Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

89
Αποτρίχωση με ΔΙΟΔΙΚΟ LASER τελευταίας γενιάς 808nm!! 89€ από 900€ για 8 συνεδρίες (Ετήσιο πρόγραμμα) οριστικής αποτρίχωσης σε 2 μικρές περιοχές ή μία μεσαία περιοχή της επιλογής σας - Ή - 299€ από 2500€ για όσες και όποιες περιοχές επιθυμείτε, και πείτε επιτέλους αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την κορυφαία μέθοδο αποτρίχωσης με τεχνολογία ψύξης για ανώδυνα αποτελέσματα, ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, στα καταστήματα Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό) και στον Χολαργό (στάση μετρό). Έκπτωση 90%. : Η προσφορά ισχύει για ενα χρόνο και ενεργοποιείται με την πρώτη συνεδρία. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά των 89€ από 900€ (ετήσιο πρόγραμμα 8 συνεδριών) περιλαμβάνει επιλογή από τις εξής περιοχές: Α) 2 (δύο) μικρές περιοχές από: - μεσόφρυο ή - άνω χείλος ή - παρειές ή - πηγούνι ή - ακρόδάχτυλα ή - θηλές ή - γραμμή bikini ή - γραμμή κοιλιάς ή - γραμμή γλουτών ή - πέλμα ή Β) 1 (μια) μεσαία περιοχή από: - λαιμό ή - μασχάλες ή - full face ή - κολάρο & ώμοι ή - Full Bikini και θηλές Η προσφορά των 299€ από 2500€ (ετήσιο πρόγραμμα 8 συνεδριών) περιλαμβάνει επιλογή σε όσες περιοχές θέλετε ανάμεσα στις ανωτέρω αλλά και μεγάλων περιοχών όπως: - κοιλιά ή - πλάτη ή - χέρια ή - μέση ή - full πόδια Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδιαστικά για περισσότερες περιοχές και συνεδρίες.
αρχική αξία: 900 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 29 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
49
Για ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ & ΣΥΣΦΙΞΗ δεν υπάρχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!49€ για 60! θεραπείες αδυνατίσματος, που περιλαμβάνουν, 12 συνεδρίες Medislim, 12 συνεδρίες Pressoslim, 12 συνεδρίες Bellaslim,12 συνεδρίες Slimaction,3 συνεδρίες RF, 3 συνεδρίες Vacuum,3 χειρομασάζ αδυνατίσματος και 3 επισκέψεις σε διατροφολόγο για εξατομικευμένες οδηγίες! Προσφορά του Chic & Beauty med Spa,πλησίον μετρό Αγ.Αντωνίου. : Πληροφορίες της προσφοράς: Το μοναδικό αυτό πακέτο αδυνατίσματος και σύσφιξης, περιλαμβάνει: -12 συνεδρίες Medislim, -12 συνεδρίες Pressoslim, -12 συνεδρίες Bellaslim, -12 συνεδρίες Slimaction, -3 χειρομασάζ αδυνατίσματος (διάρκειας 30 λεπτών έκαστο), -3 Vacuum που γίνονται ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με -3 RF (ραδιοσυχνοτητες) για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και -3 επισκέψεις σε διατροφολόγο με εξατομικευμένες οδηγίες! Λίγα λόγια για της υπηρεσίες της προσφοράς: -Medislim: Το Medislim προσφέρει μυϊκή τόνωση και σύσφιξη. Μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και χάνουμε πόντους από τα σημεία που το εφαρμόζουμε! -Pressoslim: προσφέρει λεμφική αποτοξίνωση, μειώνει τις κατακρατήσεις και την κυτταρίτιδα! -Bellaslim: το Bellaslim είναι ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας, το οποίο βοηθά στη αύξηση του μεταβολισμού! -Slimaction: Xρησιμοποιείται για την εκγύμναση των γλουτών, του στήθους, του στομάχου, των μηρών, της κοιλιακής περιοχής, του προσώπου για ανόρθωση του οβάλ, για αύξηση της μυϊκής τόνωσης. -Tο Χειρομασάζ αδυνατίσματος (διάρκειας 30 λεπτών έκαστο) είναι λιποδιαλυτικό και βοηθά στην κυτταρίτιδα ιδιαίτερα στη σκληρή μορφή της! -Vacuum: βοηθάει στη λιποδιάλυση και στη κυτταρίτιδα δραστικά με άμεσα αποτελέσματα! -RF(ραδιοσυχνότητες): σμιλεύουν τα σημεία που αντιστέκονται σε δίαιτες,γυμναστικές και οτιδήποτε άλλο και χαρίζουν σφικτό και νεανικό δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία! -Επισκέψεις σε διατροφολόγο για έλεγχο της πορείας του προγράμματος και εξατομικευμένες οδηγίες! Όροι της προσφοράς: -Η εξαργύρωση του κουπονιού καθώς και η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 20/12/2014!! -Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ μετά την αγορά του. -Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανα χρήστη ή να χρησιμοποιηθούν με τη μορφή δώρου, σε συγγενείς ή φίλους. -Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν,ενώ, για ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5777457 κ΄210-5777606. -Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:30 - 20:00 και Σάββατο: 10:00 - 14:00. -Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. -Όλες οι θεραπείες της προσφοράς, έχουν διάρκεια 30', ενώ οι θεραπείες Vacuum που γίνονται ταυτόχρονα με τις θεραπείες RF έχουν διάρκεια 20'. -Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί σε έντυπη μορφή στο Chic & Beauty med Spa.
