Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

12
12€ για ένα Ετήσιο Πακέτο με 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης στην περιοχή που επιθυμείτε!!! για γυναίκες και άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος (ξανθή τριχοφυΐα και μαυρισμένα δέρματα) για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το μοναδικό οικονομικό πακέτο που προσφέρει η αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό), στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό). Αξίας 350€. Έκπτωση 97%. : Η προσφορά είναι Ετήσια, ενεργοποιείται με την πρώτη επίσκεψη. Το κουπόνι είναι ατομικό και αφορά γυναίκες και άνδρες. Η προσφορά περιλαμβάνει 6 συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς με επιλογή ανάμεσα στις εξής περιοχές: Γυναίκες: με 1 κουπόνι (12€): -full bikini -γραμμή μπικίνι -στήθος -γραμμή κοιλιάς -μασχάλες -άνω χείλος -πηγούνι και μεσόφρυο -ακροδάχτυλα και παρειές, με 2 κουπόνια (24€): -full face -αντιβράχεια - πήχης χεριού -μέση. με 3 κουπόνια (36€): -μηροί -γάμπες. για άνδρες: με 1 κουπόνι (12€): -ζυγωματικά -αυχένας -αυτί και ακροδάχτυλα -με 2 κουπόνια (24€): -ώμοι -κολάρο -κοιλιά -μέση με 3 κουπόνια (36€): -ολόκληρη πλάτη -στήθος. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές.
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μέρες 55 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
570
Full Βody Ετήσιο Πρόγραμμα Οριστικής Αποτρίχωσης!! 570€ από 3500€ για Full Βody Ετήσιο Πρόγραμμα Οριστικής Αποτρίχωσης, με κορυφαίο laser τελευταίας γενιάς IPL, από το κέντρο κοσμητικής αισθητικής Medical Beauty, κοντά στον σταθμό της Ν. Ιωνίας. Αγοράζετε από εμάς 297€ κουπόνι και ένα μήνα μετά την πρώτη σας συνεδρία επιπλέον 273€, τα οποία πληρώνετε απευθείας στην επιχείρηση. : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής " Beauty for you " βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες αποτρίχωσης laser με το κορυφαίο μηχάνημα IPL, που αποτριχώνει μόνιμα και αποτελεσματικά, σε όσες και όποιες περιοχές επιθυμείτε. Συνολικό κόστος 570€ το οποίο πληρώνετε σε 2 δόσεις: Αρχικά 297€ για την αγορά αυτού του κουπονιού και ένα μήνα μετά την πρώτη σας συνεδρία επιπλέον 273€, τα οποία πληρώνετε απευθείας στο κέντρο κοσμητικής αισθητικής Beauty for You. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με συχνότητα 30 - 45 ημερών και το πρόγραμμα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 12 μήνες. Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 3.500 €έκπτωση: 84%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 34 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
49
5 Συνεδρίες σε μεσαία περιοχή - Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη - 29€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε μικρή περιοχή της επιλογή σας ή 49€ για μεσαία περιοχή της επιλογή σας (Έκπτωση 90%), από το σύγχρονο χώρο ομορφιάς και υγείας «Face & Beauty» στη Θεσσαλονίκη!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά. 29€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Μεσόφρυο Άνω χείλος Παρειές Πηγούνι Ακροδάχτυλα Πέλμα Γραμμή Γλουτών Γραμμή Μπικίνι Θηλές Γραμμή Κοιλιάς Ζυγωματικά και Αυτιά ή 49€ (1 κουπόνι) για μεσαίες περιοχές επιλογής απο: Λαιμός Μασχάλες Full Μπικίνι Κολλάρο Full Face Αυχένας Άνω χείλος+ Πηγούνι Γραμμή Κοιλιάς+Θηλές Άνω χείλος+Θηλές Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 8 συνεδρίες με Laser Cynosure για λεκέδες και πανάδες (-80%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 500 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 2 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
29€ για 12 θεραπείες Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες RF για εξαφάνιση ρυτίδων και απόλυτη σύσφιξη της επιδερμίδας, και ΔΩΡΟ 1 Full Body Relaxing Massage διάρκειας 60 λεπτά και 2 μήνες διατροφολογικής παρακολούθησης από κλινικό διαιτολόγο (με διατροφολογικά προγράμματα), για γρήγορη απώλεια βάρους (έως 5 κιλά), με όλες τις επιστημονικές μεθόδους, στα καταστήματα Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό), στο Σύνταγμα (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αρχικής Αξίας 650€. Έκπτωση 96%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 4 θεραπείες με Ραδιοσυχνότητες RF προσώπου, b. 4 θεραπείες με Ραδιοσυχνότητες RF για μάτια, c. 4 θεραπείες Τετραπολικής Ραδιοσυχνότητας για βαθιές ρυτίδες, d. 1 Full Body Relaxing Massage διάρκειας 60 λεπτά και e. 2 μήνες διατροφολογικής παρακολούθησης από κλινικό διαιτολόγο (με διατροφολογικά προγράμματα) για γρήγορη απώλεια βάρους (έως 5 κιλά). Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο έντονα αποτελέσματα. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00.
