Κέντρα Αισθητικής

Οι προσφορές και deals από κέντρα αισθητικής συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

140
140€ για μια θεραπεία με Ενέσιμο Υλουρονικό Οξύ για το πρόσωπο με επώνυμα προϊόντα Restyland με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα σε αποστειρωμένο χώρο και συσκευασίες που ανοίγονται μπροστά σας από ειδικευμένο ιατρό στο νέο Δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στον Πειραιά(στην Ηρώων Πολυτεχνείου).Αξίας 280€.Έκπτωση 50% : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 θεραπεία με Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ με προϊόντα Restyland για το πρόσωπο. Η εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο. Διάρκεια του Υαλουρονικου Οξέως ως και έξι μήνες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 280 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μέρες 22 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
19
Μοναδική προσφορά για ανόρθωση & σύσφιξη στήθους!! Μόνο 19€ από 100€ (-81%) για 2 θεραπείες ανόρθωσης & σύσφιξης στήθους με την μέθοδο εκμαγείου, διάρκειας 60' έκαστη με άμεσα και ορατά αποτελέσματα απο το κέντρο ιατρικής αισθητικής MediSystem στην Κηφισιά. : Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem Το ΝΕΟ ινστιτούτο αισθητικής, αδυνατίσματος Medi System βρίσκεται στην Κηφισιά και αποτελεί ένα χώρο σύγχρονο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις! Σκοπός και φιλοσοφία του είναι να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής σε πολύ χαμηλές τιμές, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη βοήθεια του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού την οποιαδήποτε ανάγκη τους, χαρίζοντας ευεξία και αρμονία. Στο κέντρο αισθητικής Medi System μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες: Αισθητική Θεραπείες με γαλλικά προϊόντα Αδυνάτισμα με σύγχρονα μηχανήματα Laser σώματος Laser αποτρίχωσης 3ης γενιάς Αισθητικές θεραπείες ιατρικής χωρίς παρεμβατικές μεθόδους Massage , spa Ριζική αποτρίχωση Από εξειδικευμένους ιατρούς, διαιτολόγους και πολύπειρο προσωπικό αισθητικών και γυμναστών! Στο Medi System θεωρούμε καθήκον την αίσθηση πολυτέλειας να την συνδυάζουμε με την ανάγκη καθημερινής φροντίδας!
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ εχθές στις 9 μμ 1 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
47
47€ για Μόνιμο Μακιγιάζ για να τονίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας (μέθοδος τρίχα-τρίχα) ή το περίγραμμα των χειλιών σας με προϊόντα γαλλικής προέλευσης και εγγύηση 10 χρόνων από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€ Έκπτωση 86%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 Κυρία. Η προσφορά περιλαμβάνει: Μόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια(μέθοδος τρίχα-τρίχα) ή Μόνιμο μακιγιάζ σε περίγραμμα χειλιών. Για την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ θα πραγματοποιηθούν 2 συνεδρίες (σε 2 διαφορετικές επισκέψεις). Για μόνιμο μακιγιάζ και στις 2 περιοχές (φρύδια και περίγραμμα χειλιών) απαιτείται η αγορά 2 κουπονιών. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 340 €έκπτωση: 86%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 28 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
64
