Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

150
150€ από 400€ για μια θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox, και δώστε τέλος και στο αντιαισθητικό κιτρίνισμα σε μασχλάλες, στην εφίδρωση και την κακοσμία με εξαιρετικά αποτελέσματα από το ινστιτούτο αισθητικής +Medisystem στο μετρό στον Άγιο Δημήτριο - έκπτωση 63%. : Θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox. Οι κύριες εντοπίσεις της πρωτοπαθούς εστιακής υπεριδρωσίας είναι η μασχάλη, οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox είναι παροδική. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες, αν και έχει παρατηρηθεί πιο παρατεταμένη δράση μετά από πολλές εφαρμογές. Στην παλαμιαία υπεριδρωσία η διάρκεια δράσης του κυμαίνεται από 5 έως 8 μήνες. Μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας υπεριδρωσίας με botox δεν υπάρχουν. Μια ήπια μυική αδυναμία του χεριού στην παλαμιαία υπεριδρωσία είναι παροδική. Άλλες εντοπίσεις μπορεί να είναι επίσης η οσφύς και το στήθος.Το botox (αλλαντική τοξίνη τύπου Α) αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων και μειώνει την εφίδρωση. Το Botox χρησιμοποιείται επίσης για περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης σε μασχάλες, πατούσες και χέρια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διαδικασία, που διαρκεί 10-20 λεπτά, δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά μόνο την υπερβολική. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, εγχύονται σταγόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα έρχεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Η θεραπεία συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κακοσμίας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον υπερβολικό ιδρώτα.Το αποτέλεσμα διαρκεί από έξι έως δέκα μήνες, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία, καθώς και για την υπεριδρωσία μασχαλών και πελμάτων. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι ιδανική και αποτελεσματική σε όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την παλαμιαία υπεριδρωσία και την υπεριδρωσία των πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και αποτελεσματική λύση. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου καθώς και άλλων περιοχών. Πριν τη θεραπεία υπεριδρωσίας με botox προηγείται χαρτογράφηση της περιοχής με τεστ αμύλου -. Ιωδίου ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ botox ενίεται ενδοδερμικά με τρόπο κατά το δυνατόν ανώδυνο. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία που ταλαιπωρεί πολλούς ασθενείς.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 28 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 21 ώρες
29
14 Συνεδρίες Αδυνάτισμα +Κυτταρίτιδα Πειραιάς - 29€ από 192€ (Έκπτωση 85%) για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Λιπογλυπτικής 14 Συνεδριών με ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών, χειρωνακτικά μασάζ & μηχανήματα και καταπολεμήστε Επίμονη Κυτταρίτιδα και Τοπικό Πάχος! Η απόλυτη προσφορά αδυνατίσματος για εγγυημένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, από το Κέντρο αισθητικής «aesthe Science» στον Πειραιά!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Λιπογλυπτικής 14 Συνεδριών με ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών, χειρωνακτικά μασάζ & μηχανήματα και καταπολεμήστε Επίμονη Κυτταρίτιδα και Τοπικό Πάχος με Έξι (6) επισκέψεις συνολικά με τεχνολογία Βιο - διέγερσης του διεθνώς αναγνωρισμένου οίκου μηχανημάτων αισθητικής ULTRATONE για σύσφιξη, άμεση μείωση πόντων και κυτταρίτιδας, με εφαρμογή σε πόδια, γλουτούς, γοφούς, μηρούς, κοιλιά, διάρκειας 30' η καθεμιά Δύο (2) επισκέψεις συνολικά εξειδικευμένου χειρωνακτικού μασάζ κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, διάρκειας 30' η καθεμιά Δύο (2) συνεδρίες θερμοθεραπείας για έντονη λιποδιάλυση, αύξηση μεταβολισμού και κυτταρική αποτοξίνωση, διάρκειας 30' η καθεμιά Δύο (2) επισκέψεις συνολικά κρυοθεραπείας CRYOLIFT, για την ενίσχυση της επιδερμικής σύσφιξης με χρήση ειδικού προιόντος κρυοθεραπείας, διάρκειας 30' η καθεμιά Δύο (2) σωματομετρήσεις, μία στην αρχή και μία στο τέλος του προγράμματος Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Βιολογική Αποτρίχωση με Κερί απο 13€(-73%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για ένα πακέτο περιποίησης Σώματος+Προσώπου στα 27€(-73%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 192 €έκπτωση: 85%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μήνες 325 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
12
Μόνο 12€ για Ετήσιο Πακέτο με 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης στην περιοχή που επιθυμείτε!!! για γυναίκες και άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος (ξανθή τριχοφυΐα και μαυρισμένα δέρματα) για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το μοναδικό οικονομικό πακέτο που προσφέρουν τα καταστήματα Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό), στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) και στον Χολαργό (στάση μετρό). Αξίας 350€. Έκπτωση 97%. : Η προσφορά είναι Ετήσια, ενεργοποιείται με την πρώτη επίσκεψη. Το κουπόνι είναι ατομικό και αφορά γυναίκες και άνδρες. Η προσφορά περιλαμβάνει 6 συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς με επιλογή ανάμεσα στις εξής περιοχές: Γυναίκες: με 1 κουπόνι (12€): -full bikini -γραμμή μπικίνι -στήθος -γραμμή κοιλιάς -μασχάλες -άνω χείλος -πηγούνι και μεσόφρυο -ακροδάχτυλα και παρειές, με 2 κουπόνια (24€): -full face -αντιβράχεια - πήχης χεριού -μέση. με 3 κουπόνια (36€): -μηροί -γάμπες. για άνδρες: με 1 κουπόνι (12€): -ζυγωματικά -αυχένας -αυτί και ακροδάχτυλα -με 2 κουπόνια (24€): -ώμοι -κολάρο -κοιλιά -μέση με 3 κουπόνια (36€): -ολόκληρη πλάτη -στήθος. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές.
