Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

59
Θεραπεία Full Face BOTOX σε ολοκαίνουρια Κλινική στην Κηφισιά! 59€ από 180€ για μία (1) συνεδρία σε μεσόφρυο ή πόδι χήνας-Η- 89€ από 250€ για 1 συνεδρία ενέσιμου Botox allergan (Αμερικάνικης προέλευσης) σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) - Ή - 139€ από 320€ για 1 συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζί με επαναληπτική συνεδρία-Η-159€ από 370€ για 1 συνέδρια ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζί με επαναληπτική συνεδρία και μία μεσοθεραπεία σε πρόσωπο και λαιμό, με στοχευμένη χρήση του Botox για άμεση εξάλειψη ρυτίδων, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει! Με εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρό και με τα υλικά να ανοίγονται μπροστά τον πελάτη, στην ολοκαίνουρια πολυτελέστατη Κλινική Kifisia Clinic, στην Κηφισιά. Έκπτωση 59% : Η προσφορά ισχύει έως 30/05/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. H προσφορά για τα 59€ από 180€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε Μεσόφρυο η πόδι χήνας (ποσότητα: 2,5 cc) Η προσφορά για τα 89€ από 250€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox allergan (Αμερικάνικης προέλευσης) σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου). (ποσότητα: 5 cc) Η προσφορά για τα 139€ από 320€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζι με επαναληπτική συνεδρία. Η προσφορά για τα 159€ από 370€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζι με επαναληπτική συνεδρία και(1) μία μεσοθεραπεία σε πρόσωπο και λαιμό. Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Πριν τη θεραπεία λαμβάνεται πλήρη ιατρικό ιστορικό σε περίπτωση που ο ασθενής έχει αντένδειξη στο botox, το κουπόνι ακυρώνεται και του επιστρέφονται τα χρήματά του. H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία ή δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή αφού πρωτίστως έχουμε πάρει ιατρικό ιστορικό. Διάρκεια του Botox ως και έξι μήνες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα 2110125290 ή 6949564526. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
αρχική αξία: 180 €έκπτωση: 67%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 17 μέρες 26 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
130
Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη - 130€ από 700€ (Έκπτωση 81%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε Ακροδάχτυλα, Κνήμη, Γόνατο, Γάμπα, Full Μπικίνι και Μασχάλες, μία προσφορά από το σύγχρονο χώρο ομορφιάς και υγείας «Face & Beauty» στη Θεσσαλονίκη!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες και 5 Επαναληπτικά σε όλες τις παρακάτω περιοχές Ακροδάχτυλα Κνήμη Γάμπα Γόνατο Full Μπικίνι Μασχάλες Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Αποτρίχωση Σώματος με Laser Αλεξανδρίτη για 5 Συνεδρίες+5 Επαναληπτικά στην περιοχή των μηρών στα 169€(-72%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για Αδυνάτισμα+Κυτταρίτιδα+Σύσφιξη με (-80%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 700 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 122 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
89
Εφαρμογή Botox Allergan!!!89€ για ένα ενέσιμο (1) Botox Allergan σε Full face ή 119€ για Εφαρμογή Allergan Botox σε Full face και Λαιμό, στην ολοκαίνουργια κλινική Κifisia Clinic στην Κηφισιά!! Μοναδικές υπηρεσίες για εξάλειψη των ρυτίδων στο πρόσωπο με την επιστημονική επίβλεψη πλαστικού χειρουργού για άριστο αποτέλεσμα της θεραπείας σας!! Έκπτωση 64%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/04/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει τις επιλογές: ~89€ για εφαρμογή Allergan Botox (ποσότητα 5cc) σε Full face (μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας). ~119€ για εφαρμογή Allergan Botox (ποσότητα 7cc) σε Full face και λαιμός. Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Τα αποτελέσματα του Botox αναμένεται να διαρκέσουν από τρεις έως έξι μήνες. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι από 10 έως 30 λεπτά. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρό. Μετά την εφαρμογή του botox από τους εξειδικευμένους ιατρούς δίνονται οι κατάλληλες οδηγίες. Tο φιαλίδιο (αμερικάνικης προέλευσης Allegran) ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή. Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή και σε περίπτωση αντένδειξης του ασθενή στo botox ακυρώνεται το κουπόνι και γίνεται επιστροφή ολόκληρου του ποσού των χρημάτων. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο 2110125290 ή στο 6949564526. Αν κατά την διάρκεια πραγματοποίησης της αγοράς σας, συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106200443 ή στο email στο info@dealtown.gr για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Η παρούσα προσφορά δίδεται στα πλαίσια της διαφημιστικής προβολής του Κifisia Clinic στην Κηφισιά.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 64%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 35 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