Ενέσιμο Botox Allegran (1 κύρια & 1 follow-up συνεδρία):64€ από 250€ μια ενέσιμη θεραπεία Botox Allegran σε λαιμο ή σε (2) περιοχές της επιλογής σας από μέτωπο, πόδι χήνας & μεσόφρυο και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου-Η-94€ από 360€ για μια ενέσιμη θεραπεία Botox σε Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF -Η-119€ από 460€ για μια ενέσιμη θεραπεία Botox σε λαιμό και Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου για άμεση εξάλειψη ρυτίδων, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο γιατρό και με τα υλικά να ανοίγονται μπροστά στον πελάτη στο ινστιτούτο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στο Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου) Έκπτωση 74%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. H προσφορά για τα 64€ από 250€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε λαιμο ή σε (2) περιοχές της επιλογής σας από μέτωπο, πόδι χήνας & μεσόφρυο και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου διάρκειας 15 λεπτών. Η προσφορά για τα 94€ από 360€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες προσώπου διάρκειας 20 λεπτα. Η προσφορά για τα 119€ από 460€ περιλαμβάνει: 1 συνεδρία ενέσιμου Botox σε λαιμό και Full face (μέτωπο, πόδι χήνας και μεσόφρυο) και μια συνέδρια ραδιοσυχνότητες RF προσώπου διάρκειας 20 λεπτά. Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Τα προϊόντα είναι αμερικανικής προέλευσης Allergan, τα οποία ανοίγονται μπροστά σας. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 20'-30'. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 4-6 μήνες. H εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο με μεγάλη εμπειρία Το φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 74%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 27 μέρες 26 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
50
Αφαιρέστε το κακοχτυπημένο μόνιμο μακιγιάζ σε τιμή που Δεν Υπαρχει!!! 50€ για αφαίρεση τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ (φρύδια) που ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις, με το κορυφαίο E-light ND-YAG Laser (συνδυασμός laser & RF) που απευθύνεται αποκλειστικά σε περιπτώσεις μόνιμης, ανώδυνης και ολοκληρωτικής αφαίρεσης τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ, χωρίς κοκκινίλες, εγκαύματα και σημάδια, στο ινστιτούτο αισθητικής Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος). Αξίας 240€. Έκπτωση 79%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Το κουπόνι αφορά την περιοχή των φρυδιών ή περιοχές του σώματος διαστάσεων 4-5 πόντους. Για τατουάζ ή μόνιμο μακιγιάζ μεγαλύτερων διαστάσεων καλείτε στο 2118501086 για τον αριθμό κουπονιών που απαιτείται να αγοράσετε. Η προσφορά περιλαμβάνει: αφαίρεση τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ (φρύδια) που ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις, με το κορυφαίο E-light ND-YAG Laser (συνδυασμός laser & RF). Στην 1η συνεδρία αφαιρείται το 80% του τατουάζ ή του μόνιμου μακιγιάζ! Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στις επόμενες 2 επισκέψεις. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά και συνδυαστικά σε άλλα σημεία. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο 210 8662581. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Εύκολη πρόσβαση από το Σταθμό Ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου.
αρχική αξία: 240 €έκπτωση: 79%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 8 μήνες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
79
6 Συνεδρίες Rejuvance Προσώπου Πετράλωνα - 79€ από 210€ (Έκπτωση 62%) για 6 Συνεδρίες Rejuvance - natural face lift και 2 Περιποιήσεις Προσώπου, από το κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Μασάζ «Alopi Living» στα Πετράλωνα, ακριβώς 2' απο τον σταθμό του Ηλεκτρικού!!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 6 Συνεδρίες Rejuvance - natural face lift και 2 Περιποιήσεις Προσώπου Εναλλακτική περιποίηση προσώπου χωρίς χημικά σκευάσματα. Η θεραπεία περιλαμβάνει: καθαρισμό με ατμό ενεργοποίηση χορίου με δακτυλοπιέσεις και needle roller απολέπιση μάσκα με βάση τον άργιλο ή άλλη μάσκα φρέσκων συστατικών που παρασκευάζεται πριν τη συνεδρία βαθιά ενυδάτωση με φυσικό κολλαγόνο. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για Full Body Μασάζ 60' στα 14€(-53%) πατήστε εδώ Για να δείτε την προσφορά για Thai Μασάζ 45' στα 19€(-53%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 210 €έκπτωση: 62%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 9 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