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 22 μέρες 160 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
17
Best Offer!!! 17€ για ένα πακέτο με 4 θεραπείες που περιλαμβάνει 1 βαθύ καθαρισμό διάρκειας 1:40 λεπτών, 1 θεραπεία προσώπου διάρκειας 50 λεπτών, 1 θεραπεία ματιών Caviar eyes διάρκειας 35 λεπτών και 1 συνεδρία φωτοανάπλασης με IPL παλμικού φωτός διάρκειας 10 λεπτά, για να ανακτήσετε την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σας και να την αναδείξετε με ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό συνδυασμό θεραπειών, από τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του κέντρου αισθητικής Vivez la Beaute στην Γλυφάδα. Αξίας 140€. Έκπτωση 88%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά για τα περιλαμβάνει: a. 1 βαθύ καθαρισμό διάρκειας 1:40 λεπτά b. 1 θεραπεία προσώπου διάρκειας 50 λεπτών επιλογής από: Οξέα φρούτων Θεραπεία για την αντιμετώπιση λεπτών ρυτιδων, ακμής, λιπαρότητας, ουλών, πανάδων. Γίνεται ανάπλαση της επιδερμίδας.Mε προϊόντα EXUVIANCE,PRIORI,κ PR ανάλογα με τον τύπο του δέρματος Ενυδάτωση HYDRADERMIE Bαθειά ενυδάτωση τριών διαστάσεων για άμεση ανακούφιση του αφυδατωμένου δέρματος. Λύση για ένα λαμπερό ,υγείες δέρμα Ενυδατωση FLASH Η απαραίτητη περιποίηση πριν από κάθε σας έξοδο για ένα φωτεινό και λαμπερό προσωπο. Μίση ώρα είναι αρκετή για να εντυπωσιάσετε. c. 1 μασκα ματιών Caviar eyes διάρκειας 35 λεπτών. d. 1 συνεδρία φωτοανάπλασης με IPL παλμικού φωτός διάρκειας 10 λεπτά Οι θεραπείες γίνονται συνδυαστικά ή μεμονωμένα ανάλογα με την περίπτωση. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά. Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 μέρες πριν στο τηλέφωνο 210 9644584. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν. Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20-25 άτομα ημερησίως. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10:00 με 19:00.