αρχική αξία: 650 €έκπτωση: 96%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 42 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
127
127€ από 600€ για έξι (6) συνεδρίεςαποτρίχωσης με το Laser Ndyag (νέο εξελιγμένο Laser) για άντρες και γυναίκες, από το κέντρο κοσμητικής αισθητικής Beauty for you , κοντά στον σταθμό της Ν. Ιωνίας. : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you " βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: - Έξι (6) συνεδρίες Laser Ndyag (νέο εξελιγμένο Laser) για άντρες σε μεσόφρυδο ή ζυγωματικά και κολάρο. ή -Έξι (6) συνεδρίες Laser Ndyag (νέο εξελιγμένο Laser) για γυναίκες σε γραμμή μπικίνι ή άνω χείλος-μασχάλες ή παρειές ή πηγούνι ή λαιμός ή θηλές. Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 600 €έκπτωση: 79%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 42 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
137
137€ από 270€ για τρεις (3) Face lift θεραπείες πρόσωπου,α) μία ενέσιμη μεσοθεραπεία για γέμισμα ρυτίδων,β) μία θεραπεία μονοπολικής ραδιοσυχνότητας και γ) μία θεραπεία ανοσοδιέγερσης και ανάπλασης, από το κέντρο αισθητικής Beauty for you στη Νέα Ιωνία : Στοιχεία Προσφοράς: Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you" βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: Τρείς (3) Face lift θεραπείες πρόσωπου,α) μια ενέσιμη μεσοθεραπεία για γέμισμα ρυτίδων,β) μια θεραπεία μονοπολικής ραδιοσυχνότητας και γ)μια θεραπεία ανοσοδιέγερσης και ανάπλασης . Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 270 €έκπτωση: 49%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 57 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
95
Μόνο 95€ ΑΠΟ 700€ για πέντε (5) φωτοαναπλάσεις, πέντε (5) κολλαγόνο-ελαστίνη και πέντε (5) EXTRA VITC, από το Chic and Beauty στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Chic & Beauty Med Spa" βρίσκεται στο Περιστέρι πλησίον του μετρό Αγ. Αντωνίου Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: -5 ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ,5 ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ-ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΚΑI 5 EXTRA VITC Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,00μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-2,00μ.μ. Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 700 €έκπτωση: 86%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 47 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
69
Μόνιμο Mακιγιάζ Φρυδιών Σεπόλια - 69€ από 200€ (Έκπτωση 66%) για ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών, από το Κέντρο αισθητικής «D Nails» στα Σεπόλια! Η τέχνη που δίνει λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Μόνιμο Μακιγιαζ Φρυδιών Τα φρύδια αποτελούν βασικό στοιχείο της έκφρασης και της ισορροπίας του προσώπου. Είναι σημαντικό για κάθε ηλικία, να μπορούν να διορθώνονται ασυμμετρίες ή ατέλειες όπως ουλές, αλωπεκίαση και παραμορφώσεις. Η προσφορά πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr Για να δείτε τις προσφορές για: Μanicure με Ημιμόνιμη Βαφή στα 7€(-83%) πατήστε εδώ Manicure+Spa Pedicure στα 12€(-60%) Φυσική ενίσχυση Νυχιών στα 23€(-58%) πατήστε εδώ Θεραπευτικό Pedicure+Μanicure στα 15(-63%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί σε Full Πόδια+Μπικίνι+Πρόσωπο στα 15€(-70%) πατήστε εδώ Πλήρη περιποίηση προσώπου στα 15€(-79%) πατήστε εδώ Full Body+Θεραπευτικό Μασάζ 120 Λεπτών στα 20(-80%) πατήστε εδώ Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ με Τέσσερα Χέρια στα 25€(-69%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 66%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 9 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
11
11€ για έναν Βαθύ και Σχολαστικό Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου, συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας, για να χαρίσετε περιποίηση, προστασία και λάμψη στο πρόσωπο σας τώρα τις γιορτές, από τα MEDICAL ESTHETICS του Χολαργού, αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 81% : Ινστιτούτο κοσμητικής ιατρικής MEDICAL ESTHETIC Το MEDICAL ESTHETIC είναι ένα ολοκαίνουριο πρότυπο κέντρο κοσμητικής ιατρικής. Γεννήθηκε για να καλύψει την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες και προσιτές τιμές. Είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών - δερματολογικών πράξεων και υπηρεσιών με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης, έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας και όχι μόνο! Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης. Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων και προσώπου, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση! Στο MEDICAL ESTHETIC επενδύσαμε στην εξέλιξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα ,ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να σας προσφέρει τις «αισθητικές βελτιώσεις» που αναζητάτε με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Πάνω από όλα όμως είναι «γεμάτος» από την καλή διάθεση μας να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε ΜΑΖΙ λύση για το πρόβλημα σας με αλήθεια και ειλικρίνεια. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υπηρεσίες: Αισθητικής. Διαιτολογίας. Αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα. Αισθητικές θεραπείες ιατρικής μη παρεμβατικής χρήσης. Προϊόντες θεραπείες γαλλικών προϊόντων. Μασάζ. Spa. Αποτρίχωσης με laser 3ης γενιάς. Αποτρίχωσης – Χαλάουα από εξειδικευμένους γιατρούς.
αρχική αξία: 80 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ εχθές στις 12 πμ 27 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
39
39€ από 120€ για δυο (2) θεραπείες πρόσωπου, α)έναν καθαρισμό με ατμό και εξαγωγή σμήγματος και β) μια αντιγηραντικη θεραπεία με αιθέρια έλαια για αναζωογόνηση κυτταρική λάμψη & ανανέωση, από το κέντρο αισθητικής Beauty for you στη Νέα Ιωνία : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you" βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: Δύο (2) θεραπείες πρόσωπου, α) έναν καθαρισμό με ατμό και εξαγωγή σμήγματος και β) μια αντιγηραντικη θεραπεία με αιθέρια έλαια για αναζωογόνηση κυτταρική λάμψη & ανανέωση Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 68%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 35 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
47
47€ από 150€ για 8 επισκέψεις πλήρους αποκατάστασης της υγρασίας του δέρματος, διατήρησης του μαυρίσματος ,και παραγωγής κολλαγόνου σε όλο το σώμα με το καταπληκτικό μηχάνημα collagen vibro wave και τη βοήθεια του κόκκινου laser από το beauty for you,στη Ν.Ιωνία : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you " βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: - 8 επισκέψεις πλήρους αποκατάστασης της υγρασίας του δέρματος, διατήρησης του μαυρίσματος ,και παραγωγής κολλαγόνου σε όλο το σώμα με το καταπληκτικό μηχάνημα collagen vibro wave και τη βοήθεια του κόκκινου laser Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 69%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 58 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
59
59€ ΑΠΟ 350€ για τρείς (3) μη ενέσιμες μεσοθεραπείες με υαλουρονικό ορό για σύσφιξη, ενυδάτωση και ανάπλαση του προσώπου, από το Chic and Beauty στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Chic & Beauty Med Spa" βρίσκεται στο Περιστέρι πλησίον του μετρό Αγ. Αντωνίου Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: -ΤΡΕΙΣ (3) ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ,ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,00μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-2,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 83%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 42 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
65
65€ ΑΠΟ 420€ για τρείς (3) δερμοαποξέσεις,3 EXTRA VITC και μία ραδιοσυχνότητα (RF) προσώπου, ή 75€ ΑΠΟ 550€ για 4 δερμοαποξέσεις,4 EXTRA VITCκαι μία ραδιοσυχνότητα (RF) προσώπου, από το Chic and Beauty στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Chic & Beauty Med Spa" βρίσκεται στο Περιστέρι πλησίον του μετρό Αγ. Αντωνίου Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: -ΤΡΕΙΣ (3) ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΕΙΣ,3 EXTRA VITC ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (RF) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ή -75€ ΑΠΟ 550€ ΓΙΑ 4 ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΕΙΣ,4 EXTRA VITC ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (RF) ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,00μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-2,00μ.μ. Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 420 €έκπτωση: 85%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 49 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