100
100€ για μία θεραπεία ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ. Δείτε το πρόσωπό σας πάλι στην εφηβεία του και απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης. Αποκτήστε ξανά τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στο πρόσωπό σας. Ισχύει για γυναίκες και άνδρες. Από το νέο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MEDISYSTEM στην Κηφισιά και από το MEDICHIC στον ΆΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, δίπλα στο Metro Mall Athens (στάση Μετρό Άγιος Δημήτριος). Αρχικής αξίας 250€. Έκπτωση 60% : Είναι ένας νέος χώρος με υψηλή αισθητική και ανέσεις του οποίου σκοπός και φιλοσοφία είναι να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να μπορούν όλοι να απολαύουν τις υπηρεσίες του. Ένας χώρος ικανός να αντιμετωπίσει τις ανάγκες σας και να σας χαρίσει ευεξία, αρμονία και ευτυχία. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υπηρεσίες: Αισθητικής. Διαιτολογίας. Αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα. Αισθητικές θεραπείες ιατρικής μη παρεμβατικής χρήσης. Προϊόντες θεραπείες γαλλικών προϊόντων. Μασάζ. Spa. Αποτρίχωσης με laser 3ης γενιάς. Αποτρίχωσης – Χαλάουα από εξειδικευμένους γιατρούς. Το πολύπειρο προσωπικό μας με γνώσεις αισθητικής και γυμναστικής είναι εδώ να αντικαταστήσει την αίσθηση της πολυτέλειας σε ανάγκη καθημερινής φροντίδας μόνο για σας.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 11 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
59
49€ για ενέσιμο botox για μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης από το Kifisia Clinic! : Η προσφορά περιλαμβάνει ενέσιμο Botox allergan με επιλογή περιοχής ή Full Face: - 49€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε πόδι χηνας - 59€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε μεσόφρυο - 89€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) - 119€ για μία συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face & λαιμός Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες (1 κύρια και 1 follow-up). Πληροφορίες για την υπηρεσία Το botox ειναι μια φυσικη επεξεργασμενη πρωτεινη που παραγεται απο το μικροοργανισμο "clostidium botulirum", γνωστο ως βοτουλινικη τοξινη Α η αλλαντικη τοξινη η οποια δρα πανω στο μυ που θελουμε να αδρανοποιησουμε. Οι μυες αυτοι συσπωμενοι δημιουργουν τις ρυτιδες εκφρασεις, οπως του θυμου, της εκπληξης, της αποριας, της λυπης οπου εκει ακριβως στοχευει το botox. Στη κλινικη μας οι ασθενεις θα λαμβανουν υπηρεσιες με τον τυπο botox κατηγοριας Α Αllergan εγκεκριμενη ουσια, την οποια την τελευταια 10ετια η συγκεκριμενη ουσια χρησιμοποιειται συνεχως ως η πιο δημοφιλεστερη και αποτελεσματικη θεραπεια αντιγυρανσης προληψης κατα των ρυτιδων διχως παρενεργειες. Η διαρκεια του ειναι απο 4 εως 6 μηνες αναλογα με την εκφραστικοτητα και την υπερκινητικοτητα του προσωπου. Επιπροσθετ το botox βρισκει χρηση σε πληθος αλλων παθησεων οπως υπεριδρωσια και ημικρανια. Η διαδικασια διαρκει περιπου δεκα με εικοσι λεπτα,αναλογως την ενδειξη. Τελος μετα την εφαρμογη του botox απο τους εξειδικευμενους ιατρους δινονται οι καταλληλες οδηγιες. Το Κifisia clinic και ολη η ιατρικη ομαδα ειναι στη διαθεση σας και σας εγγυαται το αριστο αποτελεσμα των θεραπειων σας. H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία ή δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή αφού πρωτίστως έχουμε πάρει ιατρικό ιστορικό.Αν ο ιατρός θεωρήσει ότι ο ασθενής έχει αντένδειξη στo botox ακυρώνεται το κουπόνι του και γίνεται επιστροφή χρημάτων. Διάρκεια του botox ως και έξι μήνες. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο 6972146779 και 2110125290. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