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
39
Πολυτελής Περιποίηση Σώματος+Προσώπου Σύνταγμα - The Golden Athens Spa!!! 39€ από 325€ (Έκπτωση 88%) για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury που περιλαμβάνει: full body massage, βαθύ καθαρισμό προσώπου με διαμάντια ή υπέρηχο και anti-ageing therapy συνολικής διάρκειας 4 ωρών, από τον υπερπολυτελή χώρο του «The Golden Athens Spa» στο Σύνταγμα, κοντά στο Μετρό!!! Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και τη φροντίδα που του αξίζει! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 VIP Golden Relax Therapy σώματος (Διάρκειας 100'): Peeling body scrub με βανίλια, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες μεταξιού (Διάρκειας 10') Χαμάμ για αποτοξίνωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος (Διάρκειας 10') Αρωματοβροχή με συνεχείς εναλλαγές θερμοκρασίας για χαλάρωση και ευεξία (Διάρκειας 10') Full body μασάζ με συνδυασμό 14 φυτικών ελαίων, βιταμινών A, C και E, για ανανέωση της επιδερμίδας και απόλυτη χαλάρωση (Διάρκειας 50') Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνη Ε, για προστασία δερματικών κυττάρων και βελτίωση της παραγωγής ελαστίνης για απόλυτα νεανικό και σφριγηλό δέρμα (Διάρκειας 20') 1 καθαρισμός προσώπου (Διάρκειας 80') με επιλογή ανάμεσα σε: Diamond Therapy, Δερμοαπόξεση με διαμάντια για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση, λείανση ρυτίδων, ενυδάτωση και λάμψη, ή Hydroskin Scruber, Βαθύς καθαρισμός με υπέρηχο για εξάχνωση σμίγματος, απολέπιση, λείανση, ενυδάτωση και ανανέωση δέρματος 1 θεραπεία προσώπου (Διάρκειας 60') με επιλογή ανάμεσα σε: Light Mouse, Θεραπεία σύσφιξης με ψυχρό laser για ενεργοποίηση ινοβλαστών, αύξηση κολλαγόνου-ελαστίνης, αναδόμηση και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, ή Antifatica Eyes-Air Massage, Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών με μηχάνημα για την αντιμετώπιση οιδημάτων και μαύρων κύκλων με retinol και Βιταμίνη C ΔΩΡΟ 1 μήνας διαιτολογικής παρακολούθησης στο χώρο μας για απώλεια βάρους έως 6kg. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 17€(-72%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για ένα πακέτο VIP Golden Therapy στα 23€(-83%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 325 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 181 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
19
19€ για ένα πακέτο θεραπείας προσώπου που περιλαμβάνει 2 θεραπείες με την υπερσύγχρονο μέθοδο της δερμοαπόξεσης, 2 Μάσκες σύσφιξης Λαιμού-Ντεκολτέ και 2 κυτταροθεραπείες, με τα επώνυμα προϊόντα by Bador, για ορατή αναδόμηση και ανανέωση του προσώπου σας, στο όμορφο και φιλόξενοπεριβάλλον του Vivez la beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αξίας 100€. Έκπτωση 81% : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 γυναίκα. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 2 θεραπείες δερμοαπόξεσης διάρκειας 30-45 λεπτών η καθεμία, b. 2 Μάσκες σύσφιξης Λαιμού-Ντεκολτέ διάρκειας 30-45 λεπτών η καθεμία, c. 2 θεραπείες προσώπου και λαιμού για αναζωογόνηση του κυττάρου και ανάπλάση του δέρματος από ουλές διάρκειας 30-45 λεπτών η καθεμία. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά για περισσότερες συνεδρίες και συνδυαστικά για εντονότερα αποτελέσματα. Το ινστιτούτο συνιστά την πραγματοποίηση των υπηρεσιών σε 2-3 ραντεβού την εβδομάδα. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 3 ημέρες πριν, στα τηλέφωνα: 210 9644584 και 2109623329. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν. Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 20 άτομα ημερησίως. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10:00 με 19:00.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 21 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
18
18€ για 1 ολοκληρωμένη θεραπεία βαθύ καθαρισμού προσώπου 7 φάσεων (με peeling, φρουτοξέα, ατμό, όζον, μάσκα και κρέμα μεταξιού) συνολικής διάρκειας 90 Λεπτών και ΔΩΡΟ 1 καθαρισμός φρυδιών, από το Fresh Beauty στο Παγκράτι.Αξίας 45€.Έκπτωση 60% : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκες και άντρες. Η προσφορά περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη θεραπεία βαθύ καθαρισμού του προσώπου σε 7 φάσεις που περιλαμβάνει: ​ Ντεμακιγιάζ Pearl peeling με φρουτοξέα και αμινοξέα φρούτων Ατμό και όζον για αντισηψία Διάνοιξη πόρων Εξαγωγή σμήγματος Μάσκα κατά των ερεθισμών που αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος Μασάζ με κρέμα από αμινοξέα μεταξιού Η θεραπεία πραγματοποιείται με προϊόντα Sothys και έχει διάρκεια 90'. Μαζί με την θεραπεία έχετε ΔΩΡΟ 1 καθαρισμό φρυδιών.