39
39€ από 97€ για δυο θεραπείες προσώπου ,έναν καθαρισμο με ατμο και διανυξη –αφαίρεση σμήγματος και μια αντιγηραντικη, αναπλαστική θεραπεία για ολους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες,από το beauty for you,στη Ν.Ιωνία Σ.Σ. οι θεραπειες γίνονται σε δύο επισκέψεις και ισχύει μονο για νέους πελάτες : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you " βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: - Δύο θεραπείες προσώπου ,έναν καθαρισμο με ατμο και διανυξη –αφαίρεση σμήγματος και μια αντιγηραντικη, αναπλαστική θεραπεία για ολους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες,από το beauty for you,στη Ν.Ιωνία Σ.Σ. οι θεραπειες γίνονται σε δύο επισκέψεις και ισχύει μονο για νέους πελάτες Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 97 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 34 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
420
Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 420€ από 4000€ (Έκπτωση 90%) για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για Aντρες Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα, για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα με οκτώ επισκέψεις, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για άντρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς για οκτώ επισκέψεις Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 4.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μήνες 10 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
12
Μόνο 12€ από 40€ για μία αποτρίχωση με κερί σε γάμπες, έσω μηρούς και γραμμή μπικίνι από το πανέμορφο Studio Ομορφιάς Beauty for You, κοντά στον σταθμό της Ν. Ιωνίας. : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Medical Beauty by Beauty for you" βρίσκεται στη Νέα Ιωνία πλησίον του ηλ. σταθμού Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία (1) αποτρίχωση με κερί σε γάμπες, έσω μηρούς και γραμμή μπικίνι. Αποτελεσματική αποτρίχωση με κεριά υποαλλεργικά που δεν προκαλούν ερεθισμούς και απαλλαγείτε από την έντονη τριχοφυΐα. Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Τριτη εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,30μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-16,00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 40 €έκπτωση: 70%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 56 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
360
Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 360€ από 3000€ (Έκπτωση 88%) για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα με οκτώ επισκέψεις, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Full Βody Ριζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα για οκτώ επισκέψεις Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 3.000 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μήνες 15 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
18
18€ για 3 Θεραπείες Δερμοαπόξεσης (dermabration), 3 Θεραπείες ματιών (caviar eyes) και 3 Θεραπείες με Botox (μη ενέσιμο), για αποτελεσματική ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας σας και εξάλειξη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, στα καταστήματα Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό), στο Σύνταγμα (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αρχικής Αξίας 250€. Έκπτωση 93%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 3 Θεραπείες Δερμοαπόξεσης (dermabration), b. 3 Θεραπείες ματιών (caviar eyes) και c. 3 Θεραπείες με Botox (μη ενέσιμο). Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα: Σύνταγμα (Ερμού 2) 210 3232033 και 210 3232034, Αγ. Δημήτριος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270) 210 9700501, Χολαργός (Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος) 210 6532200 και 210 6532203 και Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 31) 210-4220151 και 210-4178030. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απατείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 93%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 18 μέρες 41 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
22