89
89€ για 1 Γέμισμα (αυξητική χειλιών) με Υαλουρονικό οξύ (ενέσιμη μεσοθεραπεία του 1 ml.) από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, για γεμάτα και σαρκώδη χείλη που ταιριάζουν αρμονικά με τις αναλογίες του προσώπου σας, με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα σε αποστειρωμένο χώρο με αυθεντικά υλικά και συσκευασίες που ανοίγονται μπρστά σας, στην Πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Κifisia Clinic στη Κηφισιά, ιδιοκτησίας Παύλου Ξανθή (ιδιοκτήτης κλινικής κοσμητικής ιατρικής στο Notting Hill). Αξίας 250€. Έκπτωση 64%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 Γέμισμα (αυξητική χειλιών 1 ml.) με Υαλουρονικό οξύ (ενέσιμo) και μια μεσοθεραπεία από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα 2110125290 ή 6949564526. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 64%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
65
Elxis Medical: Θεραπείες ενέσιμου Botox, σε Μαρούσι & Παγκράτι. : Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά μια θεραπεία ενέσιμου botox σε μια περιοχή της επιλογής σας ή full face από το Elxis Medical, το ιατρείο της πλαστικού χειρουργού Αθηνάς Μπέη, σε Μαρούσι & Παγκράτι. Επιλέγετε ανάμεσα από: 65€ για θεραπεία botox σε μία περιοχή της επιλογής σας: μέτωπο, μεσόφρυο και «πόδι χήνας» (μάτια) 130€ για ένα full face botox στις περιοχές: μέτωπο, μεσόφρυο και «πόδι χήνας» (μάτια) Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.Το κουπόνι ισχύει έως 30/04/2015.Αν με υπαιτιότητα του αγοραστή, δεν χρησιμοποιηθεί το κουπόνι μέσα στη διάρκεια ισχύς του, το site δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να το ακυρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή.Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης:Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο του ινστιτούτου κοσμητικής ιατρικής, της επιλογής σας. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι περίπου 10' - 30', ανάλογα με το σημείο ή τα σημεία εφαρμογής.Τα αποτελέσματα της θεραπείας έχουν διάρκεια 4 - 6 μήνες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις και περισσότερο. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, την ημέρα της επίσκεψής σας, στον χώρο του ινστιτούτου κοσμητικής ιατρικής Elxis Medical. Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 57%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 3 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 15 ώρες
30
Πολυτελής Περιποίηση Σώμα+Πρόσωπο Σύνταγμα - The Golden Athens Spa!!! 30€ από 220€ (Έκπτωση 86%) για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury που περιλαμβάνει: ένα VIP Golden Relax Therapy σώματος και έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών, από τον υπερπολυτελή χώρο του «The Golden Athens Spa» στο Σύνταγμα, κοντά στο Μετρό!!! Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και τη φροντίδα που του αξίζει! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 VIP Golden Relax Therapy σώματος (διάρκεια 100'), που περιλαμβάνει αναλυτικά: Peeling body scrub με βανίλια, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες μεταξιού (διάρκεια 10') Χαμάμ για αποτοξίνωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος (διάρκεια 10') Αρωματοβροχή με συνεχείς εναλλαγές θερμοκρασίας για χαλάρωση και ευεξία (διάρκεια 10') Full body μασάζ με συνδυασμό 14 φυτικών ελαίων, βιταμινών A, C και E, για ανανέωση της επιδερμίδας και απόλυτη χαλάρωση (διάρκεια 50') Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνη Ε, για προστασία δερματικών κυττάρων και βελτίωση της παραγωγής ελαστίνης για απόλυτα νεανικό και σφριγηλό δέρμα (διάρκεια 20') 1 ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου (διάρκεια 120'), που περιλαμβάνει