμε ατέλειες και ασυμμετρίες του προσώπου και του σώματός μας.Χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω από το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Οι ειδικές συσκευές αυτές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες, διαθέτουν ρυθμιζόμενη ταχύτητα και ακριβή οδήγηση της βελόνας και ρύθμιση βάθους διείσδυσης, που επιτρέπει να σχεδιάζονται στο δέρμα σκιάσεις και λεπτές γραμμές.Το αποτέλεσμα που μας δίνει αυτή η μέθοδος θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα έτος.Οι χρωστικές ουσίες μένουν στο δέρμα για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα (συνήθως 2-3 χρόνια στο πρόσωπο και 8-10 χρόνια στο σώμα), και κατόπιν με τη φυσική ανάπλαση των κυττάρων, ξεθωριάζουν. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλουμε καθώς και να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις για τέλειο αποτέλεσμα.Υπάρχουν όμως και εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια του. Η συχνή έκθεση στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει τα χρώματα με αποτέλεσμα να χάνεται η λάμψη και να ξεθωριάζει πιο γρήγορα το χρώμα. Η χρήση αντηλιακού προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητη μετά την εφαρμογή. Που μπορεί να εφαρμοστεί; Φρύδια Ξεκινώντας από τα φρύδια, μπορούμε να γεμίσουμε τα ήδη υπάρχοντα για να δώσουμε ζωντάνια στο πρόσωπο. Μπορούμε να διορθώσουμε ένα όχι καλοσχηματισμένο φρύδι το οποίο θα μπορούσε να είναι γεμάτο το μισό και το υπόλοιπο ανύπαρκτο ή να αλλάξουμε σχήμα ανάλογα με τι ταιριάζει στο πρόσωπο μας. Μάτια Με την εφαρμογή του μόνιμου χρώματος στις βάσεις των βλεφαρίδων τονίζονται τα μάτια και είναι πάντα έτοιμα μακιγιαρισμένα. Με τον τρόπο που θα μακιγιάρουμε μπορεί το μάτι να γίνει π.χ. πιο ανοδικό ή πιο μεγάλο ή πιο μικρό, ανάλογα με τον τύπο μας. Χείλη Οι φυσικές γραμμές των χειλιών διορθώνονται , τελειοποιούνται και διακρίνονται καλύτερα με αποτέλεσμα ένα τέλειο και νεανικό στόμα. Επίσης ελαττώνονται σημαντικά οι κάθετες ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από τα χείλη έτσι ώστε το κραγιόν να παραμένει πάντα σταθερό. Μόνιμο μακιγιάζ προστίθεται σε όλη την επιφάνεια των χειλιών για στόμα χυμώδες και αισθησιακό. Όμορφα δροσερά, καλοσχηματισμένα χείλη, είτε σε νεανικό απαλό ροζ η πιο έντονο να μοιάζει με το κραγιόν μας. Εδώ μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να λεπτύνουμε το άνω ή το κάτω χείλος ανάλογα με το σχήμα που έχουν ή με αυτό που θα θέλαμε να έχουν. Να είναι πάντοτε φρέσκα δροσερά, καλοσχηματισμένα. Φοράτε Lip-Gloss και νομίζετε ότι είναι βαμμένα. Θα εκπλαγείτε ποσό μπορεί να ομορφύνει το πρόσωπο με τόσο πολύ μικρές παρεμβολές. Παραιατρικές Εφαρμογές Ανακατασκευές των διάκενων του ιστού του μαστού, ουλές από τραυματισμούς ή επεμβάσεις, τριχοειδείς αλωπεκιάσεις, ραβδώσεις, λαγόστομα, δυσχρωμίες.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 70%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μήνες 323 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
80
Πόδια κουρασμένα και βαριά ? Πείτε αντίο στο πρόβλημα των ευρυαγγειών σε γάμπες και μηρούς για όμορφα και υγιή πόδια μόνο 80€ από 600€ για τρεις (3) συνεδρίες με σκληρυντικές ενέσεις στο νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem,στην Κηφισιά - έκπτωση 87%!! : +Medisystem Κηφισιάς Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
αρχική αξία: 600 €έκπτωση: 87%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 12 μήνες 308 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