22€ από 220€ για ένα πλήρες πακέτο θεραπειών προσώπου που περιλαμβάνει: Καθαρισμό, peeling με δερμοκρυστάλλους, Μάσκα Υαλουρονικού οξέος, Ραδιοσυχνότητες, Μεσοθεραπεία Υπέρηχων και δώρο μασάζ και σχηματισμό φρυδιών. Ζήστε την απόλυτη ανανέωση προσώπου. Προσφορά από το κέντρο κοσμητικής Mediaspis στο Περιστέρι, πλήσίον του μετρό Περιστερίου. : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το κέντρο κοσμητικής "Mediaspis" βρίσκεται στο Περιστέρι, πλήσίον του μετρό Περιστερίου. Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: -Απλό καθαρισμό (Ντεμακιγιάζ) -Τριπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) -Μεσοθεραπεία (μη ενέσιμη) υπερήχων (για εισαγωγή βιταμινώνγια τόνωση της υφής και λάμψης του δέρματος) -Μασάζ προσώπου, λαιμού και αυχένα -Μάσκα Υαλουρονικού Οξέος (για ενυδάτωση, ανανέωση του δέρματος και γέμισμα των ρυτίδων) -Σχηματισμός φρυδιών Ψιλά Γράμματα: Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 220 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 49 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
16
Οριστική Αποτρίχωση με Laser Πειραιάς - 16€ από 140€ (Έκπτωση 89%) για ένα ετήσιο πρόγραμμα Οριστικής αποτρίχωσης για 8 συνεδρίες, με την κορυφαία τεχνολογία του Αμερικάνικου οίκου IPL Sybaritic Laser Systems, για πραγματικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα! Η απόλυτη προσφορά για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, από το Κέντρο αισθητικής «aesthe Science» στον Πειραιά!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Οριστικής Αποτρίχωσης με οκτώ επισκέψεις σε περιοχή της επιλογής σας με την κορυφαία τεχνολογία IPL Laser του Αμερικάνικου οίκου Sybaritic Inc, ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης και μέγιστο φάσμα φωτός στα 1400nm, για όλους τους τύπους του δέρματος. Για γυναίκες: 16€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Άνω Χείλος+Πηγούνι Άνω Χείλος+Παρειές Μασχάλες Γραμμή Κοιλιάς Γραμμή Μπικίνι Γραμμή Γλουτών 32€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Full μπικίνι Full face Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 36 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 36€(-90%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για περιποίηση προσώπου+Μασάζ 40 λεπτών στα 19€(-82%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 89%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 23 μέρες 9 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
16
Manicure+Αποτρίχωση +Μασάζ Καλλιθέα - 16€ από 128€ (Έκπτωση 88%) για επιλογή τριών υπηρεσιών από: ένα Spa Manicure με Ημιμόνιμη ή απλή Βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, ένα Spa Pedicure με απλή Βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, ένα Μακιγιάζ Προσώπου, μία Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή και Καθαρισμό ή Σχηματισμό Φρυδιών, μία Αποτρίχωση με κερί σε Full Πόδια και πλαϊνό μπικίνι, μία Αποτρίχωση με κερί σε Full μπικίνι ή Full Χέρια, ένα Spa Προσώπου με λάδι και Μάσκα Σοκολάτας διάρκειας 45 λεπτών, ένα Full Body Μασάζ Relax και Shiatsu διάρκειας 30 λεπτών, από το «Beauty & Style» στην Καλλιθέα!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Επιλογή τριών υπηρεσιών από τα παρακάτω: Ένα Spa Manicure με Ημιμόνιμη ή απλή Βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό Ένα Spa Pedicure με απλή Βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό Ένα Μακιγιάζ Προσώπου (πρωινό ή βραδινό) Μία Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή και Καθαρισμό ή Σχηματισμό Φρυδιών Μία Αποτρίχωση με κερί σε Full Πόδια και πλαϊνό μπικίνι Μία Αποτρίχωση με κερί σε Full μπικίνι ή Full Χέρια Ένα Spa Προσώπου με λάδι και Μάσκα Σοκολάτας διάρκειας 45 λεπτών Ένα Full Body Μασάζ Relax και Shiatsu διάρκειας 30 λεπτών Με την αγορά 2 κουπονιών Δώρο μια ακόμη υπηρεσία Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για Σεμινάρια: Περιποίησης Άκρων στα 55€-93%) πατήστε εδω Μακιγιάζ Προσώπου στα 45€(-82%) πατήστε εδω Αποτρίχωσης με κερί+κλωστή στα 35€(-88%) πατήστε εδω Nail Art και Διακόσμηση Νυχιών με Ζωγραφική στα 29€(-88%) πατήστε εδω Κομμωτικής για Κουρέματα στα 119€(-85%) πατήστε εδω Κομμωτικής για Χτενίσματα στα 99€(-82%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 128 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 17 μήνες 401 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
18