αρχική αξία: 45 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
9
9€ για 1 Βιολογικό Βαθύ και Σχολαστικό Καθαρισμό προσώπου μαζί με 1 Μάσκα Πρωτείνης Μεταξιού και 1 Ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή υαλουρονικό οξύ (μη ενέσιμο), για να ανακτήσετε την λάμψη και την φρεσκάδα στο πρόσωπο σας με ειδικά μηχανήματα και επαγγελματική περιποίηση που συμβάλουν στη σύσφιξη των πόρων και την λείανση της επιδερμίδας! από το Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 100€. Έκπτωση 91%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 Βιολογικό Βαθύ και Σχολαστικό Καθαρισμό προσώπου, b. 1 Μάσκα Πρωτείνης Μεταξιού και c. 1 Ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή υαλουρονικό οξύ (μη ενέσιμο). Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν στο 210 8832551 & 210 8236825. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 65 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
9
9€ για 4 Θεραπείες Περιποίησης Προσώπου που περιλαμβάνουν 1 θεραπεία με υπέρηχους, 1 θεραπεία ματιών Caviar eyes, 1 θεραπεία botox (μη ενέσιμο) και 1 μάσκα αντιηλιακής προστασίας, συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, και εξαφανίστε λεπτές γραμμές, πετάξτε χαλάρωση και επανακτήστε την σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, στο Ινστιτούτο Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 80€. Έκπτωση 89%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 θεραπεία με υπέρηχους, b. 1 θεραπεία ματιών Caviar eyes, c. 1 θεραπεία botox (μη ενέσιμο) και d. 1 μάσκα αντιηλιακής προστασίας. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για εντονότερα αποτελέσματα. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 2106143087. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 80 €έκπτωση: 89%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
30
30€ για 12 Θεραπείες Περιποίησης Προσώπου που περιλαμβάνουν 3 θεραπείες με Υπέρηχους, 3 Θεραπείες Caviar Eyes, 3 Θεραπείες Ενυδάτωσης με Μάσκα HYDRADERMIE by juliette Armand, 3 θεραπείες Βιταμίνης C και ΔΩΡΟ 1 Massage λιποδιάλυσης ή κυτταρίτιδας με το χέρι διάρκειας 45 λεπτά, για ενυδάτωση, σύσφιξη και λεύκανσή της επιδερμίδας σας, στον χώρο του Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 420€. Έκπτωση 93%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 3 θεραπείες με Υπέρηχους, b. 3 Θεραπείες Caviar Eyes, c. 3 Θεραπείες Ενυδάτωσης με Μάσκα HYDRADERMIE by juliette Armand, d. 3 θεραπείες Βιταμίνης C και e. ΔΩΡΟ 1 Massage λιποδιάλυσης ή κυτταρίτιδας με το χέρι διάρκειας 45 λεπτά. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για εντονότερα αποτελέσματα. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 2106143087. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 420 €έκπτωση: 93%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 20 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
15
NEO MHXANHMA ΦΩΤΟΛΥΣΗΣ!!! Μόνο 15€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με LASER IPL–ELIGHT 4ης Γενιάς σε περιοχή της επιλόγης σας, για άνδρες και γυναίκες και με εφαρμογή σε σκούρα και ξανθιά τριχοφυία, για Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, στο ινστιτούτο Mediaspis στο Περιστέρι. Αξίας 350€. Έκπτωση 96%. : Η προσφορά είναι ετήσια και ενεργοποιείται μετά την πρώτη επίσκεψη. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με LASER IPL–ELIGHT 4ης Γενιάς στις εξής περιοχές: Για Γυναίκες: Με 1 κουπόνι (15€) Άνω χείλος Πηγούνι Παρειές Γραμμή μπικίνι Μασχάλες Στήθος Γραμμή κοιλιάς Μεσόφρυο Ακροδάχτυλα Με 2 κουπόνια (30€) Full bikini Μασχάλες Μέση Full face Αντιβράχια-πήχης χεριού Με 4 κουπόνια (60€) Γάμπες Μηρούς Για άντρες: Με 1 κουπόνι (15€) Ζυγωματικά Ακροδάχτυλα χεριών Αυχένας Αυτί Με 2 κουπόνια (30€) Ώμους Μέση Κολάρο Κοιλία Με 4 κουπόνια (60€) Ολόκληρη Πλάτη Στήθος Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές.