70
70€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με το κορυφαίο laser VIKINI υψηλής ισχύος 808nm δίοδος για μόνιμη αποτρίχωση, μία άκρως αποτελεσματική μέθοδος, ιδανική για σκουρόχρωμες επιδερμίδες ακόμα και ανοιχτές ξανθιές τρίχες, από την Planet Αισθητική πλησίον σταθμού Μετρό Κατεχάκη, αρχικής αξίας 1.320€ : Η αποτρίχωση με το laser VIKINI υψηλής ισχύος 808nm δίοδος είναι η πιο σύντομη και δυνατή μέθοδος αποτρίχωσης, αφού απαιτούνται μόνο έξι (6) επισκέψεις για να ξεχάσετε τι θα πει τρίχα μια για πάντα!   Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2015 Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 - 20.00 Σάββατο 12.00 - 17.00 Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει 6 συνεδρίες Οριστικής Αποτρίχωσης με το κορυφαίο laser VIKINI υψηλής ισχύος 808nm δίοδος για μόνιμη αποτρίχωση, μία άκρως αποτελεσματική μέθοδος, ιδανική για σκουρόχρωμες επιδερμίδες ακόμα και ανοιχτές ξανθιές τρίχες Το πρόγραμμα αφορά γυναίκες & άντρες και περιλαμβάνει 6 Επισκέψεις με τις εξής επιλογές: Με την αγορά ενός (1) κουπονιού 70€ επιλέγετε μία (1) από τις παρακάτω περιοχές: Για γυναίκες: Άνω χείλος ή πηγούνι ή παρειές Λαιμός Μασχάλες Θηλή / στήθος Γραμμή γλουτών Γραμμή κοιλιάς Για άντρες: Ζυγωματικά Κολάρο Αυχένα Ακροδάχτυλα χεριών /Αυτιά Με την αγορά δύο (2) κουπονιών 140€ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: Για γυναίκες: Κοιλιά 1/2 χέρια Στήθος Μέση Γραμμή μπικίνι Για άντρες: Μασχάλες 1/2 χέρια Με την αγορά τριών (3) κουπονιών 210€ μπορείτε να κάνετε: Για γυναίκες: Γλουτούς Full μπικίνι Full face Ολόκληρα χέρια Για άντρες Ώμους Μέση Full χέρια Στήθος Με την αγορά πέντε (4) κουπονιών 280€ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: Για Γυναίκες Γάμπες Μηρούς Για άντρες: Γάμπες Μηρούς Με την αγορά (6) κουπονιών 420€ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: Για άντρες: Full Πλάτη δώρο Αυχένα Στήθος και κοιλιά δώρο Κολάρο Για γυναίκες Full πόδια δώρο Γραμμή μπικίνι Full Μπικίνι και Γλουτούς Δώρο γραμμή γλουτών Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στον εξειδικευμένο χώρο Planet Αισθητική σε συνεργασία με πλαστικό χειρουργό και δερματολόγο. Προτείνεται να έχετε ξυριστεί τουλάχιστον 1 ημέρα πριν τη θεραπεία Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις θεραπείες αποτρίχωσης πρέπει να είναι 35-45 μέρες H πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 31/07/2015. Διατίθεται Δωρεάν Parking χώρος στάθμευσης επί της οδού Βρανά 14 πλησίον Κέντρου Planet Αισθητική. Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και πολλαπλά, με τη μορφή δώρου, για συγγενείς ή φίλους. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν.Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης, για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού (μέχρι 24 ώρες πριν) η συνεδρία χάνεται. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με laser Η αποτρίχωση με laser προσφέρει οριστική, ασφαλή και γρήγορη λύση. Τα συστήματα λέιζερ που διατίθενται σήμερα για αποτρίχωση με τα αντίστοιχα μήκη κύματος είναι τα εξής : 1. Alexandrite(αλεξανδρίτης) laser 755 nm 2. diode (δυοδικό)laser 800-810nm, 3. ruby laser 694nm 4. Nd:YAG laser 1064nm καθώς και 5. σύστημα πολωμένου φωτος (δεν είναι laser) στα IPL 590-1200 nm Το Vikini Diode Hair removal με τεχνολογία DP1,DP2,FDP . Το μόνο ανώδυνο λέιζερ στην αγορά σήμερα για την αντιμετώπιση όλων των ευαίσθητων περιοχών του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών μπικίνι. Αυτό το λέιζερ είναι εξαιρετικό για τη μόνιμη μείωση της τρίχας στο σώμα.Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Η αποτρίχωση πραγματοποιείται με το laser VIKINI , το οποίο αποτελεί καινοτομία όσον αφορά την ανώδυνη εφα