αναλυτικά: Απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με τη βοήθεια γαλακτώματος και λοσιόν Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος Διάνοιξη πόρων της επιδερμίδας με τη βοήθεια ατμού από ειδικό μηχάνημα vaper (διάρκεια 20'-30') Εξαγωγή σμήγματος με απαλές πιέσεις Εφαρμογή υψίσυχνων για αντιβακτηριακή προστασία Μασάζ-μάλαξη σε αυχένα, ντεκολτέ και πλάτη (διάρκεια 15') Καλλυντική αγωγή με καταπραϋντικές μάσκες χλωροφύλλης Ρυθμιστικές αντισηπτικές κρέμες με αντιηλιακή κάλυψη και επουλωτική δράση ΔΩΡΟ 1 συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος Για να δείτε την προσφορά για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 17€(-72%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για ένα πακέτο VIP Golden Therapy στα 23€(-83%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 220 €έκπτωση: 86%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 35 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
10
Ριζική Αποτρίχωση Laser Σύνταγμα|Χολαργός|Πειραιάς - 10€ από 350€ (Έκπτωση 97%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με IPL Laser τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, για 6 συνεδρίες για άντρες και γυναίκες και για όλους τους τύπους δέρματος, από το κέντρο ιατρικής κοσμετολογίας «Medical Εsthetic» στο Σύνταγμα πολύ κοντά στο Μετρό, στον Χολαργό πολύ κοντά στο Μετρό και στον Πειραιά!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα πρόγραμμα Ριζικής Αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς για άντρες και γυναίκες για έξι επισκέψεις σε περιοχές της επιλογή σας. Για γυναίκες: 10€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Full Μπικίνι Γραμμή Μπικίνι Στήθος Γραμμή Κοιλιάς Μασχάλες Άνω χείλος Πηγούνι και Μεσόφρυο Ακροδάχτυλα και Παρειές, 20€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Full face Αντιβράχεια και Πήχης χεριού Μέση 30€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Γάμπες Μηρούς Για άντρες: 10€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Ζυγωματικά Αυχένας Αυτί και Ακροδάχτυλα χεριών 20€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ώμους Κολάρο Κοιλιά Μέση 30€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ολόκληρη Πλάτη Στήθος Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για 60 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 50€(-97%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για Καθαρισμός Προσώπου+Θεραπεια Ματιών+RF στα 9€(-95%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 556 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
89
89€ από 300€ για μια (1) Αυτόλογη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου Regen PRPlasma και ένα (1) δερματολογικό καθαρισμό -Η-199€ από 900€ για τρεις (3) συνεδρίες Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας προσώπου Regen PRPlasma και ένα (3) δερματολογικούς καθαρισμούς προσώπου για Lifting χωρίς νυστέρι η νέα απάντηση της επιστήμης για νέο και λαμπερό δέρμα με εφαρμογή από ειδικευμένο ιατρό στην ολοκαίνουρια πολυτελέστατη Κλινική Kifisia Clinic, στην Κηφισιά.Αξιας 300€. Έκπτωση 59% : Η προσφορά ισχύει έως 30/05/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά για τα 89€ από 300€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Regen PRPlasma και 1 δερματολογικό καθαρισμό. H προσφορά για τα 199€ από 900€ περιλαμβάνει: 3 συνεδρίες Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Regen PRPlasma και 3 δερματολογικούς καθαρισμούς. Πραγματοποιείτε μια απλήα αιμοληψία την ημέρα της εφαρμογής. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 40 λεπτά. Η διάρκεια για τον δερματολογικό καθαρισμό είναι 50 λεπτά. Οι περιοχές εφαρμογής της θεραπείας : Πρόσωπο, Λαιμός και Ντεκολτέ. H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία ή δερματολόγο. Διάρκεια της Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Regen PRPlasma για Lifting : 6 μήνες! Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα 2110125290 ή 6949564526. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
αρχική αξία: 300 €έκπτωση: 70%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 25 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
50