αρχική αξία: 320 €έκπτωση: 82%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 62 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
25
Πλούσιο φυσικό μαύρισμα με αερογράφο!!! 25€ για 1 Sudo spray tanning (φυτικό σπρέι μαυρίσματος) για σώμα και πρόσωπο με τη χρήση αερογράφου,χωρίς χημικά και διάρκειας 20 λεπτά, για τροπικό μαύρισμα όλη την άνοιξη, στο υπερπολυτελή και μοντέρνο κομμωτήριο The Beauty Bar στην καρδιά της Γλυφάδας.Αξίας 45€. Έκπτωση 44% : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 spray tanning για σώμα και πρόσωπο με τη χρήση αερογράφου, χωρίς χημικά και διάρκειας 20 λεπτά. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 15 άτομα ημερησίως. Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του. Η διεύθυνση της επιχείρησης επίσης θα αναγράφεται στο κουπόνι. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο: 09:00-17:00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 45 €έκπτωση: 44%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 26 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
150
150€ για μια θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox, και δώστε τέλος και στο αντιαισθητικό κιτρίνισμα σε μασχλάλες, στην εφίδρωση και την κακοσμία με εξαιρετικά αποτελέσματα από το ινστιτούτο αισθητικής +Medisystem στο μετρό στον Άγιο Δημήτριο αξίας 400€ - έκπτωση 63%. : Θεραπεία υπεριδρωσίας με Botox. Οι κύριες εντοπίσεις της πρωτοπαθούς εστιακής υπεριδρωσίας είναι η μασχάλη, οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox είναι παροδική. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες, αν και έχει παρατηρηθεί πιο παρατεταμένη δράση μετά από πολλές εφαρμογές. Στην παλαμιαία υπεριδρωσία η διάρκεια δράσης του κυμαίνεται από 5 έως 8 μήνες. Μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας υπεριδρωσίας με botox δεν υπάρχουν. Μια ήπια μυική αδυναμία του χεριού στην παλαμιαία υπεριδρωσία είναι παροδική. Άλλες εντοπίσεις μπορεί να είναι επίσης η οσφύς και το στήθος.Το botox (αλλαντική τοξίνη τύπου Α) αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων και μειώνει την εφίδρωση. Το Botox χρησιμοποιείται επίσης για περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης σε μασχάλες, πατούσες και χέρια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διαδικασία, που διαρκεί 10-20 λεπτά, δεν περιορίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά μόνο την υπερβολική. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, εγχύονται σταγόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η εφίδρωση της μασχάλης μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες και το πλήρες αποτέλεσμα έρχεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Η θεραπεία συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κακοσμίας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον υπερβολικό ιδρώτα.Το αποτέλεσμα διαρκεί από έξι έως δέκα μήνες, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό. Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία, καθώς και για την υπεριδρωσία μασχαλών και πελμάτων. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι ιδανική και αποτελεσματική σε όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την παλαμιαία υπεριδρωσία και την υπεριδρωσία των πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και αποτελεσματική λύση. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου καθώς και άλλων περιοχών. Πριν τη θεραπεία υπεριδρωσίας με botox προηγείται χαρτογράφηση της περιοχής με τεστ αμύλου -. Ιωδίου ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ botox ενίεται ενδοδερμικά με τρόπο κατά το δυνατόν ανώδυνο. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία που ταλαιπωρεί πολλούς ασθενείς.