αρχική αξία: 1.320 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 26 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
47
47€ για Μόνιμο Μακιγιάζ για να τονίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας (μέθοδος τρίχα-τρίχα) ή το περίγραμμα των χειλιών σας με προϊόντα γαλλικής προέλευσης και εγγύηση 10 χρόνων από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€ Έκπτωση 86%. : Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Η προσφορά περιλαμβάνει: Μόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια(μέθοδος τρίχα-τρίχα) ή Μόνιμο μακιγιάζ σε περίγραμμα χειλιών. Για την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ θα πραγματοποιηθούν 2 συνεδρίες (σε 2 διαφορετικές επισκέψεις). Για μόνιμο μακιγιάζ και στις 2 περιοχές (φρύδια και περίγραμμα χειλιών) απαιτείται η αγορά 2 κουπονιών. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 340 €έκπτωση: 86%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 30 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 6 ώρες
39
Πολυτελής Περιποίηση Σώματος+Προσώπου Σύνταγμα - The Golden Athens Spa!!! 39€ από 325€ (Έκπτωση 88%) για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury που περιλαμβάνει: full body massage, βαθύ καθαρισμό προσώπου με διαμάντια ή υπέρηχο και anti-ageing therapy συνολικής διάρκειας 4 ωρών, από τον υπερπολυτελή χώρο του «The Golden Athens Spa» στο Σύνταγμα, κοντά στο Μετρό!!! Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και τη φροντίδα που του αξίζει! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 VIP Golden Relax Therapy σώματος (Διάρκειας 100'): Peeling body scrub με βανίλια, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες μεταξιού (Διάρκειας 10') Χαμάμ για αποτοξίνωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος (Διάρκειας 10') Αρωματοβροχή με συνεχείς εναλλαγές θερμοκρασίας για χαλάρωση και ευεξία (Διάρκειας 10') Full body μασάζ με συνδυασμό 14 φυτικών ελαίων, βιταμινών A, C και E, για ανανέωση της επιδερμίδας και απόλυτη χαλάρωση (Διάρκειας 50') Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνη Ε, για προστασία δερματικών κυττάρων και βελτίωση της παραγωγής ελαστίνης για απόλυτα νεανικό και σφριγηλό δέρμα (Διάρκειας 20') 1 καθαρισμός προσώπου (Διάρκειας 80') με επιλογή ανάμεσα σε: Diamond Therapy, Δερμοαπόξεση με διαμάντια για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση, λείανση ρυτίδων, ενυδάτωση και λάμψη, ή Hydroskin Scruber, Βαθύς καθαρισμός με υπέρηχο για εξάχνωση σμίγματος, απολέπιση, λείανση, ενυδάτωση και ανανέωση δέρματος 1 θεραπεία προσώπου (Διάρκειας 60') με επιλογή ανάμεσα σε: Light Mouse, Θεραπεία σύσφιξης με ψυχρό laser για ενεργοποίηση ινοβλαστών, αύξηση κολλαγόνου-ελαστίνης, αναδόμηση και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, ή Antifatica Eyes-Air Massage, Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών με μηχάνημα για την αντιμετώπιση οιδημάτων και μαύρων κύκλων με retinol και Βιταμίνη C ΔΩΡΟ 1 μήνας διαιτολογικής παρακολούθησης στο χώρο μας για απώλεια βάρους έως 6kg. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 17€(-72%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για ένα πακέτο VIP Golden Therapy στα 23€(-83%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 325 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 515 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