18€ για 6 θεραπείες Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες RF, 1 θεραπεία ανάπλασης με χαβιάρι και 1 θεραπεία ματιών με κολλαγόνο, για ισχυρή αντιγυραντική δράση, εξαφάνιση ρυτίδων και απόλυτη σύσφιξη της επιδερμίδας, στα καταστήματα Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό), στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αξίας 300€. Έκπτωση 94%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 6 θεραπείες RF προσώπου, b. 1 θεραπεία ανάπλασης με χαβιάρι και c. 1 θεραπεία ματιών με κολλαγόνο Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο έντονα αποτελέσματα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα: Σύνταγμα (Ερμού 2) 210 3232033 και 210 3232034, Αγ. Δημήτριος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270) 210 9700501, Χολαργός (Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος) 210 6532200 και 210 6532203 και Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 31) 210-4220151 και 210-4178030. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απατείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
190
Πείτε Aντίο στις ρυτίδες και αποκτήστε φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο σας με ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου με εφαρμογή Botox σε μέτωπο, μεσόφρυο και χήνιο πόδι, και μία θεραπεία μικροδερματοαπόξεσης με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο και λαιμό, από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του “PS Medical” στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 460€. : Αποκτήστε σε απίστευτη τιμήμια ολοκληρωμένη ενέσιμη θεραπεία πρόσωπου, με Botox Για πρόληψη και θεραπεία σε λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες προσώπου. Σήμερα το ενέσιμο Botox είναι η απόλυτη θεραπεία για το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν για περίπου 6 μήνες! Μέτωπο χωρίς ρυτίδες, τέλεια φρύδια, εκφραστικό βλέμμα! Ανώδυνη εφαρμογή, μέσα σε ελάχιστο χρόνο (15 – 20 λεπτά) και αποτέλεσμα που το ζείτε καθημερινά για 5 έως 7 μήνες! Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί χωρίς καμία αντένδειξη για να διατηρείται συνεχώς το άριστο αποτέλεσμα αλλά και για πρόληψη των μελλοντικών ρυτίδων! Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια απομακρύνει από το δέρμα σας, το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας χωρίς λεπτές ρυτίδες. Στο τέλος της θεραπείας με διαμάντια το δέρμα σας είναι καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο, χωρίς καθόλου ερεθισμούς! Η προσφορά μαςπεριλαμβάνει: 1 συνεδρία εφαρμογής botox 1 θεραπεία με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό Πιο αναλυτικά οι συνεδρίες περιλαμβάνουν: 1η Επίσκεψη σας:Σβήσιμο των ρυτίδων με εφαρμογή botox στο μεσόφρυο, στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας (περιοχή γύρω από τα μάτια). Το προσωπικό μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, θα σας φροντίσουν ώστε η επιλογή σας, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από Ιατρό Δερματολόγο. Η 1η συνεδρία θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 31/01/2015 Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 - 21.00 Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και πολλαπλά, με τη μορφή δώρου, για συγγενείς ή φίλους. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού 1-2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Γυρίστε τα ρολόγια στην πιο φρέσκια περίοδο της ζωής σας με μία επιστημονική θεραπεία που καταπολεμά άμεσα τις ρυτίδες και χαρίζει λάμψη, σφριγιλότητα και φυσική ελαστικότητα! Η προσφορά αναλυτικά: - μία συνεδρία ενέσιμου υαλουρανικού οξέος για εξάλειψη των βαθιών ρυτίδων. - μία συνεδρία microDermabration (δερμοαπόξεση με κρυστάλλους κουρουνδίου) Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος και ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί καμία αλλεργία ή άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια! Πρόκειται για τον καλύτερο φυσικό σύμμαχο στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει πρωτεΐνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος! Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους καταπολεμά δραστικά όλα τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα από την ρύπανση, το κάπνισμα, την έκθεση στον ήλιο ή το ψύχος και απομακρύνει με τον ιδανικότερο τρόπο τα γηρασμένα κύτταρα της επιδερμίδας!Η ιατρική ομάδα του PSMedical εγγυάται μία άρτια και ασφαλή θεραπεία που θα σας επαναφέρει στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας!