αρχική αξία: 400 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 9 μήνες 267 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
360
8 συνεδρίες Full Βody για άνδρες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 4.000 €έκπτωση: 91%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μήνες 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
39
Απεριόριστο solarium για ένα μήνα σε εκπληκτική τιμή!!39€ από 69€ για ένα (1) μηνιαίο πακέτο απεριόριστων συνεδριών Solarium έως και 25 λεπτών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, στο Hair & Beauty By Fitnessplus (Σύνορα Καισαριανής / Παγκρατίου). Εντυπωσιακές εμφανίσεις με γοητευτικό χρυσαφένιο χρώμα για μοναδική λάμψη και γοητεία! Έκπτωση 43%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/06/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~Ένα μήνα απεριόριστο solarium διάρκειας έως 25 λεπτά η καθεμία συνεδρία, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Μετά την αγορά του κουπονιού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 694.614.0701. Μπορεί να αγοραστεί ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους (ένα ανά όνομα). Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 69 €έκπτωση: 43%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ εχθές στις 10 πμ 39 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
290
8 συνεδρίες Full Βody για γυναίκες - Full Βody 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Περιστέρι - 290€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος Ανώδυνη και Ασφαλή με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, για 8 συνεδρίες για γυναίκες ή 360€ για Full Βody Ριζική Αποτρίχωση Σώματος για 8 συνεδρίες για άνδρες (Έκπτωση -91%), από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα ή 8 συνεδρίες Full ΒodyΡιζικής Αποτρίχωσης για άνδρες με IPL Laser τελευταίας γενιάς, ιδανικό ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε τις προσφορές για: Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή+art στα 9€(-64%) πατήστε εδώ Pedicure απλό η γαλλικό στα 9€(-50%) πατήστε εδώ Μanicure με βερνίκι μεγάλης διάρκειας στα 7€(-61%) πατήστε εδώ Tεχνητά Νύχια+art+Aφαίρεση στα 25€(-58%) πατήστε εδώ 8 συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 29€(-93%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 14€(-78%) πατήστε εδώ Αποτρίχωση με Laser 8 Συνεδρίες στα 25€(-93%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 3.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μήνες 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
158
158€ για (1) θεραπεία ενέσιμου Botox Full Face και στις τρεις περιοχές σε μέτωπο, μεσόφρυο και πόδι χήνας για να αποκτήσετε νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο από εξειδικευμένο ιατρό στο νέο Δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στον Πειραιά(στην Ηρώων Πολυτεχνείου).Αξίας 316€.Έκπτωση 50% : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 Συνεδρία Ενέσιμου Botox σε Full Face(μέτωπο,μεσόφρυο και πόδι χήνας) Η εκτέλεση γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή. Η διαρκεια συνεδριας και στα τρια σημεια είναι στα 40 λεπτα. Διάρκεια του Botox ως και έξι μήνες. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 316 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μέρες 21 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
15
15€ για 5 συνεδρίες solarium σε Αμερικάνικο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας διάρκειας έως 20 λεπτά, καθώς και εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για 1 μήνα, για εντυπωσιακό, υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα στο Σύγχρονο Κέντρο αισθητικής Med Metamorfosis, δίπλα στον σταθμό Αγίου Αντωνίου. Αξίας 90€. Έκπτωση 83%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 5 συνεδρίες solarium σε Αμερικάνικο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας διάρκειας έως 20 λεπτά, b. εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για 1 μήνα. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.
αρχική αξία: 90 €έκπτωση: 83%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 9 μήνες 93 ΑΓΟΡΕΣ
Solarium ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
12
Οριστική Αποτρίχωση με IPL laser! Μόνο 12€ από 350€ (-97%) για Έξι (6) Συνεδρίες Οριστικής Αποτρίχωσης με IPL laser 4ης γενιάς στην περιοχή της επιλογής σας, στα Lipogen Νέας Σμύρνης!! : Lipogen Νέας Σμύρνης Ο πολυχώρος ομορφιάς Lipogen Νέας Σμύρνης, στην Ομήρου 41-43, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σας προσφέρει σε έναν ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης και πρόληψης σε ό,τι αφορά την υγεία του δέρματος, του σώματος και του προσώπου, αλλά και λύσεις στην εξάλειψη της τριχοφυΐας. Κάποιες από τις πιο δραστικές και μόνιμες λύσεις, με τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές είναι: RF ραδιοσυχνότητες Μέθοδος VPL και IPL (μέθοδος φωτοανάπλασης για αποκατάσταση κολλαγόνου στο πρόσωπο και στο σώμα, εξάλειψη κυτταρίτιδας και τριχοφυΐας) Laser Σώματος, Laser Αποτρίχωσης, Laser Αισθητικής. Cavitation(σπηλαιωση) Εφαρμόζεται επίσης όλη η γκάμα των συμβατικών θεραπειών προσώπου και σώματος, όπως: Μπότοξ: μη ενέσιμη καλλυντική θεραπεία με τα ευεργετικά αποτελέσματα του εξαπεπτιδίου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αδρανοποίηση των εκφραστικών μυών έχοντας σαν αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των ρυτίδων. Υαλουρονικό οξύ: μη ενέσιμη καλλυντική θεραπεία με βάση το υαλουρονικό οξύ, με σκοπό την έντονη αντιγήρανση και ανάπλαση του δέρματος, με επουλωτικές ιδιότητες. Βλεφαροπλαστική: αντιμετώπιση και μείωση μαύρων κύκλων, οιδημάτων και σακούλες κάτω από τα μάτια με φύλλο κολλαγόνου. Βλαστοκύτταρα: για έντονη λάμψη του προσώπου, λεύκανση και αντιγήρανση. Θαλασσοθεραπεία: δραστική θεραπεία για έντονη καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, η οποία αυξάνει την απορρόφηση μεταλλικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Σοκολατοθεραπεία: θεραπεία αντιστρές και ευεξίας. Θεραπεία χρυσού: έντονη ενυδάτωση και σφριγηλότητα, λόγω του ευεργετικού στοιχείου του χρυσού με έντονες ενυδατικές ιδιότητες. Θεραπεία Κλεοπάτρας με μάσκα αργιλική: για αντιμετώπιση χαλάρωσης (επιδερμικής και εν τω βάθει), ραγάδων, καθώς και δραστική μείωση πόντων.