αρχική αξία: 1.600 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μέρες 94 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
28
28€ για το υπέρ-πακέτο περιποίησης προσώπου με 16 υπηρεσίες που περιλαμβάνουν 5 συνεδρίες Skin Karma, 5 Dermabration, 5 συνεδρίες αντιγυραντικής προστασίας με κορυφαία προϊόντα Sophis και 1 Βαθύ Καθαρισμό διάρκειας 90 λεπτά, για λαμπερό πρόσωπο με νεανική υφή, στα καταστήματα medical esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό), στον Αγ. Δημήτριο (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Aξίας 1200€. Έκπτωση 98% : Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 5 συνεδρίες Skin Karma, b. 5 Dermabration, c. 5 συνεδρίες αντιγυραντικής προστασίας με κορυφαία προϊόντα Sophis και d. 1 Βαθύ Καθαρισμό διάρκειας 90 λεπτά. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για εντονότερα αποτελέσματα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα: Αγ. Δημήτριος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270) 210 9700501, Χολαργός (Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος) 210 6532200 και 210 6532203 και Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 31) 210-4220151 και 210-4178030. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απατείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 1.200 €έκπτωση: 98%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 15 μέρες 27 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
25
Εξελιγμένη φροντίδα προσώπου!25€ για δύο (2) θεραπείες προσώπου που περιλαμβάνουν 1 DNA REPAIR THERAPY και 1 θεραπεία Τριπολικής Ραδιοσυχνότητας προσώπου! Αποτελεσματικές θεραπείες για την αναδόμηση,την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης καθώς και της πρόωρης γήρανσης, της επιδερμίδας σας! Προσφορά από το Chic & Beauty Med Spa, πλησίον στάσης Μετρό "Αγ.Αντώνιος". Αρχική αξία 150€. : Πληροφορίες της προσφοράς: Το κουπόνι περιλαμβάνει δύο (2) εξελιγμένες θεραπείες, για την αναδόμηση,την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης καθώς και της πρόωρης γήρανσης, της επιδερμίδας του προσώπου σας. Αναλυτικά περιλαμβάνει: 1 DNA REPAIR THERAPY και 1 Θεραπεία Τριπολικής Ραδιοσυχνότητας προσώπου(RF) Λίγα λόγια για τις θεραπείες: -DNA REPAIR THERAPY: Διεγείρει το ενζυματικό σύστημα που διαθέτει το δέρμα και είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA των κυττάρων της επιδερμίδας. Προσφέρει στο πρόσωπο ενυδάτωση και τόνωση,λάμψη και απαλότητα και τέλος βοηθάει στη φυσική βιοσύνθεση του Κολλαγόνου και της Ελαστίνης. -Θεραπεία Τριπολικής Ραδιοσυχνότητας (RF): Πρόκειται για μια ακόμη μη χειρουργική μέθοδο, ιδανική και αυτή για τις χρονικές περιόδους με ηλιοφάνεια και συμβατή με κάθε τύπο δέρματος καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Αποτελεί τον μοναδικό συνδυασμό μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF, εξελιγμένη μέθοδος στην τεχνολογία RF. Διακρίνεται για την βαθύτερη δράση της εκπομπής των ραδιοσυχνοτήτων μέσα στο δέρμα (έως και 2 cm) από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου. Με τον τρόπο αυτό διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και τεντώνουν οι ιστοί, όπως ακριβώς συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ. Όροι της προσφοράς: -Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνει έως τις 30/11/2014! Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. -Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά. -Μπορεί να αγοραστεί ένα (1) κουπόνι ανά χρήστη για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα κουπόνια,για συγγενείς και φίλους με τη μορφή δώρου. -Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν,ενώ, για ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5777457 κ΄210-5777606. -Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:30 - 20:00 και Σάββατο: 10:00 - 14:00. -Τα ραντεβού κλείνονται πάντα βάσει διαθεσιμότητας. -Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση.