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 96%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 54 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
35
35€ από 400€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα αποτρίχωσης με το Ιατρικό Laser νέας γενιάς SHR 950nm, σε Full μπικίνι, ή Γραμμή string, ή Άνω χείλος & πηγούνι, ή Μασχάλες, ή Γραμμή κοιλιάς, ιδανικό και για μαυρισμένες επιδερμίδες ή με ξανθιά τριχοφυία, από το κέντρο AESTHETIX CLINIC στη Γλυφάδα. Έκπτωση 91%. : Η προσφορά είναι ετήσια και ισχύει ως 13/4/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκα ή άνδρα. Απαιτείται η περιοχή θεραπείας (πλην του πηγουνιού και άνω χείλους) να είναι ξυρισμένη. Η προσφορά περιλαμβάνει ένα Ετήσιο Πρόγραμμα Οριστικής Αποτρίχωσης (6 συνεδρίες) με επιλογή με επιλογή σε μια απο όλες τις ακόλουθες περιοχές: a. full bikini, b. Γραμμή bikini, c. Πιγούνι και Άνω χείλος, d. Μασχάλες, e. Γραμμή String, f. Γραμμή κοιλιάς, g, Στέρνο Επιπλέον, και μόνο για τους κατόχους των κουπονιών της συγκεκριμένης προσφοράς, ισχύει έκπτωση 30% στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 210-96 32 850, Γούναρη 208 Άνω Γλυφάδα Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 15:00 και 17:00 - 21:00 και Σαββάτο 10:00 - 15:00. Μέσος όρος εξυπηρέτησης:10 άτομα ημερησίως. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 38 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
20
Γυναικεία ομορφιά και Πολυτέλεια!!! 20€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό μαζί με Ενυδατική Μάσκα συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να επαναφέρετε την ελαστικότητα, την φωτεινότητα και την φρεσκάδα της επιδερμίδας σας, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς υπηρεσίες του κορυφαίου GS Studio Hairdressing & spa στην Βούλα, με την υπογραφή του George Sarris (απόφοιτος TONY and GUY, μέλος παγκόσμιας ομάδα TAFT για επιλογή και δημιουργία χτενισμάτων στην EUROVISION). Αξίας 60€. Έκπτωση 67%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 Βαθύ Καθαρισμό μαζί με Ενυδατική Μάσκα. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 90 με 120 λεπτά ανάλογα τις ανάγκες κατα περίπτωση. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Ο Γεώργιος Σαρρής έχει φιλοξενηθεί εκατοντάδες φορές σε ελληνικά και ξένα περιοδικά μόδας καθώς και στην τηλεόραση. Συμμετέχει κάθε χρόνο στο fashion week με τις μοναδικές του δημιουργίες. Κάθε χρόνο δημιουργεί τη δική του collection μόδας για τα μαλλιά και συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα event σε Ελλάδα και εξωτερικό!
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 67%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μήνες 16 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
12
12€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου και 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστικής για καταπολέμηση μαύρων κύκλων, συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να νιώθετε αναζωογονημένες και λαμπερές όλο το καλοκαίρι, στο χώρο ομορφιάς Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 122€. Έκπτωση 90%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, άντρα ή γυναίκα. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου, b. 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστικής. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί έως 2 κουπόνια ανά χρήστη και απεριόριστα ως δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 210 9312840. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν. Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 20 άτομα ημερησίως. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00, Σάββατο 9:00 – 15:00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 122 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 50 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
28
BEST OFFER!!! Απεριόριστες Συνεδρίες Οριστικής Αποτρίχωσης για ένα Έτος με το κορυφαίο E-Light ND:YAG laser 1064nm (συνδυασμός Laser & RF) τελεύταίας γενιάς: 28€ από 110€ για αποτρίχωση σε μικρές περιοχές της επιλογή σας - Ή - 45€ από 270€ για μεσαίες περιοχές - Ή - 74€ από 500€ για μεγάλες περιοχές - Ή - 184€ από 1000€ για full body, για άνδρες και γυναίκες και με εφαρμογή σε σκούρα και ξανθιά τριχοφυία, και επιλέξτε ελεύθερα αριθμό συνεδριών και περιοχή, σύμφωνα με τις ανάγκες και την επιθυμία σας μέχρι να φτάσετε σε μόνιμο αποτέλεσμα!!! στο κέντρο αισθητικής Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος). Έκπτωση 75%. : Η προσφορά ισχύει για ενα χρόνο και ενεργοποιείται με την πρώτη συνεδρία. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά των 28€ από 110€ περιλαμβάνει απεριόριστες συνεδρίες (μέχρι να φτάσετε σε μόνιμο αποτέλεσμα) οριστικής αποτρίχωσης E-Light ND:YAG laser με επιλογή για μία από τις μικρές περιοχές - μεσόφρυο ή - άνω χείλος ή - παρειές ή - πηγούνι ή - ακρόδάχτυλα ή - θηλές ή - γραμμή bikini ή - γραμμή κοιλιάς ή - γραμμή γλουτών ή - πέλμα Η προσφορά των 45€ από 270€ περιλαμβάνει απεριόριστες συνεδρίες (μέχρι να φτάσετε σε μόνιμο αποτέλεσμα) οριστικής αποτρίχωσης E-Light ND:YAG laser με επιλογή για μία από τις μεσαίες περιοχές: - λαιμό ή - μασχάλες ή - full face ή - κολάρο & ώμοι ή - Full Bikini ή - Άνω Χείλος & Θηλές - Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος - Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές. Η προσφορά των 75€ από 500€ περιλαμβάνει απεριόριστες συνεδρίες (μέχρι να φτάσετε σε μόνιμο αποτέλεσμα) οριστικής αποτρίχωσης E-Light ND:YAG laser με επιλογή για μία από τις μεγάλες περιοχές: - κοιλιά ή - Στήθος Ανδρικό και Κοιλιά - Γάμπες ή - Γλουτοί ή - πλάτη ή - Full χέρια ή - μέση ή - full πόδια (Γυναικείο) Η προσφορά για τα 184€ από 1000€ περιλαμβάνει: απεριόριστες συνεδρίες (μέχρι να φτάσετε σε μόνιμο αποτέλεσμα) οριστικής αποτρίχωσης E-Light ND:YAG laser για full body. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές και συνεδρίες.