Πείτε Aντίο στις ρυτίδες και αποκτήστε φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο σας με ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου με εφαρμογή Botox σε μέτωπο ή χήνιο πόδι, και μία θεραπεία μικροδερματοαπόξεσης με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο και λαιμό, από από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis (πλησίον Μετρό Περιστερίου). : Αποκτήστε σε απίστευτη τιμή μια ολοκληρωμένη ενέσιμη θεραπεία πρόσωπου, με Botox Για πρόληψη και θεραπεία σε λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες προσώπου. Σήμερα το ενέσιμο Botox είναι η απόλυτη θεραπεία για το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν για περίπου 6 μήνες! Μέτωπο χωρίς ρυτίδες, τέλεια φρύδια, εκφραστικό βλέμμα! Ανώδυνη εφαρμογή, μέσα σε ελάχιστο χρόνο (15 – 20 λεπτά) και αποτέλεσμα που το ζείτε καθημερινά για 4 έως 6 μήνες! Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί χωρίς καμία αντένδειξη για να διατηρείται συνεχώς το άριστο αποτέλεσμα αλλά και για πρόληψη των μελλοντικών ρυτίδων! Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια απομακρύνει από το δέρμα σας, το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας χωρίς λεπτές ρυτίδες. Στο τέλος της θεραπείας με διαμάντια το δέρμα σας είναι καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο, χωρίς καθόλου ερεθισμούς! Η προσφορά μας περιλαμβάνει: (3 κουπόνια) 1 συνεδρία εφαρμογής botox σε μέτωπο (2 κουπόνια) 1 συνεδρία εφαρμογής botox σε μεσόφρυο ή χήνιο πόδι (περιοφθαλμικά, πόδι χήνας). (1 κουπόνι) 1 θεραπεία με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό Το προσωπικό μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, θα σας φροντίσουν ώστε η επιλογή σας, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από Ιατρό Δερματολόγο. Η 1η συνεδρία θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 31/05/2015 Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00 Σάββατο 10:00 - 16:00 Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και πολλαπλά, με τη μορφή δώρου, για συγγενείς ή φίλους. Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού 1-2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Γυρίστε τα ρολόγια στην πιο φρέσκια περίοδο της ζωής σας με μία επιστημονική θεραπεία που καταπολεμά άμεσα τις ρυτίδες και χαρίζει λάμψη, σφριγιλότητα και φυσική ελαστικότητα! Θεραπεία BOTOX Μείωση ρυτίδων έκφρασης Εφαρμόζεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια (μέτωπο, περιοφθαλμικά, πόδι χήνας). Σκοπός της θεραπείας είναι να μειώσει τις ρυτίδες έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες) στην περιοχή που εφαρμόζεται. Ενέσιμη θεραπεία (ανώδυνα τσιμπηματάκια) κατά την οποία εισάγεται Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α στους μύες του προσώπου. Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα τοπικό μυοχαλαρωτικό με αποτέλεσμα το δέρμα που βρίσκεται πάνω στους μύες στους οποίους εφαρμόστηκε να γίνεται πιο λείο και να εξαφανίζονται οι ρυτίδες έκφρασης, ενώ οι υπόλοιποι μυς λειτουργούν κανονικά επιτρέποντας τη φυσιολογική εκφραστικότητα του προσώπου. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής αν αναλογιστεί κανείς ότι η εν λόγω δραστική ουσία χρησιμοποιείται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια, και η δράση της είναι παροδική. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες και διαρκεί 4 έως 6 μήνες. Δερμοαπόξεση (dermabrasion) Ομαλοποίηση υφής της επιδερμίδας, μείωση λιπαρότητας και ουλών Το Microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση) είναι μια συσκευή για μηχανική απολέπιση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος μεμικροσκοπικούς κρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου σε αποστειρωμένες συνθήκες. Κατά την επαφή τους με το δέρμα, οι μικροκρύσταλλοι παρασύρουν και απομακρύνουν τα υπερπλήρη σε μελανίνη επιφανειακά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα και υπολείμμα
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 21 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
25