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 83%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μέρες 43 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 3 ημέρες
79
5 Συνεδρίες σε μεγάλη περιοχή - Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη - 29€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε μικρή περιοχή της επιλογή σας ή 49€ για μεσαία περιοχή της επιλογή σας ή 79€ για μεγάλη περιοχή της επιλογή σας ή 199€ για Μηρούς (Έκπτωση 91%), από το σύγχρονο χώρο ομορφιάς και υγείας «Medical Beauty» στη Θεσσαλονίκη!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά. 29€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Μεσόφρυο Άνω χείλος Παρειές Πηγούνι Ακροδάχτυλα Πέλμα Γραμμή Γλουτών Γραμμή Μπικίνι Θηλές Γραμμή Κοιλιάς Ζυγωματικά και Αυτιά ή 49€ (1 κουπόνι) για μεσαίες περιοχές επιλογής απο: Λαιμός Μασχάλες Full Μπικίνι Κολλάρο Full Face Αυχένας Άνω χείλος+ Πηγούνι Γραμμή Κοιλιάς+Θηλές Άνω χείλος+Θηλές ή 79€ (1 κουπόνι) για μεγάλες περιοχές επιλογής απο: Ολόκληρη Κοιλιά Πλάτη (γυναικεία) Μέση Κνήμη-Γάμπα Γλουτούς ή 199€ (1 κουπόνι) για μηρούς Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Μεσοθεραπείες Προσώπου απο 19€(-84%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 800 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μέρες 4 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
150
150€ για μια θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox, και δώστε τέλος και στο αντιαισθητικό κιτρίνισμα σε μασχλάλες, στην εφίδρωση και την κακοσμία με εξαιρετικά αποτελέσματα από το ινστιτούτο αισθητικής +Medisystem στο μετρό στον Άγιο Δημήτριο αξίας 400€ - έκπτωση 63%. : Θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox. Οι κύριες εντοπίσεις της πρωτοπαθούς εστιακής υπεριδρωσίας είναι η μασχάλη, οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox είναι παροδική. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες, αν και έχει παρατηρηθεί πιο παρατεταμένη δράση μετά από πολλές εφαρμογές. Στην παλαμιαία υπεριδρωσία η διάρκεια δράσης του κυμαίνεται από 5 έως 8 μήνες. Μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας υπεριδρωσίας με botox δεν υπάρχουν. Μια ήπια μυική αδυναμία του χεριού στην παλαμιαία υπεριδρωσία είναι παροδική. Άλλες εντοπίσεις μπορεί να είναι επίσης η οσφύς και το στήθος.Το botox (αλλαντική τοξίνη τύπου Α) αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων και μειώνει την εφίδρωση. Το Botox χρησιμοποιείται επίσης για περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης σε μασχάλες, πατούσες και χέρια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διαδικασία, που διαρκεί 10-20 λεπτά, δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά μόνο την υπερβολική. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, εγχύονται σταγόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα έρχεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Η θεραπεία συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κακοσμίας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον υπερβολικό ιδρώτα.Το αποτέλεσμα διαρκεί από έξι έως δέκα μήνες, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία, καθώς και για την υπεριδρωσία μασχαλών και πελμάτων. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι ιδανική και αποτελεσματική σε όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την παλαμιαία υπεριδρωσία και την υπεριδρωσία των πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και αποτελεσματική λύση. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου καθώς και άλλων περιοχών. Πριν τη θεραπεία υπεριδρωσίας με botox προηγείται χαρτογράφηση της περιοχής με τεστ αμύλου -. Ιωδίου ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ botox ενίεται ενδοδερμικά με τρόπο κατά το δυνατόν ανώδυνο. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία που ταλαιπωρεί πολλούς ασθενείς.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 93 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
89