39
39€ για μία (1) συνεδρία 4ml με dermafiller και oligoelements που βοηθάει στο γέμισμα μικρών ρυτίδων, αναζωογονώντας το δικό μας υαλουρονικό, μία (1) συνεδρία dermabration (διαμάντι) και δώρο ένα μανικιούρ μία προσφορά από το Επιστημονικό κέντρο αισθητικής ιατρικής και κοσμητολογίας στη Γλυφάδα αρχικής αξίας 209€ - έκπτωση 81%. : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος μόλις λίγο έξω από το κέντρο της Γλυφάδας στην περιοχή της Αιξώνης, ανταποκρίνεται πλήρως στην εφαρμογή εξειδικευμένων μεθόδων για την περιποίηση του σώματος και του προσώπου έχοντας ως προϋπόθεση την χρήση επιστημονικών μεθόδων από το χώρο της αισθητικής καθώς και πρωτοποριακών καλλυντικών προϊόντων, αναστέλλοντας αρχικά και επιλύοντας οριστικά στη συνέχεια προβλήματα αισθητικής, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κ.λ.π. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης θεραπειών προληπτικής και θεραπευτικής αγωγής από το χώρο της αισθητικής και της κοσμητολογίας, με στόχο την βελτίωση των προβλημάτων και την αποκατάστασή τους με απόλυτη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Στο κέντρο μας, σε συνεργασία με επιστήμονες διαιτολόγους, σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις γιαυγιεινή διατροφή και απώλεια βάρους. Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος, χώρος ομορφιάς και ευεξίας άνοιξε με αγάπη για όλες τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους αποτελεσματικά. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και ανακαλύψτε πληροφορίες και γνώσεις ομορφιάς, καθώς και πολύτιμα μυστικά για προσεγμένη εμφάνιση. Αφεθείτε στην ευχαρίστηση που νιώθετε κάνοντας spa και πάρτε συμβουλές υγιεινής διατροφής για να δείχνετε πάντα λαμπερή/ος και πιο όμορφη/ος. Γνωρίστε από κοντά τις εκπληκτικές δυνατότητες του laser 7ης γενιάς στο πρόσωπο και το σώμα.
αρχική αξία: 209 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 55 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 4 ημέρες
70
70€ για τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων three d για να αποκτήσετε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, μία προσφορά απο το Nails R & More στο Σύνταγμα αρχικής αξίας 300€- έκπτωση 77%. : Nails R and more... Ένας υπέροχος μαγικός κόσμος της εταιρίας Nails R and more... στην καρδιά της Αθήνας, Λεωφόρος Β.Αμαλίας 42 στο Σύνταγμα προσφέρει ένα χάδι από ροζ χρυσόσκονη για κοριτσίστικα όνειρα ή γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το απαιτούν.......... Κοντά μας θα απολαύσετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τέχνη και τεχνολογία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και γνωρίστε τις υπηρεσίες μας στο μανικιούρ, τη νέα μέθοδο φυσικής ενίσχυσης με gel που αφαιρείται με ένα απλό ξέβαμα, χωρίς καμιά φθορά στο φυσικό νύχι και το έξτρα θεραπευτικό πεντικιούρ που ανακουφίζει από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλα τα κουρασμένα πόδια. Ευεργετείστε την υγεία σας με μια λουτροθεραπεία ποδιών με αιθέρια έλαια και άλατα σε συνδιασμό με μια συνεδρία ρεφλεξολογίας για τόνωση και ευεξία. Γνωρίστε τα τεχνητά μας νύχια με gel ή ακρυλικό με μεγάλη διάρκεια και μεγάλη ποικιλία επώνυμων tips (όπως Dior, Channel, Gucci, κ.