Ριζική Αποτρίχωση με Laser Περιστέρι - 25€ από 350€ (Έκπτωση 93%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με IPL Laser τελευταίας γενιάς, για ένα Ετήσιο Πρόγραμμα με οκτώ επισκέψεις για άντρες και γυναίκες, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ενα Ετήσιο πρόγραμμα Ριζικής Αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς για άντρες και γυναίκες για οκτώ επισκέψεις σε περιοχές της επιλογή σας. Για γυναίκες: 25€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Άνω χείλος / Πηγούνι Άνω Χείλος / Παρειές Full Μπικίνι Λαιμό Μασχάλες Θηλές Γραμμή Κοιλιάς Γραμμή Γλουτών 50€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Full Μπικίνι και String Κοιλιά Μέση Full face Μισά Χέρια Ολόκληροι Γλουτοί 75€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Γάμπες Μηρούς Ολόκληρα χέρια 150€ (6 κουπόνια) Full Πόδια Για άντρες: 25€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Ζυγωματικά Κολάρο Ακροδάχτυλα χεριών Αυχένας 50€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ώμους Μέση Γλουτοί 75€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Πλάτη Στήθος Κοιλιά Full χέρια 150€ (6 κουπόνια) Πλάτη και κοιλιά Στήθος και κοιλιά Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 93%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 231 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
99
15
Viva la beauty: 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με IPL Re-Nova τελευταίας γενιάς. : Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά ένα πρόγραμμα ριζικής αποτρίχωσης με IPL Re - Nova τελευταίας γενιάς για άντρες και γυναίκες για έξι (6) επισκέψεις σε περιοχές της επιλογής σας στο εργαστήριο Αισθητικής Viva la beauty, στο Ελληνικό. Πιο αναλυτικά: Για τις γυναίκες:1 κουπόνι των 15€, για μικρές περιοχές με επιλογή μίας από: Γραμμή μπικίνιΣτήθοςΓραμμή κοιλιάςΜασχάλεςΆνω χείλοςΠηγούνιΜεσόφρυοΑκροδάκτυλαΠαρειές 2 κουπόνια των 15€, για περιοχές με επιλογή μίας από:Full faceAντιβράχια - Πήχης χεριού 3 κουπόνια των 15€, για περιοχές με επιλογή μίας από:Γάμπες Μηρούς Full Μπικίνι Για τους άντρες:1 κουπόνι των 15€ για μικρές περιοχές με επιλογή μίας από: ΖυγωματικάΑυχέναςΑυτίΑκροδάκτυλα 2 κουπόνια των 15€ για περιοχές με επιλογή μίας από:ΏμοιΚολλάρο 3 κουπόνια των 15€ για περιοχές με επιλογή μίας από:Ολόκληρη πλάτηΣτήθος Κοιλιά Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου. Το κουπόνι ισχύει έως 31/05/2015.Αν με υπαιτιότητα του αγοραστή, δεν χρησιμοποιηθεί το κουπόνι μέσα στη διάρκεια ισχύς του, το site δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να το ακυρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή. Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης:Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00 Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 2109629429.Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, την ημέρα της επίσκεψής σας, στον χώρο του εργαστηρίου αισθητικής Viva la Beauty. Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 93%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μέρες 11 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 15 ώρες
18,90 €
Βαθύς Καθαρισμός και Δερμοαπόξεση από Κλινικό Δερματολόγο στην Κηφισιά! 18.90€ για 1 Βαθύ δερματολογικό καθαρισμό και 2 Δερμοαποξέσεις με διαμάντι, με τα κορυφαία προιόντα Dermaceuticals, για εξάλειψη πανάδων και σημαδιών ακμής καθώς και για γέμισμα των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, στην ολοκαίνουργια και πολυτελέστατη κλινική Κifisia Clinic, στην Κηφισιά! Αρχικής Αξίας 100€. Έκπτωση 81% : Η προσφορά ισχύει έως 30/05/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. ένα βαθύ δερματολογικό καθαρισμό και b. 2 Δερμοαποξέσεις με διαμάντι. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα 2110125290 ή 6949564526. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 47 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
59
49€ για ενέσιμο botox για μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης από το Kifisia Clinic! : Η προσφορά περιλαμβάνει ενέσιμο Botox allergan με επιλογή περιοχής ή Full Face: - 49€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε πόδι χηνας - 59€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε μεσόφρυο - 89€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) - 119€ για μία συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face & λαιμός Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Πληροφορίες για την υπηρεσία Το botox ειναι μια φυσικη επεξεργασμενη πρωτεινη που παραγεται απο το μικροοργανισμο "clostidium botulirum", γνωστο ως βοτουλινικη τοξινη Α η αλλαντικη τοξινη η οποια δρα πανω στο μυ που θελουμε να αδρανοποιησουμε. Οι μυες αυτοι συσπωμενοι δημιουργουν τις ρυτιδες εκφρασεις, οπως του θυμου, της εκπληξης, της αποριας, της λυπης οπου εκει ακριβως στοχευει το botox. Στη κλινικη μας οι ασθενεις θα λαμβανουν υπηρεσιες με τον τυπο botox κατηγοριας Α Αllergan εγκεκριμενη