89€ για μόνιμο μακιγιάζ προσώπου σε φρύδια ή άνω-κάτω γραμμή ματιών ή άνω γραμμή ματιών-eyeliner ή γραμμή χειλιών και σκίαση από το VΙP στην Ηλιούπολη απο 300€ - έκπτωση 70%. : Μόνιμο Μακιγιάζ Το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια επαγγελματική τεχνική που εμφυτεύει υπό-αλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Το Μόνιμο Μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή για να διορθώσουμε ατέλειες και ασυμμετρίες του προσώπου και του σώματός μας.Χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω από το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Οι ειδικές συσκευές αυτές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες, διαθέτουν ρυθμιζόμενη ταχύτητα και ακριβή οδήγηση της βελόνας και ρύθμιση βάθους διείσδυσης, που επιτρέπει να σχεδιάζονται στο δέρμα σκιάσεις και λεπτές γραμμές.Το αποτέλεσμα που μας δίνει αυτή η μέθοδος θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα έτος.Οι χρωστικές ουσίες μένουν στο δέρμα για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα (συνήθως 2-3 χρόνια στο πρόσωπο και 8-10 χρόνια στο σώμα), και κατόπιν με τη φυσική ανάπλαση των κυττάρων, ξεθωριάζουν. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλουμε καθώς και να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις για τέλειο αποτέλεσμα.Υπάρχουν όμως και εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια του. Η συχνή έκθεση στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει τα χρώματα με αποτέλεσμα να χάνεται η λάμψη και να ξεθωριάζει πιο γρήγορα το χρώμα. Η χρήση αντηλιακού προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητη μετά την εφαρμογή. Που μπορεί να εφαρμοστεί; Φρύδια Ξεκινώντας από τα φρύδια, μπορούμε να γεμίσουμε τα ήδη υπάρχοντα για να δώσουμε ζωντάνια στο πρόσωπο. Μπορούμε να διορθώσουμε ένα όχι καλοσχηματισμένο φρύδι το οποίο θα μπορούσε να είναι γεμάτο το μισό και το υπόλοιπο ανύπαρκτο ή να αλλάξουμε σχήμα ανάλογα με τι ταιριάζει στο πρόσωπο μας. Μάτια Με την εφαρμογή του μόνιμου χρώματος στις βάσεις των βλεφαρίδων τονίζονται τα μάτια και είναι πάντα έτοιμα μακιγιαρισμένα. Με τον τρόπο που θα μακιγιάρουμε μπορεί το μάτι να γίνει π.χ. πιο ανοδικό ή πιο μεγάλο ή πιο μικρό, ανάλογα με τον τύπο μας. Χείλη Οι φυσικές γραμμές των χειλιών διορθώνονται , τελειοποιούνται και διακρίνονται καλύτερα με αποτέλεσμα ένα τέλειο και νεανικό στόμα. Επίσης ελαττώνονται σημαντικά οι κάθετες ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από τα χείλη έτσι ώστε το κραγιόν να παραμένει πάντα σταθερό. Μόνιμο μακιγιάζ προστίθεται σε όλη την επιφάνεια των χειλιών για στόμα χυμώδες και αισθησιακό. Όμορφα δροσερά, καλοσχηματισμένα χείλη, είτε σε νεανικό απαλό ροζ η πιο έντονο να μοιάζει με το κραγιόν μας. Εδώ μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να λεπτύνουμε το άνω ή το κάτω χείλος ανάλογα με το σχήμα που έχουν ή με αυτό που θα θέλαμε να έχουν. Να είναι πάντοτε φρέσκα δροσερά, καλοσχηματισμένα. Φοράτε Lip-Gloss και νομίζετε ότι είναι βαμμένα. Θα εκπλαγείτε ποσό μπορεί να ομορφύνει το πρόσωπο με τόσο πολύ μικρές παρεμβολές. Παραιατρικές Εφαρμογές Ανακατασκευές των διάκενων του ιστού του μαστού, ουλές από τραυματισμούς ή επεμβάσεις, τριχοειδείς αλωπεκιάσεις, ραβδώσεις, λαγόστομα, δυσχρωμίες.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 70%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 126 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
15
1 Συνεδρία+1 Επαναληπτικό - Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη - 15€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 1 Συνεδρία και 1 Επαναληπτικό σε περιοχή της επιλογή σας ή 49€ για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε περιοχή της επιλογή σας (Έκπτωση 84%), από το Ινστιτούτο αισθητικής «Πολύτιμη Ομορφιά» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 1 Συνεδρία και 1 Επαναληπτικό επιλογής από: γραμμή μπικίνι ή μασχάλες ή άνω χείλος+παρειές ή άνω χείλος+πηγούνι ή γραμμή στήθους+γραμμή κοιλιάς ή γραμμή στήθους+θηλές ή άνω χείλος+θηλές ή λαιμό ή αυχένα ή Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά επιλογής από: γραμμή μπικίνι ή μασχάλες ή άνω χείλος+παρειές ή άνω χείλος+πηγούνι ή γραμμή στήθους+γραμμή κοιλιάς ή γραμμή στήθους+θηλές ή άνω χείλος+θηλές ή λαιμό ή αυχένα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: 10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 39€(-91%) πατήστε εδώ 1 Συνεδρία Κρυολιπόλυσης στα 60€(-63%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μέρες 3 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
80
Πόδια κουρασμένα και βαριά ? Πείτε αντίο στο πρόβλημα των ευρυαγγειών σε γάμπες και μηρούς για όμορφα και υγιή πόδια μόνο 80€ από 600€ για τρεις (3) συνεδρίες με σκληρυντικές ενέσεις στο νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem,στην Κηφισιά - έκπτωση 87%!! : +Medisystem Κηφισιάς Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