ά). Επίσης τις θεραπείες spa σε πρόσωπο και σώμα,όπως σοκολατοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, λεμφικό μασάζ κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, ολοκληρώστε την τέλεια εμφάνισή σας με ένα εξαιρετικό μακιγιάζ από έμπειρη μακιγιέζ και εξτένσιον βλεφαρίδες για έξτρα λάμψη και βελούδινο βλέμμα και μια χαρούμενη πινελιά με ένα τατουάζ γκλίτερ.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 77%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μέρες 36 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
360
8 συνεδρίες Full Βody για άνδρες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 17€(-72%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 4.000 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 6 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
290
8 συνεδρίες Full Βody για γυναίκες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 17€(-72%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 3.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
50€ για τέσσερις (4) ωριαίες θεραπείες προσώπου με φύλλα κολαγόνου, με θεαματικά αποτελέσματα χάρη στις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες μία προσφορά απο το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στην Κηφισιά αξίας 220€ - έκπτωση 77%. : Θεραπείες προσώπου με φύλλα κολαγόνου Το κολλαγόνο είναι βιολογικό συστατικό του δέρματος απαραίτητο για την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του.Η εφαρμογή της μάσκας φύλλου κολλαγόνου ανανεώνει ενυδατώνει ξεκουράζει την επιδερμίδα, που αποκτά λάμψη, φρασκάδα και απαλή υφή.Βοηθά σημαντικά την περοχή των ματιών, καταπολεμάει τους μάυρους κύκλους και τα οιδήματα.Τα φύλλα κολαγόνου είναι εμπλουτισμένα με ΑΛΟΗ, ginko BILOBA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C & Ε και αφού διαβράχει το πλέγμα ινών, το απορροφά, διογκώνεται και μετατρέπεται σε ένα ημιδιαφανές φύλλο που εφαρμόζεται σαν μάσκα παίρνοντας το σχήμα του προσώπου και τροφοδοτεί το δέρμα και τα ευεργετικά συστατικά σε κάθε σημείο.
αρχική αξία: 220 €έκπτωση: 77%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 8 μήνες 239 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
50€ για τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων one by one για να αποκτήσετε μακριές & πυκνές βλεφαρίδες, μία προσφορά απο το Nails R & More στο Σύνταγμα αρχικής αξίας 250€ - έκπτωση 80%. : Nails R and more... Ένας υπέροχος μαγικός κόσμος της εταιρίας Nails R and more... στην καρδιά της Αθήνας, Λεωφόρος Β.Αμαλίας 42 στο Σύνταγμα προσφέρει ένα χάδι από ροζ χρυσόσκονη για κοριτσίστικα όνειρα ή γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το απαιτούν.......... Κοντά μας θα απολαύσετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τέχνη και τεχνολογία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και γνωρίστε τις υπηρεσίες μας στο μανικιούρ, τη νέα μέθοδο φυσικής ενίσχυσης με gel που αφαιρείται με ένα απλό ξέβαμα, χωρίς καμιά φθορά στο φυσικό νύχι και το έξτρα θεραπευτικό πεντικιούρ που ανακουφίζει από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλα τα κουρασμένα πόδια. Ευεργετείστε την υγεία σας με μια λουτροθεραπεία ποδιών με αιθέρια έλαια και άλατα σε συνδιασμό με μια συνεδρία ρεφλεξολογίας για τόνωση και ευεξία. Γνωρίστε τα τεχνητά μας νύχια με gel ή ακρυλικό με μεγάλη διάρκεια και μεγάλη ποικιλία επώνυμων tips (όπως Dior, Channel, Gucci, κ.ά). Επίσης τις θεραπείες spa σε πρόσωπο και σώμα,όπως σοκολατοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, λεμφικό μασάζ κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, ολοκληρώστε την τέλεια εμφάνισή σας με ένα εξαιρετικό μακιγιάζ από έμπειρη μακιγιέζ και εξτένσιον βλεφαρίδες για έξτρα λάμψη και βελούδινο βλέμμα και μια χαρούμενη πινελιά με ένα τατουάζ γκλίτερ.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μέρες 37 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