ουσια, την οποια την τελευταια 10ετια η συγκεκριμενη ουσια χρησιμοποιειται συνεχως ως η πιο δημοφιλεστερη και αποτελεσματικη θεραπεια αντιγυρανσης προληψης κατα των ρυτιδων διχως παρενεργειες. Η διαρκεια του ειναι απο 4 εως 6 μηνες αναλογα με την εκφραστικοτητα και την υπερκινητικοτητα του προσωπου. Επιπροσθετ το botox βρισκει χρηση σε πληθος αλλων παθησεων οπως υπεριδρωσια και ημικρανια. Η διαδικασια διαρκει περιπου δεκα με εικοσι λεπτα,αναλογως την ενδειξη. Τελος μετα την εφαρμογη του botox απο τους εξειδικευμενους ιατρους δινονται οι καταλληλες οδηγιες. Το Κifisia clinic και ολη η ιατρικη ομαδα ειναι στη διαθεση σας και σας εγγυαται το αριστο αποτελεσμα των θεραπειων σας. H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία ή δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή αφού πρωτίστως έχουμε πάρει ιατρικό ιστορικό.Αν ο ιατρός θεωρήσει ότι ο ασθενής έχει αντένδειξη στo botox ακυρώνεται το κουπόνι του και γίνεται επιστροφή χρημάτων. Διάρκεια του botox ως και έξι μήνες. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο 6972146779 και 2110125290. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
αρχική αξία: 320 €έκπτωση: 82%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 52 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
49
1 συνεδρία Full Βody για γυναίκες - Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Περιστέρι - 49€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για μία συνεδρία για γυναίκες ή 55€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για μία συνεδρία για άνδρες (-89%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία συνεδρία Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή Μία συνεδρία Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 390 €έκπτωση: 87%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 2 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
360
8 συνεδρίες Full Βody για άνδρες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 4.000 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 3 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
59
59€ για 5 συνεδρίες αποτρίχωσης IPL σε Full μπικίνι ή Μασχάλες, από τον πολυχώρο ομορφιάς ΙΡΙΔΑ σε Παγκράτι & Χίλτον πλησίον μετρό Ευαγγελισμού, αρχικής αξίας 200€. : Η πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 31/03/2015 και το πρόγραμμα να έχει ολοκληρωθεί έως 30/11/2015. Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 10.00-21.00, Σάβ. 10.00-18.00 Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 5 συνεδριών αποτρίχωσης με κορυφαίο IPL Laser, σε 1 περιοχή της επιλογής σας από: Full μπικίνι ή Μασχάλες Οι συνεδρίες εφαρμόζονται από εξειδικευμένο αισθητικό. Πριν από την έναρξη των συνεδριών το ινστιτούτο παίρνει πλήρες ιατρικό ιστορικό. Μπορούν να εξαργυρωθούν έως 2 κουπόνια ανά άτομο για διαφορετικές περιοχές (1 για Full μπικίνι και 1 για Μασχάλες). Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Ναιάδων 10 Περιοχή Χίλτον Αθήνα Υμητού 76 (3ος όροφος) Παγκράτι Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στον λογαριασμό σας μετά την αγορά του και πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 71%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 4 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
15
Ριζική Αποτρίχωση με Laser Περιστέρι - 15€ από 250€ (Έκπτωση 94%) για Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή σε περιοχή της επιλογή σας με NEO IPL Laser τελευταίας γενιάς, για 6 επισκέψεις για άντρες και γυναίκες, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 6 Συνεδρίες Ριζικής Αποτρίχωσης με IPL Laser τελευταίας γενιάς για άντρες και γυναίκες σε περιοχές της επιλογή σας. Για γυναίκες: 15€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Γραμμή Μπικίνι Γραμμή στήθους Γραμμή κοιλιάς Άνω χείλος Πηγούνι Μεσόφρυο Ακροδάκτυλα Παρειές Γραμμή γλουτών 30€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Full Face Full Μπικίνι Αντιβράχια Μέση 45€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Γάμπες Μηρούς 90€ (6 κουπόνια) Full Πόδια Για άντρες: 15€ (1 κουπόνι) για μικρές περιοχές επιλογής απο: Ζυγωματικά Αυχένα Ακροδάχτυλα χεριών Αυτιά 30€ (2 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ώμους Κολάρο Μέση 45€ (3 κουπόνια) για περιοχές επιλογής απο: Ολόκληρη Πλάτη Στήθος Κοιλιά Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 15 μέρες 30 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