αρχική αξία: 600 €έκπτωση: 87%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 145 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
19
Καθαρισμός+Ενυδάτωση Προσώπου Π.Φάληρο - 19€ από 55€ (Έκπτωση 65%) για μία Πλήρη Περιποίηση Προσώπου που περιλαμβάνει: ένα Βαθύ Καθαρισμό, μία θεραπεία Ματιών με χαβιάρι, μία Ενυδάτωση προσώπου, έναν καθαρισμό και Σχηματισμό Φρυδιών και μία Αποτρίχωση Ανω Χείλους συνολικής διάρκειας 120 λεπτών και Δώρο 4 Συνεδρίες trx, από το Κέντρο αισθητικής «Venus Health & Beauty» στο Παλαιό Φάληρο!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία Πλήρη Περιποίηση Προσώπου συνολικής διάρκειας 120 λεπτών που περιλαμβάνει: Ένα Βαθύ Καθαρισμό Απομακρύνουμε ρύπους και μακιγιάζ από το δέρμα με γαλάκτωμα και λοσιόν Απολέπιση δέρματος με peeling Εφαρμογή ατμού με όζον για να ανοίξουν οι πόροι Εξαγωγή σμήγματος Αποστείρωση δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα Εξισορροπητική μάσκα που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος Μία θεραπεία Ματιών με χαβιάρι Λεμφικό και τονωτικό μασάζ γύρω από τα μάτια με αποσυμφορητικό κι αντιρυτιδικό serum ματιών Μάσκα ματιών με χαβιάρι για σύσφιξη και αντιγήρανση Εφαρμογή ειδικών pads ματιών για μαύρους κύκλους και πρηξίματα. Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με χαβιάρι. Μία Ενυδάτωση προσώπου Μασάζ με κρέμα βαθειάς θρέψης κι ενυδάτωσης με πολυβιταμίνες σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αυχένα, ώμους Μάσκα ενυδατική και καταπραϋντική με πράσινο τσάι και χαμόμηλο Κρέμα 24ωρη Έναν καθαρισμό και Σχηματισμό Φρυδιών και Μία Αποτρίχωση Ανω Χείλους Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν Δώρο 4 συνεδρίες trx Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.
αρχική αξία: 55 €έκπτωση: 65%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 12 μέρες 10 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
55
1 συνεδρία Full Βody για άνδρες - Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 49€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για μία συνεδρία για γυναίκες ή 55€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για μία συνεδρία για άνδρες (-89%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία συνεδρία Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα για οκτώ επισκέψεις με 49€ ή Μία συνεδρία Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα για οκτώ επισκέψεις με 55€ Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 490 €έκπτωση: 89%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 1 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
30
Οριστική Αποτρίχωση IPL Αγ. Δημήτριος & Ελληνικό - 30€ από 399€ (Έκπτωση 92%) για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα Απεριόριστων Επισκέψεων Οριστικής Αποτρίχωσης Προσώπου-Σώματος, με IPL τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους δέρματος, σε περιοχή της επιλογής σας, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Νέο κατάστημα στο Μετρό Ελληνικού και στο Μετρό Αγ. Δημητρίου!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο Πρόγραμμα Απεριόριστων Επισκέψεων Οριστικής Αποτρίχωσης Προσώπου-Σώματος, με IPL τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους δέρματος, σε περιοχή της επιλογής σας Για γυναίκες: 30€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Άνω χείλος & πηγούνι Άνω Χείλος & παρειές 60€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Κοιλιά Μέση Full face Γλουτοί 90€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Γάμπες Μηρούς Χέρια 150€ (5 κουπόνια) Full Πόδια Για άντρες: 60€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ώμους Μέση 90€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Πλάτη Στήθος Κοιλιά 150€ (5 κουπόνια) Πλάτη, μέση & ώμοι Στήθος & κοιλιά Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 12 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 19€(-97%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 399 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 714 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
79