αρχική αξία: 350 €έκπτωση: 97%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μέρες 35 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
99
Οριστική εξάλειψη ραγάδων! 99 ευρώ για 9 συνεδρίες κατά των ραγάδων με 6 συνεδρίες fractional CO2 Laser και 3 αναπλαστικές θεραπείες για εγγυημένα αποτελέσματα στην ολική εξαφάνιση των ραγάδων ,επανόρθωση του δέρματος και ανάπλαση νέου υγιούς δερματικού ιστού κάτω από την επιδερμίδα σας με επίβλεψη γιατρού δερματολόγου στα καταστήματα ιατρικής κοσμετολογίας Cosmetic Esthetics στο Σύνταγμα,Χολαργό,Πειραιά, ,Αγ.Δημήτριο.Αξίας 1300€.Εκπτωση 92%. : Η προσφορά ισχύει έως 30/07/2015. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 6 συνεδρίες fractional CO2 Laser και b. 3 αναπλαστικές θεραπείες Η συνεδρία fractional laser έχει διάρκεια 40-45 λεπτά και η αναπλαστική θεραπεία 40 λεπτά. Η αναπλαστική θεραπεία γίνεται με επαγγελματικά προϊόντα σε συσκευασίες που ανοίγονται μπροστά σας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για ακόμα πιο έντονα αποτελέσματα. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στα τηλέφωνα: Αγ. Δημήτριος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270) 210 9700501, Χολαργός (Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος) 210 6532200 και 210 6532203,Σύνταγμα (Ερμού)2103232033-034 και Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 31) 210-4220151 και 210-4178030. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
αρχική αξία: 1.300 €έκπτωση: 92%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 22 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
360
Full Body Αποτρίχωση Για Άνδρες!!360€ από 2900€ για ένα πρόγραμμα 8 συνεδριών Full Body αποτρίχωσης αποκλειστικά για άνδρες με Laser IPL, τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, κατάλληλο για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, από το κέντρο αισθητικών εφαρμογών Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι. Έκπτωση 88%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και πραγματοποίηση πρώτης συνεδρίας έως τις 30/06/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει μόνο για άνδρες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~Πρόγραμμα 8 συνεδριών με Laser IPL τελευταίας γενιάς για αποτρίχωση σε Full Body. Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών για αποτρίχωση. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 2.900 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
167
Μακιγιάζ Φρυδιών+Χειλιών - Θεσσαλονίκη Μακιγιάζ Φρυδιών+Χειλιών - 99€ για ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου tattoo σε Φρύδια ή ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Περίγραμμα Χειλιών ή 167€ για ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια και ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Περίγραμμα Χειλιών (Έκπτωση 67%) με μοναδικό στόχο να αποκτήσετε όμορφα και τονισμένα χαρακτηριστικά, από το κέντρο αισθητικής «Top Beauty» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου tattoo σε φρύδια ή ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε Περίγραμμα Χειλιών στα 99€ απο 250€ ή Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε φρύδια και ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε Περίγραμμα Χειλιών στα 167€ απο 500€ Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr
αρχική αξία: 500 €έκπτωση: 67%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 15 μήνες 29 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
499