290
8 συνεδρίες Full Βody για γυναίκες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 3.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 1 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
40
40€ για μία ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας και μείωσης ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με εφαρμογή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και υαλουρονικού οξέος με χρήση υπερήχου και δώρο μία ατιηλιακή κρέμα 30 SPF 50ml, αρχικής αξίας 150€. : Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 31/05/2015 Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: ντεμακιγιάζ peeling εφαρμογή υπερήχων για διείσδυση της Μέσο + Υαλουρονικού εφαρμογή Serum με θαλάσσια εκχυλίσματα μασάζ για υπερεμία και χαλάρωση μάσκα με πενταπεπτίδια κρέμα ημέρας με θαλάσσια εκχυλίσματα και ατιηλιακή κρέμα Δώρο μία ατιηλιακή κρέμα 30 SPF 50ml. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη. Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 73%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 8 μήνες 7 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
22
Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Αργυρούπολη - 22€ από 90€ (Έκπτωση 76%) για Tοποθέτηση Βλεφαρίδων, από το Studio Αισθητικής «Beauty Secret» στην Αργυρούπολη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Η προσφορά πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr Για να δείτε τις προσφορές για: Τοποθέτηση Τεχνητών νυχιών στα 23€(-62%) πατήστε εδώ Θεραπευτικό Spa Pedicure στα 12€(-60%) πατήστε εδώ Kαθαρισμός Προσώπου στα 19€(-73%) πατήστε εδώ Θεραπεία Προσώπου με οξέα στα 19€(-62%) πατήστε εδώ Χαλαρωτικό Full Body Mασάζ 45' στα 14€(-65%) παήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί σε Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 19€(-62%) πατήστε εδώ 10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος (-76%) πατήστε εδώ 3 Συνεδρίες Αδυνατίσματος (-75%) πατήστε εδώ Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια (-76%) πατήστε εδώ Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Άνω γραμμή ματιών (-70%) πατήστε εδω Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Μάτια Άνω και Κάτω Γραμμή (-74%) πατήστε εδώ Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Περίγραμμα και Σβήσιμο Χειλιών (-72%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 90 €έκπτωση: 76%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 17 μήνες 84 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
55
Full Πόδια:55€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης 8 συνεδριών με το κορυφαίο E-Light ND:YAG laser 1064nm (συνδυασμός Laser & RF) τελευταίας γενιάς για Full Πόδια -Η-Full Bikini και μασχάλες για γυναίκες με εφαρμογή σε σκούρα και ξανθιά τριχοφυΐα οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία στο κέντρο αισθητικής Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος). Αξίας 900€. Έκπτωση 94%. : Η προσφορά ισχύει για ενα χρόνο και ενεργοποιείται με την πρώτη συνεδρία. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο γυναίκα. Η προσφορά περιλαμβάνει 8 συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης με E-Light ND:YAG laser 1064nm (συνδυασμός Laser & RF) τελευταίας γενιάς για Full Πόδια -Η-Full Bikini και μασχάλες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές και συνεδρίες. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο 210 8662581. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 900 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 26 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
19
Θεσσαλονίκη Καθαρισμός Προσώπου+Eνυδάτωση - 19€ από 80€ (Έκπτωση 76%) για έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με χρήση ατμού, λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος, Απόπτωση κερατινοκυττάρων, Rejuvance, εφαρμογή Μάσκας, εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό Οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση, από το «Βeauty Tec» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου που περιλαμβάνει: Χρήση ατμού Λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος Απόπτωση κερατινοκυττάρων Rejuvance Εφαρμογή Μάσκας και Εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό Οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Καθαριμό Προσώπου στα 14€ πατήστε εδώ