αρχική αξία: 110 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 28 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
30
30€ από 350€ για 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser nd:Yag 1064 nm (του Aμερικάνικου οίκου Laserscope/Iridex) και με επιλογή ανάμεσα σε Bikini, Μασχάλες, Πρόσωπο - Ή - 60€ από 830€ για 3 συνεδρίες σε Χέρια, Γάμπες, Πλάτη, Μέση - Ή - 120€ από 1350€ για 3 συνεδρίες Full Πόδια, με εφαρμογή σε οποιοδήποτε φωτότυπο δέρματος και κατά τη διάρκεια όλων των εποχών,στο Mediaspis στο Περιστέρι. Έκπτωση 91%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2014. Η προσφορά για τα 30€ από 350€ (1 κουπόνι) περιλαμβάνει 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser nd:Yag 1064 nm με επιλογή ανάμεσα στις εξής περιοχές: a. Bikini, b. Μασχάλες, c. Πρόσωπο. Η προσφορά για τα 60€ ΑΠΌ 830€ (2 κουπόνια) περιλαμβάνει 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser nd:Yag 1064 nm με επιλογή ανάμεσα στις εξής περιοχές: a. Χέρια, b. Γάμπες, c. Πλάτη, d. Μέση. Η προσφορά για τα 120€ από 1350€ (4 κουπόνια) περιλαμβάνει 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser nd:Yag 1064 nm σε Full Πόδια. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές. Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 5772100 ή στο 6937202183. Μέσος όρος εξυπηρέτησης 50 άτομα ημερησίως. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00-21:00 και Σάββατο 10.00-16.00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 51 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
8
Μόνο 8€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό και 1 θεραπεία αντιηλιακής προστασίας, για λεία και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς στίγματα και λεπτές γραμμές, στο εξειδικευμένο ινστιτιούτο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Αξίας 60€. Έκπτωση 87%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου. b. 1 θεραπεία αντιηλιακής προστασίας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν έως 2 κουπόνια ανά χρήστη και απεριόριστα ως δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 210 6627878. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν. Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20 άτομα ημερησίως.
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 87%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 29 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
20
20€ για 5 συνεδρίες solarium με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, διάρκειας έως 15 λεπτά η καθε συνεδρία, 2 λιπομετρήσεις και 3 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα, για εξάλειψη πόντων και κιλών σε συνδυασμό με φυσικό μαύρισμα στο κέντρο κοσμητικής Ιατρικής MediASPIS στο Περιστέρι. Αξίας 80€. Έκπτωση 75%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2014. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 5 συνεδρίες solarium με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας διάρκειας έως 15 λεπτά η καθεμία, b. 2 λιπομετρήσεις, c. 3 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για εξάλειψη πόντων και κιλών και Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
αρχική αξία: 80 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 80 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
28
28€ για Μόνιμο Μακιγιάζ με επαγγελματικά Γαλλικά προιόντα με εγγύηση 10 ετών, για να αναδείξετε και να απογειώσετε την εμφάνιση σας τονίζοντας το σχήμα των φρυδιών ή το περίγραμμα των χειλιών σας, από τους ειδικούς του Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€. Έκπτωση 92%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Η προσφορά περιλαμβάνει: Μόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια ή Μόνιμο μακιγιάζ σε περίγραμμα χειλιών. Για την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ θα πραγματοποιηθούν 2 συνεδρίες (σε 2 διαφορετικές επισκέψεις). Για μόνιμο μακιγιάζ και στις 2 περιοχές (φρύδια και περίγραμμα χειλιών) απαιτείται η αγορά 2 κουπονιών. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 340 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 38 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
25
Πλούσιο φυσικό μαύρισμα με αερογράφο!!! 25€ για 1 Sudo spray tanning (φυτικό σπρέι μαυρίσματος) για σώμα και πρόσωπο με τη χρήση αερογράφου, χωρίς χημικά και διάρκειας 20 λεπτά, για τροπικό μαύρισμα όλο το καλοκαίρι, στο The Beauty Bar στην καρδιά της Γλυφάδας. Αξίας 45€. Έκπτωση 44% : Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 spray tanning για σώμα και πρόσωπο με τη χρήση αερογράφου, χωρίς χημικά και διάρκειας 20 λεπτά. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 15 άτομα ημερησίως. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2108941227. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο: 09:00-17:00.