50€ για πέντε (5) συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης, για άντρες και γυναίκες, με IPL Laser 7ης γενιάς για μεγάλες περιοχές,μία προσφορά από το Επιστημονικό Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Κοσμητολογίας στη Γλυφάδα αρχικής αξίας 300€ - έκπτωση 83%. : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος μόλις λίγο έξω από το κέντρο της Γλυφάδας στην περιοχή της Αιξώνης, ανταποκρίνεται πλήρως στην εφαρμογή εξειδικευμένων μεθόδων για την περιποίηση του σώματος και του προσώπου έχοντας ως προϋπόθεση την χρήση επιστημονικών μεθόδων από το χώρο της αισθητικής καθώς και πρωτοποριακών καλλυντικών προϊόντων, αναστέλλοντας αρχικά και επιλύοντας οριστικά στη συνέχεια προβλήματα αισθητικής, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κ.λ.π. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης θεραπειών προληπτικής και θεραπευτικής αγωγής από το χώρο της αισθητικής και της κοσμητολογίας, με στόχο την βελτίωση των προβλημάτων και την αποκατάστασή τους με απόλυτη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Στο κέντρο μας, σε συνεργασία με επιστήμονες διαιτολόγους, σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις γιαυγιεινή διατροφή και απώλεια βάρους. Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος, χώρος ομορφιάς και ευεξίας άνοιξε με αγάπη για όλες τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους αποτελεσματικά. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και ανακαλύψτε πληροφορίες και γνώσεις ομορφιάς, καθώς και πολύτιμα μυστικά για προσεγμένη εμφάνιση. Αφεθείτε στην ευχαρίστηση που νιώθετε κάνοντας spa και πάρτε συμβουλές υγιεινής διατροφής για να δείχνετε πάντα λαμπερή/ος και πιο όμορφη/ος. Γνωρίστε από κοντά τις εκπληκτικές δυνατότητες του laser 7ης γενιάς στο πρόσωπο και το σώμα.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 83%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 66 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
50€ για δύο (2) ανώδυνες συνεδρίες ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου, για σύσφιξη , ενυδάτωση, και αναζωογόνηση προσώπου από το νέο κέντρο ιατρικής αισθητικής +MediSystem στην Κηφισιά αξίας 140 - έκπτωση 64%! : +Medisystem Κηφισιάς Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 64%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μήνες 322 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
Κυτταρίτιδα τέλος!! 50€ από για έξι ( 6 ) αντικυτταριτιδικές μεσοθεραπείες, μη ενέσιμες για λείο δέρμα με τη τεχνολογία Fraxpeel σε Γλουτούς και Περιφέρεια στο ΜΕDIChic, δίπλα από το Metro του Αγ. Δημητρίου αξίας 900€. Έκπτωση 94%. : Μεσοθεραπεία με fraxional Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: στις ορμόνες, την κακή μικροκυκλοφορία του αίματος, την κατανάλωση λιπαρών, αλλά και την απουσία άσκησης από την καθημερινότητά μας.Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να νικήσουμε το μεγαλύτερο εχθρό κάθε γυναίκας? Μεσοθεραπεία με fraxional λέιζερ. Είναι μια χειρουργικ θεραπεία που σκοπό έχει την έγχυση ουσιών στο χόριο του δέρματος, την περιοχή ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος. Εκεί βρίσκονται τα κύτταρα από τα οποία παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και αναγενόνται τα κύτταρα της επιδερμίδας.Τα αποτελέσματα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας η ανάπλαση των κυττάρων και η σφριγηλότητα του δέρματος. MEDIChic Σε ένα φιλόξενο χώρο στο Άγιο Δημήτριο δίπλα απο το METRO σε έναν φιλόξενο χώρο στον οποίο απολαμβάνετε της υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα στον χώρο της αισθητικής. Εδώ, θα σας προτείνουμε λύσεις θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το προσωπικό σας στυλ και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Στο MEDIChic θα βρείτε τις παρακάτω υπηρεσίες: -Αδυνάτισμα Με μηχανήματα λέιζερ -Aισθητική -τη αποτρίχωση -τη σώματος -Αισθητικές Θεραπείες ιατρικής -Spa -Μασάζ
αρχική αξία: 900 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 25 μήνες 379 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
45
45€ από 400€ για ένα πακέτο λάμψης και ανανέωσης της επιδερμίδας του προσώπου σας, με έξι (6) συνεδρίες Δερμοαπόξεσης Dermabrasion, έξι (6) Ενυδατώσεις και έξι (6) Θεραπείες Ματιών, μία προσφορά απο το +MEDIChic στο μετρό του Αγ. Δημητρίου - έκπτωση 89%! : MEDIChic Σε ένα φιλόξενο χώρο στο Άγιο Δημήτριο δίπλα απο το ΜΕΤΡΟ σε έναν φιλόξενο χώρο στον οποίο απολαμβάνετε της υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα στον χώρο της αισθητικής. Εδώ, θα σας προτείνουμε λύσεις θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το προσωπικό σας στυλ και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Στο MEDIChic θα βρείτε τις παρακάτω υπηρεσίες: -Αδυνάτισμα Με μηχανήματα λέιζερ -Aισθητική -τη αποτρίχωση -τη σώματος -Αισθητικές Θεραπείες ιατρικής -μπανιέρα -Μασάζ
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 89%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 16 μέρες 41 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
45
45€ για μία (1) βαφή, μία (1) αντάυγειες, μία (1) ενυδατική μάσκα, ένα (1) κούρεμα λούσιμο και ένα (1) χτένισμα με χρήση των καλύτερων επαγγελματικών προϊόντων από το κομμωτήριο YORKELL στον Άλιμο αξίας 120€.Έκπτωση 63%. : YORKELL Όταν έχεις την τύχη να μαθητεύεις δίπλα στο βοηθό του κομμωτή της Μέριλιν Μονρό να διατηρείς κομμωτήριο στο Λος Άντζελες 1240 τετραγωνικών μέτρων σε πολύ μικρή ηλικία να είσαι προσωπικός κομμωτής της μοναδικής αντίζηλου της Μαντόνα Μαρτίκα και να δημιουργείς μοναδικά έργα τέχνης που γίνονται βραβευμένα εξώφυλλα δίσκους παγκόσμιους τότε σίγουρα μια λέξη σου ταιριάζει. Επιτυχία. Ο Γιώργος Μπακέλας φλερτάρει μαζί της και κέρδισε τόσο τον τίτλο πετυχημένου και καταξιωμένου κομμωτή όσο και τον τίτλο ενός μοναδικού καλλιτέχνη. Η απόλυτη φροντίδα για τα μαλλιά σας και όχι μόνο... Extensions, αξεσουάρ μαλλιών αισθητική περιποίηση νυχιών HENNA TATTOU κοσμήματα έργα τέχνης σε AVANT GARDE ύφος...Ο πολυβραβευμένος κομμωτής καλλιτέχνης Γιώργος Μπακέλας με 15 έτη πείρα στο Χόλιγουντ, η αδελφή του καλλιτέχνης στυλίστρια Κέλλη, και το εξειδικευμένο προσωπικό του σας περιμένουν με προτάσεις για πλήρη ανανέωση , πάντα με λογικές τιμές και προσφορές... Studio κομμωτικής YORKELL. Eκεί ...όπου η τέχνη δεν έχει όρια.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 33 μήνες 406 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
FirstPrevΣελίδα 1 / 58NextLast
-