αρχική αξία: 460 €έκπτωση: 59%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 14 μέρες 7 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
299
8 συνεδρίες για όσες περιοχές επιλέξετε - Ριζική Αποτρίχωση Laser Σύνταγμα|Χολαργός - 89€ για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με το 808NM Diode fraxel laser, για ένα ετήσιο πρόγραμμα 8 συνεδριών για άντρες και γυναίκες και για όλους τους τύπους δέρματος ή 299€ για όσες περιοχές της επιλογής σας θέλετε (Έκπτωση 90%), από το κέντρο ιατρικής κοσμετολογίας «Medical Εsthetic» στο Σύνταγμα πολύ κοντά στο Μετρό και στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα πρόγραμμα Ριζικής Αποτρίχωσης με 808NM Diode fraxel laser για άντρες και γυναίκες για 8 επισκέψεις σε περιοχές της επιλογή σας. Με το κουπόνι των 89€ (ετήσιο πρόγραμμα 8 συνεδριών) επιλέγετε: 2 μικρές περιοχές επιλογής από: μεσόφρυο άνω χείλος παρειές πηγούνι ακρόδάχτυλα θηλές γραμμή bikini γραμμή κοιλιάς γραμμή γλουτών πέλμα ή 1 μεσαία περιοχή επιλογής από: λαιμό μασχάλες full face κολάρο και ώμοι Full Bikini και θηλές Με το κουπόνι των 299€ (ετήσιο πρόγραμμα 8 συνεδριών) επιλέγετε όσες περιοχές θέλετε απο τις παρακάτω: κοιλιά πλάτη χέρια μέση full πόδια Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 60 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 50€(-97%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 2.500 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 16 μέρες 1 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
29€ ΑΠΟ 150€ για τρείς θεραπείες προσώπου. Μία μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό ορό χαμηλού μοριακού βάρους και δύο (2) EXTRA VITC για ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογύρανση, από το Chic and Beauty στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Chic & Beauty Med Spa" βρίσκεται στο Περιστέρι πλησίον του μετρό Αγ. Αντωνίου Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: -ΜΙΑ ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ 2 EXTRA VITC ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΥΡΑΝΣΗ Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή 10,00 π.μ.-8,00μ.μ. Σάββατο 10,00π.μ.-2,00μ.μ. Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 56 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
12
Ριζική Αποτρίχωση Laser Σύνταγμα|Χολαργός|Πειραιάς - 12€ από 350€ (Έκπτωση 97%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με IPL Laser τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, για 6 συνεδρίες για άντρες και γυναίκες και για όλους τους τύπους δέρματος, από το κέντρο ιατρικής κοσμετολογίας «Medical Εsthetic» στο Σύνταγμα πολύ κοντά στο Μετρό, στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό και στον Πειραιά!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα πρόγραμμα Ριζικής Αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς για άντρες και γυναίκες για έξι επισκέψεις σε περιοχές της επιλογή σας. Για γυναίκες: 12€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Full Μπικίνι Γραμμή Μπικίνι Στήθος Γραμμή Κοιλιάς Μασχάλες Άνω χείλος Πηγούνι και Μεσόφρυο Ακροδάχτυλα και Παρειές, 24€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Full face Αντιβράχεια και Πήχης χεριού Μέση 36€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Γάμπες Μηρούς Για άντρες: 12€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Ζυγωματικά Αυχένας Αυτί και Ακροδάχτυλα χεριών 24€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ώμους Κολάρο Κοιλιά Μέση 36€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ολόκληρη Πλάτη Στήθος Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 60 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 50€(-97%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 27 μέρες 77 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