αρχική αξία: 80 €έκπτωση: 76%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μήνες 85 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
19
Περιποίηση Προσώπου Περιστέρι - 19€ από 120€ (Έκπτωση 84%) για μία Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους και μία Εxtra Vitc, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους και Mία Εxtra Vitc Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ Full Body Αποτρίχωση με Laser 1 Συνεδρία στα 49€(-89%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 84%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 14 μήνες 43 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
99
Οριστική εξάλειψη ραγάδων! 99 ευρώ για 9 συνεδρίες κατά των ραγάδων με 6 συνεδρίες fractional CO2 Laser και 3 αναπλαστικές θεραπείες για εγγυημένα αποτελέσματα στην ολική εξαφάνιση των ραγάδων ,επανόρθωση του δέρματος και ανάπλαση νέου υγιούς δερματικού ιστού κάτω από την επιδερμίδα σας, στην αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics στο Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου), στον Αγ. Δημήτριο (στάση μετρό), στον Χολαργό (στάση μετρό), και στο Σύνταγμα (στάση μετρό). Αξίας 1300€. Έκπτωση 92% : Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 6 συνεδρίες fractional CO2 Laser και b. 3 αναπλαστικές θεραπείες Η συνεδρία fractional laser έχει διάρκεια 40-45 λεπτά και η αναπλαστική θεραπεία 40 λεπτά. Η αναπλαστική θεραπεία γίνεται με επαγγελματικά προϊόντα σε συσκευασίες που ανοίγονται μπροστά σας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο έντονα αποτελέσματα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα: Αγ. Δημήτριος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270) 210 9700501, Χολαργός (Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος) 210 6532200 και 210 6532203,Σύνταγμα (Ερμού)2103232033-034 και Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 31) 210-4220151 και 210-4178030. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 1.300 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 30 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
17
Πολυτελής Περιποίηση Προσώπου Σύνταγμα - The Golden Athens Spa!!! 17€ από 60€ (Έκπτωση 72%) για ένα βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων συνολικής διάρκειας 2 ωρών, από τον υπερπολυτελή χώρο του «The Golden Athens Spa» στο Σύνταγμα κοντά στο Μετρό!!! Δώστε στο πρόσωπό σας λάμψη και ενυδάτωση!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων συνολικής διάρκειας 2 ωρών Απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με τη βοήθεια γαλακτώματος και λοσιόν Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος Διάνοιξη πόρων της επιδερμίδας με τη βοήθεια ατμού από ειδικό μηχάνημα vaper (διάρκεια 20'-30') Εξαγωγή σμήγματος με απαλές πιέσεις Εφαρμογή υψίσυχνων για αντιβακτηριακή προστασία. Μασάζ-μάλαξη σε αυχένα, ντεκολτέ και πλάτη (διάρκεια 15') Καλλυντική αγωγή με καταπραϋντικές μάσκες χλωροφύλλης Ρυθμιστικές αντισηπτικές κρέμες με αντιηλιακή κάλυψη και επουλωτική δράση Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury 4 ωρών στα 39€(-88%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για Πολυτελή Περιποίηση Σώματος στα 23€(-83%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 60 €έκπτωση: 72%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 257 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
167
Μακιγιάζ Φρυδιών+Χειλιών - Θεσσαλονίκη Μακιγιάζ Φρυδιών+Χειλιών - 99€ για ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου tattoo σε Φρύδια ή ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Περίγραμμα Χειλιών ή 167€ για ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια και ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Περίγραμμα Χειλιών (Έκπτωση 67%) με μοναδικό στόχο να αποκτήσετε όμορφα και τονισμένα χαρακτηριστικά, από το κέντρο αισθητικής «Top Beauty» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου tattoo σε φρύδια ή ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε Περίγραμμα Χειλιών στα 99€ απο 250€ ή Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε φρύδια και ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε Περίγραμμα Χειλιών στα 167€ απο 500€ Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr
αρχική αξία: 500 €έκπτωση: 67%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 22 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
-