Από 79€ για 1 ενέσιμη θεραπεία προσώπου με Botox Allergan ή με υαλουρονικό οξύ Teosyal, για θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα στην εξαφάνιση ρυτίδων και αύξηση όγκου στα χείλη, με τις θεραπείες να πραγματοποιούνται αποκλειστικά από πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο κέντρο αισθητικής Cest moi, Art Beauty στην Ηλιούπολη. Αξίας 169€. Έκπτωση 53%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Με 79€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου Botox Allergan (0,1-0,5 ml) στο πόδι χήνας, διάρκειας 15'-30'. Με 99€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου Botox Allergan (0,1-0,5 ml) στο μεσόφρυο, διάρκειας 15'-30' ή 1 συνεδρία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος Teosyal (0,5 ml) στις ρινοπαρειακές (για γέμισμα των ρυτίδων), διάρκειας 5'-10'. Με 149€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος Teosyal (0,5 ml) αυξητικής χειλιών (για αύξηση όγκου), διάρκειας 5'-10'. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν έως 3 κουπόνια ανά χρήστη και απεριόριστα σε μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους. Για ραντεβού επικοινωνείτε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν στα 210 9926665 ή 6940407724. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Ώράριο λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. 10.00 - 20.00.
αρχική αξία: 169 €έκπτωση: 53%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 17 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
420
Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 420€ από 4000€ (Έκπτωση 90%) για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για Aντρες Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα, για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα με οκτώ επισκέψεις, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για άντρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς για οκτώ επισκέψεις Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 4.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μήνες 8 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
50
50€ για δύο (2) ανώδυνες συνεδρίες ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου, για σύσφιξη , ενυδάτωση, και αναζωογόνηση προσώπου από το νέο κέντρο ιατρικής αισθητικής +MediSystem στην Κηφισιά αξίας 140 - έκπτωση 64%! : +Medisystem Κηφισιάς Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 64%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 136 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
199
5 Συνεδρίες σε μηρούς - Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη - 29€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε μικρή περιοχή της επιλογή σας ή 49€ για μεσαία περιοχή της επιλογή σας ή 79€ για μεγάλη περιοχή της επιλογή σας ή 199€ για Μηρούς (Έκπτωση 91%), από το σύγχρονο χώρο ομορφιάς και υγείας «Medical Beauty» στη Θεσσαλονίκη!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά. 29€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Μεσόφρυο Άνω χείλος Παρειές Πηγούνι Ακροδάχτυλα Πέλμα Γραμμή Γλουτών Γραμμή Μπικίνι Θηλές Γραμμή Κοιλιάς Ζυγωματικά και Αυτιά ή 49€ (1 κουπόνι) για μεσαίες περιοχές επιλογής απο: Λαιμός Μασχάλες Full Μπικίνι Κολλάρο Full Face Αυχένας Άνω χείλος+ Πηγούνι Γραμμή Κοιλιάς+Θηλές Άνω χείλος+Θηλές ή 79€ (1 κουπόνι) για μεγάλες περιοχές επιλογής απο: Ολόκληρη Κοιλιά Πλάτη (γυναικεία) Μέση Κνήμη-Γάμπα Γλουτούς ή 199€ (1 κουπόνι) για μηρούς Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Μεσοθεραπείες Προσώπου απο 19€(-84%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 1.000 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μέρες 4 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
30
Θεσσαλονίκη Ριζική Αποτρίχωση με Laser - 30€ από 150€ (Έκπτωση 80%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με το διάσημο προηγμένο σύστημα Laser Apilux με σύστημα ψύξης στην κεφαλή για πέντε επισκέψεις, από το Ινστιτούτο αισθητικής «Πολύτιμη Ομορφιά» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Πέντε επισκέψεις με APL laser Apilux επιλογής από: άνω χείλος ή πηγούνι ή παρειές ή γραμμή μπικίνι ή λαιμό ή Πέντε επισκέψεις με APL laser Apilux επιλογής από 2 περιοχές: γραμμή κοιλιάς γραμμή στήθους γραμμή γλουτών γραμμή μέσης Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Ριζική Αποτρίχωση σώματος με Laser για 5 επισκέψεις στα 49€(-86%) πατήστε εδώ 10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 39€(-91%) πατήστε εδώ 1 Συνεδρία Κρυολιπόλυσης στα 60€(-63%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 47 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