Αυτό το καλοκαίρι απαλλαγείτε μια για πάντα απο την ανεπιθυμήτη τριχοφυία! Laser Απο την Κορφή ως τα Νύχια με Laser Τελευταίας Τεχνολογίας!!! Αποκτήστε Τώρα το Λείο Σώμα που Πάντα Ονειρευόσασταν Απαλλαγμένο απο την Ανεπιθύμητη Τριχοφυία και Ξενοιάστε μια για Πάντα! Γιατί Τώρα με το Αμερικάνικο Laser ΙΡL Τελευταίας Γενιάς, σε 8 Συνεδρίες Εχετε Οριστικό Αποτέλεσμα! Είναι Αποτελεσματικό για Ανδρες και Γυναίκες! Μόνο με 499€ απο Αρχική Τιμή 5.000€! Έκπτωση 90%! Μια Προσφορά απο το Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής MediAspis στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Περιστέρι )! Οι Ειδικοί στην Ομορφιά! : Ολοι ονειρευόμαστε ενα λείο και απαλό δέρμα απαλλαγμένο απο την ανεπιθύμητη τριχοφυία! Τώρα μπορούμε και να το αποκτήσουμε! Τι είναι η μέθοδος Laser IPL? Είναι μια καινούρια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης όπου έχουμε πλήρη καταστροφή της τρίχας στο σώμα και στο πρόσωπο. Διαφορετικά λέγεται και IPL απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Intensed Pulse Light. Αυτό σημαίνει οτι οι συσκευές εκπέμπουν έντονο παλμικό φως απο συγκεκριμένη πηγή και καλύπτουν το φάσμα της ορατής ακτινοβολίας. Το εξειδικευμένο μηχάνημα IPL είναι απόλυτα ασφαλές και προγραμματισμένο ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αφαιρέσουμε. Ετσι αφαιρούνται με ασφάλεια και αποτελσματικότητα τρίχες ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Η προσφορά περιλαμβάνει 8 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser IPL Τελευτάιας γενιάς για μόνιμη και αποτελεσματική αποτρίχωση σε ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ! Αφορά Ανδρες και Γυναικές
αρχική αξία: 5.000 €έκπτωση: 90%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 17 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
100
100€ για μία θεραπεία ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ! Δείτε το πρόσωπό σας πάλι στην εφηβεία του και απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης. Αποκτήστε ξανά τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στο πρόσωπό σας!! Ισχύει για γυναίκες και άνδρες. Προσφορά από το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στο μετρό του Αγίου Δημητρίου. Αρχικής αξίας 250€ - Έκπτωση 60%! : Όροι και στοιχεία προσφοράς: Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 30/06/2015 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες). Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: Μία Θεραπεία Υαλουρονικού οξέος Οι συνεδρίες εφαρμόζονται από έμπειρο ιατρό – δερματολόγο του +MediSystem. Μπορείτε να αγοράσετε ένα (1) κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της επιχειρήσης. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 4 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλέφωνα: ...
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μέρες 72 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
16
Θεσσαλονίκη Θεραπεία Προσώπου - 16€ από 70€ (Έκπτωση 77%) για μία Θεραπεία Peeling Προσώπου με τη μέθοδο της Μελανορύθμισης και συνδυασμό οξέων 6ης Γενιάς, για άνδρες και γυναίκες, που καταπολεμά τις πανάδες και τους λεκέδες, από το «Βeauty Tec» στη Θεσσαλονίκη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μία θεραπεία Peeling Προσώπου με τη μέθοδο της Μελανορύθμισης και συνδυασμό οξέων 6ης Γενιάς, για άνδρες και γυναίκες, που καταπολεμά τις πανάδες και τους λεκέδες διάρκειας 30 λεπτών H Μελανορύθμιση έχει σκοπό την απόλυτη ανανέωση της επιδερμίδας με «αντικατάσταση» των νεκρών επιφανειακών κερατινοκυττάρων από νέο υγιές δέρμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει λεύκανση και βοηθάει στη διάλυση και την απομάκρυνση της υπάρχουσας μελανίνης. Πρόκειται για εφαρμογή λεύκανσης με συστατικά από φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.