αρχική αξία: 45 €έκπτωση: 44%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 35 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
29
29€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με απεριόριστες συνεδρίες σε περιοχές της επιλογής σας -Ή- 150€ για Full αποτρίχωση ποδιών -Ή- 360€ για Full body για γυναίκες –Η- 420€ για Full body για άντρες με IPL Laser νέας γενιάς (Μedical 140c και Μedical 120c), ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για γυναίκες και άντρες, από το Chic and Beauty med spa, στο Περιστέρι. Αξίας 350€. Έκπτωση 92%. : Η προσφορά ειναι ετήσια και ολοκληρώνεται σε 8 επισκέψεις. Το κουπόνι ενεργοποιείται μετά την πρώτη επίσκεψη. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, άντρα ή γυναίκα και περιλαμβάνει ένα Ετήσιο Πρόγραμμα Οριστικής αποτρίχωσης που ολοκληρώνεται σε 8 επισκέψεις με IPL Laser. Για γυναίκες: i. Με 1 κουπόνι επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Άνω χείλος/ Πηγούνι 2. Άνω χείλος/ Παρειές 3. Full Μπικίνι 4. Λαιμός 5. Μασχάλες 6. Θηλές 7. Γραμμή κοιλιά 8. Γραμμή γλουτών ii. Με 2 κουπόνια επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Full bikini και string 2 Κοιλιά 3. Μέση 4. Full face 5. Μισά χέρια 6. Ολόκληροι Γλουτοί iii. Με 3 κουπόνια επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Γάμπες 2. Μηρούς 3. Ολόκληρα χέρια Η προσφορά για τα 150€ περιλαμβάνει αποτρίχωση σε ολόκληρα πόδια. Η προσφορά για τα 360€ περιλαμβάνει αποτρίχωση σε ολόκληρο το σώμα (full body) για γυναίκες. Για άντρες: i. Με 1 κουπόνι επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Ζυγωματικά 2. Κολάρο 3. Ακροδάχτυλα χεριών 4. Αυχένας ii. Με 2 κουπόνια επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Ώμους 2. Μέση 3. Γλουτοί iii. Με 3 κουπόνια επιλέγετε μια από τις παρακάτω περιοχές: 1. Πλάτη 2. Στήθος 3. Κοιλιά 4. Full Χέρια Η προσφορά για τα 169€ περιλαμβάνει αποτρίχωση με επιλογή σε: 1. Πλάτη και κοιλιά 2. Στήθος και κοιλιά Η προσφορά για τα 420€ περιλαμβάνει αποτρίχωση σε ολόκληρο το σώμα (full body) για άντρες
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 14 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
8
8€ για 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 120 λεπτά και 1 θεραπεία αντιηλιακής προστασίας, για να νοιώσετε αναζωογονημένες και λαμπερές στην καθημερινότητα σας και για όλο το καλοκαίρι, στο χώρο του Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 60€. Έκπτωση 87%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 120 λεπτά. b. 1 θεραπεία αντιηλιακής προστασίας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο: 2106143087. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 87%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 47 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
11
11€ για 1 ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου μαζί με 1 εφαρμογή αναδόμησης και ανάπλασης συνολικής διάρκειας 150 λεπτά, και τονώστε την επιδερμίδα σας με μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία, από τα υπερσύγχρονα Κέντρα Αισθητικής Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Αιγάλεω ή Πειραιά. Αξίας 120€. Έκπτωση 91%. : Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 90 λεπτά μαζί με b. 1 εφαρμογή αναδόμησης και ανάπλασης διάρκειας 60 λεπτά. Η συνολική διάρκεια των θεραπειών είναι 150 λεπτά. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί έως 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και απεριόριστα ως δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε 2 συνεδρίες. Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κέντρου. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 26 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
29
Best Offer! Μόνο 29€ από 480€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε άνω χείλος, πηγούνι και παρειές, με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής) - Ή - 39€ από 690€ σε Full Bikini και μασχάλες, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος (και για μαυρισμένα δέρματα), στο κέντρο αισθητικής Lipogen Νέας Σμύρνης. Έκπτωση 94%. : Η προσφορά είναι ετήσια και ενεργοποιείται μετά την πρώτη επίσκεψη. Η προσφορά για τα 29€ από 480€ αφορά 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε άνω χείλος, πηγούνι και παρειές, με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής). Η προσφορά για τα 39€ από 690€ αφορά 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε Full Bikini και μασχάλες, με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής). Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Με το εξειδικευμένο προσωπικό του Lipogen να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της σωστής χρήσης του IPL δεν υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν το χρώμα του δέρματος και την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο.