360
Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 360€ από 3000€ (Έκπτωση 88%) για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα με οκτώ επισκέψεις, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα για οκτώ επισκέψεις Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 3.000 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μήνες 15 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
39
39€ για μία θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και μία θεραπεία φυτικών βλαστοκυττάρων, με ισχυρή αντιρυτιδική δράση για νεανικό και σφριγηλό δέρμα και γλυπτική του οβάλ του προσώπου!! Προσφορά από τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa στο νέο κατάστημα στο μετρό Ελληνικού αξίας 390€. : Ραδιοσυχνότητες προσώπου (RF) Η λειτουργία του βασίζεται στην εκπομπή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF, οι οποίες θερμαίνουν τους ιστούς του προσώπου. Οι ραδιοσυχνότητες αυτές δρουν σε βαθύτερο επίπεδο από τα συμβατικά Laser, με αποτέλεσμα την διέγερση κολλαγόνου και τo τέντωμα των ιστών, όπως ακριβώς επιτυγχάνεται με το χειρουργικό λίφτινγκ. Το αποτέλεσμα, είναι ένα απαλό, υγιέστερο και λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση. Η ανανέωση του δέρματος του προσώπου επέρχεται σταδιακά, ομαλά και απόλυτα φυσικά. Φυτικά Βλαστοκύτταρα (Σπάνια παλιά ποικιλία μήλου που παράγεται στην Ελβετία. Έχουν αποδειχθεί η απώτατη πηγή νεότητας για το δέρμα) Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα πιο σημαντικά κύτταρα του δέρματος. Είναι η πηγή για την συνεχή ανάπλαση της επιδερμίδας. Η μειωμένη βιωσιμότητά τους, η πρόωρη γήρανση και η απόπτωση τους, είναι η κύρια αιτία της γήρανσης των ιστών. Η έρευνα απέδειξε ότι εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων του Uttwiler Spatlauder προωθεί την ανάπλαση του δέρματος και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης. Φαίνεται ότι αυτή η ποικιλία μήλου διαθέτει στα βλαστοκύτταρά της είναι ειδικό επιγενετικό προφίλ, που έχει ευεργετική επίδραση στα ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα. Ο επιτυχής συνδυασμός επίσης ευεργετικών δραστικών ουσιών, όπως το υαλουρονικό οξύ, επαυξάνει την επίδραση και ολοκληρώνει τη φροντίδα του δέρματος. Συμπερασματικά, μετά από μία συστηματική χρήση επιτυγχάνεται: Προστασία των επιδερμικών κυττάρων Αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού Πιο ομαλό και σφριγηλό δέρμα Μείωση του βάθους των ρυτίδων Εκλεπτυσμένη μορφή του δέρματος Ο επιτυχής συνδυασμός επίσης ευεργετικών δραστικών ουσιών, όπως το υαλουρονικό οξύ, επαυξάνει την επίδραση και ολοκληρώνει τη φροντίδα του δέρματος.
αρχική αξία: 390 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 82 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
14
35
35€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα αποτρίχωσης με το Ιατρικό Laser νέας γενιάς SHR 950nm, σε Full μπικίνι, ή Γραμμή string, ή Άνω χείλος & πηγούνι, ή Μασχάλες, ή Γραμμή κοιλιάς, σχεδιασμένο ακόμα και για μαυρισμένες επιδερμίδες ή με ξανθιά τριχοφυία, από το κέντρο MEDISYSTEM στην Κηφισιά αξίας 400€. Έκπτωση 91%. : +Medisystem Κηφισιάς Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 137 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
20
20€ για ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ για ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΤΗΘΟΥΣ με την Μέθοδο Εκμαγείου, διάρκειας 60' η κάθε συνεδρία. Άμεσα και ορατά αποτελέσματα!!! Από το νέο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MEDISYSTEM στην Κηφισιά. Αρχικής αξίας 100€. Έκπτωση 80% : Είναι ένας νέος χώρος με υψηλή αισθητική και ανέσεις του οποίου σκοπός και φιλοσοφία είναι να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να μπορούν όλοι να απολαύουν τις υπηρεσίες του. Ένας χώρος ικανός να αντιμετωπίσει τις ανάγκες σας και να σας χαρίσει ευεξία, αρμονία και ευτυχία. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υπηρεσίες: Αισθητικής. Διαιτολογίας. Αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα. Αισθητικές θεραπείες ιατρικής μη παρεμβατικής χρήσης. Προϊόντες θεραπείες γαλλικών προϊόντων. Μασάζ. Spa. Αποτρίχωσης με laser 3ης γενιάς. Αποτρίχωσης – Χαλάουα από εξειδικευμένους γιατρούς. Το πολύπειρο προσωπικό μας με γνώσεις αισθητικής και γυμναστικής είναι εδώ να αντικαταστήσει την αίσθηση της πολυτέλειας σε ανάγκη καθημερινής φροντίδας μόνο για σας.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μέρες 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