Μόνο 29€ από 150€ για ένα φυσικό lifting με το μηχάνημα CATIOLIFT(MARYCOHR Paris) και ορό υαλουρονικού οξέος, από το Chic and Beauty στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου : Στοιχεία προσφοράς Άμεση έκδοση κουπονιού! Το Κέντρο Αισθητικής "Chic & Beauty Med Spa" βρίσκεται στο Περιστέρι πλησίον του μετρό Αγ. Αντωνίου Απολαύστε ξεχωριστή περιποίηση σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα! Όροι Προσφοράς: Η προσφορά περιλαμβάνει: - Ένα (1) φυσικό lifting με το μηχάνημα CATIOLIFT(MARYCOHR ΓΑΛΛΙΑΣ) και ορό υαλουρονικού οξέος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ CATIOLIFT - ΘΕΡΑΠΕΙΑ LIFTINGΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΜΥΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ TO CATIOLIFT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CATIOVITAL LIFT DUAL IONISATION ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIFTING.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΖΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MARY COHR, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ. Ψιλά Γράμματα: Το Κέντρο Αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή 10:00 π.μ.-8:00μ.μ. Σάββατο 10:00π.μ.-14:00μ.μ. Δευτερα κλειστα Πριν την επίσκεψη απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο, στο τηλέφωνο που θα αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Onlineprosfores. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο τεχνικό πρόβλημα δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694-4910963 και στο 6936864600, για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αγορά σας!
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 37 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
12
Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση Ποδιών+Full Μπικίνι - 12€ από 45€ (Έκπτωση 73%) για μία Αποτρίχωση Ποδιών και Full Μπικίνι και επιπλέον Δώρο μία Αποτρίχωση Άνω Χείλους, από το Κέντρο αισθητικής «Face & Body Day Spa» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία Αποτρίχωση Ποδιών Μία Αποτρίχωση Full Μπικίνι και Δώρο μία Αποτρίχωση Ανω Χείλους Ζεστό κερί αζουλενίου εισαγωγής, που δεν ερεθίζει ακόμη και τα πιο αλλεργικά άτομα, το οποίο πετάμε μετά από κάθε χρήση. Οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα χωρίς να σπάνουν γεγονός που ευνοεί τη σταδιακή ελάττωσή τους. Στο τέλος της αποτρίχωσης με ζεστό κερί, αποστειρώνουμε όλη τη περιοχή και απλώνουμε την ειδική καλμαντική κρέμα AQUATONALE Modeling Cream για δέρμα απαλό και μεταξένιο, χωρίς κανένα ερεθισμό. Κρύο κερί εισαγωγής σε ατομικές αποστειρωμένες ρολέτες, σε διάφορους τύπους ανάλογα με το τύπο δέρματός και την περιοχή, όπως αζουλένιο, σοκολάτα, αλόη, μέλι. Θεωρείται ως η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης διαρκείας. Οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα χωρίς να σπάνουν γεγονός που ευνοεί τη σταδιακή ελάττωσή τους. Στο τέλος της αποτρίχωσης με κρύο κερί, αποστειρώνουμε όλη τη περιοχή και απλώνουμε ειδικό καλμαντικό λάδι για δέρμα απαλό και μεταξένιο, χωρίς κανένα ερεθισμό. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.
αρχική αξία: 45 €έκπτωση: 73%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 17 μήνες 235 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
-