αρχική αξία: 480 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μέρες 33 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
3
3€ από 15€ για 1 συνεδρία Solarium με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας διάρκειας έως 20 λεπτά - Ή - 15€ από 90€ για 6 συνεδρίες Solarium διάρκειας έως 20 λεπτά η κάθε μια μαζί με διατροφολογικό πρόγραμμα και λιπομέτρηση, για ασφαλές, φυσικό και εντυπωσιακό μαύρισμα στα Palmos Gym στα Κάτω Πατήσια, στο Κέντρο (Αλκαμένους 10) και στο Αιγάλεω. Έκπτωση 80% : Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο, γυναίκα ή άνδρα. Η προσφορά για τα 3€ από 15€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία Solarium με μηχάνημα τελευταίας γενιάς διάρκειας έως 20 λεπτά. Η προσφορά για τα 15€ από 90€ περιλαμβάνει: 6 συνεδρίες Solarium (διάρκειας 20 λεπτά η κάθε μία) μαζί με διατροφολογικό πρόγραμμα και λιπομέτρηση. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο έντονα αποτελέσματα.
αρχική αξία: 15 €έκπτωση: 80%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 14 μέρες 36 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
14,99 €
14.99€ για 1 συνεδρία Fraxpeel σε πρόσωπο με υαλουρονικό ή βιταμίνες για λάμψη, σύσφιξη και σωστή ενυδάτωση ή 1 συνεδρία Fraxpeel σε σώμα για μείωση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους! Δώρο 1 εξέταση βασικού μεταβολισμού για να εντοπίσετε τα αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα, από το Ινστιτούτο Cest Moi Beauty & Spa στην Ηλιούπολη. Αξίας 145€. Έκπτωση 90%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 συνεδρία Fraxpeel σε πρόσωπο με υαλουρονικό ή βιταμίνες για λάμψη, σύσφιξη και σωστή ενυδάτωση ή 1 συνεδρία Fraxpeel σε σώμα για μείωση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για εντονότερα αποτελέσματα. Για ραντεβού επικοινωνείτε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν στα 210 9926665 ή 6940407724. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Ώράριο λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. 10.00 - 20.00.
αρχική αξία: 145 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 23 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
20
79
Από 79€ για 1 ενέσιμη θεραπεία προσώπου με Botox Allergan ή με υαλουρονικό οξύ Teosyal, για θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα στην εξαφάνιση ρυτίδων και αύξηση όγκου στα χείλη, με τις θεραπείες να πραγματοποιούνται αποκλειστικά από πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο κέντρο αισθητικής Cest Moi Beauty & Spa στην Ηλιούπολη. Αξίας 169€. Έκπτωση 53%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Με 79€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου Botox Allergan (0,1-0,5 ml) στο πόδι χήνας, διάρκειας 15'-30'. Με 99€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου Botox Allergan (0,1-0,5 ml) στο μεσόφρυο, διάρκειας 15'-30' ή 1 συνεδρία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος Teosyal (0,5 ml) στις ρινοπαρειακές (για γέμισμα των ρυτίδων), διάρκειας 5'-10'. Με 149€ επιλέγετε 1 συνεδρία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος Teosyal (0,5 ml) αυξητικής χειλιών (για αύξηση όγκου), διάρκειας 5'-10'. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν έως 3 κουπόνια ανά χρήστη και απεριόριστα σε μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους. Για ραντεβού επικοινωνείτε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν στα 210 9926665 ή 6940407724. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Ώράριο λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. 10.00 - 20.00.
αρχική αξία: 169 €έκπτωση: 53%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 16 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
25
25€ για 1 βαθύ καθαρισμό διάρκειας 90 λεπτά και 2 θεραπείες λεύκανσης με οξέα φρούτων για τον σχηματισμό υγιούς κολλαγόνου και εξάλειψη πανάδων διάρκειας 40 λεπτά η κάθε μία, για ολοκληρωμένα αποτελέσματα που θα χαρίσουν λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο σας, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 110€. Έκπτωση 77%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/10/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 βαθύ καθαρισμό διάρκειας 90 λεπτά και b. 2 θεραπείες λεύκανσης με οξέα φρούτων διάρκειας 40 λεπτά η κάθε μία. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 6832657. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται ενημέρωση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00.
αρχική αξία: 110 €έκπτωση: 77%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 19 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 12 ώρες
-