50
Κυτταρίτιδα τέλος!! 50€ από για έξι ( 6 ) αντικυτταριτιδικές μεσοθεραπείες, μη ενέσιμες για λείο δέρμα με τη τεχνολογία Fraxpeel σε Γλουτούς και Περιφέρεια στο ΜΕDIChic, δίπλα από το Metro του Αγ. Δημητρίου αξίας 900€. Έκπτωση 94%. : Μεσοθεραπεία με fraxional Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: στις ορμόνες, την κακή μικροκυκλοφορία του αίματος, την κατανάλωση λιπαρών, αλλά και την απουσία άσκησης από την καθημερινότητά μας.Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να νικήσουμε το μεγαλύτερο εχθρό κάθε γυναίκας? Μεσοθεραπεία με fraxional λέιζερ. Είναι μια χειρουργικ θεραπεία που σκοπό έχει την έγχυση ουσιών στο χόριο του δέρματος, την περιοχή ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος. Εκεί βρίσκονται τα κύτταρα από τα οποία παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και αναγενόνται τα κύτταρα της επιδερμίδας.Τα αποτελέσματα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας η ανάπλαση των κυττάρων και η σφριγηλότητα του δέρματος. MEDIChic Σε ένα φιλόξενο χώρο στο Άγιο Δημήτριο δίπλα απο το METRO σε έναν φιλόξενο χώρο στον οποίο απολαμβάνετε της υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα στον χώρο της αισθητικής. Εδώ, θα σας προτείνουμε λύσεις θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το προσωπικό σας στυλ και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Στο MEDIChic θα βρείτε τις παρακάτω υπηρεσίες: -Αδυνάτισμα Με μηχανήματα λέιζερ -Aισθητική -τη αποτρίχωση -τη σώματος -Αισθητικές Θεραπείες ιατρικής -Spa -Μασάζ
αρχική αξία: 900 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 17 μήνες 227 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 20 ώρες
40
40€ για μία ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας και μείωσης ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με εφαρμογή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και υαλουρονικού οξέος με χρήση υπερήχου και δώρο μία ατιηλιακή κρέμα 30 SPF 50ml, αρχικής αξίας 150€. : Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 30/11/2014. Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: ντεμακιγιάζ peeling εφαρμογή υπερήχων για διείσδυση της Μέσο + Υαλουρονικού εφαρμογή Serum με θαλάσσια εκχυλίσματα μασάζ για υπερεμία και χαλάρωση μάσκα με πενταπεπτίδια κρέμα ημέρας με θαλάσσια εκχυλίσματα και ατιηλιακή κρέμα Δώρο μία ατιηλιακή κρέμα 30 SPF 50ml. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη. Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 73%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 7 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
30
30€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα απεριόριστων επισκέψεων οριστικής αποτρίχωσης προσώπου-σώματος, με IPL τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους δέρματος, σε περιοχή της επιλογής σας, στo κέντρο αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού αξίας 399€ - έκπτωση 92% : Metro Beauty Laser & Spa Όταν ακούτε τη μαγική λέξη spa, το μυαλό σας πηγαίνει σε χαλάρωση και ευεξία, σε αίθουσες με χαμηλό φωτισμό... Το Metro Beauty Laser & Spa, ήρθε για να ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα για το spa! Σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, γεμάτο φως και χρώμα, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης. Στους υπέροχα διαμορφωμένους χώρους του, στο Ελληνικό θα αναλάβουν να σας απαλλάξουν οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τώρα, είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα με τη μέθοδο IPL, στην περιοχή της επιλογής σας, για να έχετε απαλή και βελούδινη επιδερμίδα, μέχρι την πρώτη σας εξόρμηση στην παραλία. Πρόκειται για μία ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο, για πρόσωπο και σώμα, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας. Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε επίσης, ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, για αδυνάτισμα και σύσφιξη. Φυσικά, από τη λίστα υπηρεσιών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, για κάθε σας επιθυμία και ανάγκη.
αρχική αξία: 399 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 82 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 4 ημέρες
-