αρχική αξία: 70 €έκπτωση: 77%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 25 μήνες 27 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
270
270€ για έξι (6) Θεραπείες Υπέρηχων Σώματος «Skin Scrubber», για σύσφιξη, απώλεια πόντων και εξάλειψη της κυτταρίτιδας! Προσφορά από το Κέντρο Αισθητικής «Slim Line» στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι Ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος)! Αρχικής αξίας 900€ - Έκπτωση 70%!! : Πρωτοποριακή Θεραπεία «Skin Scrubber» Υπέρηχων Σώματος Χάστε από 12 έως 23 πόντους σε κάθε εφαρμογή και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με ορατά αποτελέσματα. Σύσφιξη σώματος Η θεραπεία εφαρμόζεται ως εξής: - Μέτρηση σε μπράτσα, μέση, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, γάμπες - Μηχανική απολέπιση με υπέρηχους για να καθαρίσουν οι πόροι του δέρματος - Επάλειψη υγρού απολεπιστικού, ώστε να επιτύχουμε ακόμη πιο καθαρούς πόρους - Διείσδυση με τους υπέρηχους ειδικής σύστασης αμπούλας αδυνατίσματος - κυτταρίτιδας - σύσφιξη - Απλώνουμε ειδική κρέμα φρούτων και λαχανικών σε όλο το σώμα, τυλίγουμε με ...
αρχική αξία: 900 €έκπτωση: 70%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 15 μήνες 7 ΑΓΟΡΕΣ
Θεραπείες Σώματος ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
139
Μακιγιάζ Χειλιών Αργυρούπολη - 139€ από 500€ (Έκπτωση 72%) για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου για Περίγραμμα και Σβήσιμο Χειλιών, από το Studio Αισθητικής «Beauty Secret» στην Αργυρούπολη!!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου για Περίγραμμα και Σβήσιμο Χειλιών Η προσφορά πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr Για να δείτε τις προσφορές για: Τοποθέτηση Τεχνητών νυχιών στα 23€(-62%) πατήστε εδώ Θεραπευτικό Spa Pedicure στα 12€(-60%) πατήστε εδώ Kαθαρισμός Προσώπου στα 19€(-73%) πατήστε εδώ Θεραπεία Προσώπου με οξέα στα 19€(-62%) πατήστε εδώ Χαλαρωτικό Full Body Mασάζ 45' στα 14€(-65%) παήστε εδώ Αποτρίχωση με Κερί σε Full Πόδια+Full Μπικίνι στα 19€(-62%) πατήστε εδώ 10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος (-76%) πατήστε εδώ 3 Συνεδρίες Αδυνατίσματος (-75%) πατήστε εδώ Τοποθέτηση Βλεφαρίδων στα 22€(-76%) πατήστε εδώ Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Φρύδια (-76%) πατήστε εδώ Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Άνω γραμμή ματιών (-70%) πατήστε εδω Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Μάτια Άνω και Κάτω Γραμμή (-74%) πατήστε εδώ
αρχική αξία: 500 €έκπτωση: 72%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 23 μήνες 6 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
290
Full Body Αποτρίχωση!!290€ από 2000€ για ένα πρόγραμμα 8 συνεδριών Full Body αποτρίχωσης με Laser IPL τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, κατάλληλο για μαυρισμένα δέρματα καθώς και για ξανθιά τριχοφυΐα, από το κέντρο αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι. Έκπτωση 86%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και πραγματοποίηση πρώτης συνεδρίας έως τις 30/06/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει μόνο για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~Πρόγραμμα 8 συνεδριών με Laser IPL τελευταίας γενιάς για αποτρίχωση σε Full Body. Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών για αποτρίχωση. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 2.000 €έκπτωση: 86%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 10 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
-