Προσφορές Μενίδι

Οι προσφορές και deals στο Μενίδι συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό. Δείτε τις!

60
Ανανέωση & Λάμψη Προσώπου!!60€ από 240€ για τέσσερις (4) θεραπείες lifting με ειδική μάσκα και ηλεκτροθεραπεία προσώπου για σύσφιξη περιγράμματος και εξάλειψη ρυτίδων στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Με χρήση ελβετικών προϊόντων από την διάσημη κλινική Dr Repcom ειδικευμένη στην αντιγήρανση. Από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Έκπτωση 75%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, μόνο για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Τέσσερις (4) θεραπείες lifting προσώπου. Η θεραπείες γίνονται 1 φορά την εβδομάδα και είναι μόνο για γυναίκες. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 240 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
29€ από 132€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό του Αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει εσωτερικό πλύσιμο, αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών, απολύμανση, εφαρμογή ειδικού αρωματικού - μυκητιοκτόνου, καθαρισμό και αποστείρωση του air condition, στο Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με πρόσβαση και από την Αττική Οδό, Έκπτωση 78%!! : Full Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου Ο βιολογικός καθαρισμός πέρα από την βαθιά και υγιεινή καθαριότητα που θα χαρίσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα το απολυμάνει ταυτόχρονα χαρίζοντας σε εσάς και τους οικείου σας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Διώξτε οσμές από τσιγάρα, από κατοικίδια ζώα ή από μικροοργανισμούς που έχουν αναπτυχθεί στο αυτοκίνητό σας, με τον βιολογικό καθαρισμό που κρίνεται απαραίτητος!! Ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται με επαγγελματικά προϊόντα που δεν μολύνουν το περιβάλλον. προσφορα Car Wash ροζακης, prosfora Car Wash rozakis, προσφορες βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου, προσφορες πλυντηριο αυτοκινητων, προσφορες πλυσιμο αυτοκινητου, προσφορες, deals
αρχική αξία: 132 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 22 μήνες 40 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
49
DNA REPAIR THERAPY!!49€ από 200€ για 4 θεραπείες DNA REPAIR THERAPY προσώπου για πλήρη αποκατάσταση της δομής της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση πρόωρης γήρανσης, φωτογήρανσης και σημαδιών ακμής, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρνές. Έκπτωση 76%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις ω. Η προσφορά ισχύει καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό μόνο για γυναίκες και η προσφορά αφορά: ~ 4 θεραπείες DNA REPAIR THERAPY. Η κάθε θεραπεία περιλαμβάνει: Καθαρισμό με ειδικό gel Απολέπιση Ανάπλαση με serum Μάσκα Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 76%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 23 μήνες 146 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
49
49€ από 200€ για 4 θεραπείες lifting προσώπου με την χρήση μηχανήματος myoskin lifting και ειδική μάσκα lifting της ελβετικής φίρμας REPCOM με φανταστικά αποτελέσματα, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρνές. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε λαμπερό πρόσωπο. Έκπτωση 76%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό μόνο για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ 4 θεραπείες lifting προσώπου με την χρήση μηχανήματος myoskin lifting. ~ Ειδική μάσκα lifting της ελβετικής φίρμας REPCOM. Συνολική διάρκεια κάθε θεραπείας 90 λεπτά. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142 . Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή. Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 76%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 25 μήνες 67 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
50
Περιποίηση Προσώπου!!50€ από 200€ για τέσσερις (4) θεραπείες λεύκανσης για χρωματικούς λεκέδες με οξέα φρούτων ή δερμοαπόξεση, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Έκπτωση 75%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Τέσσερις (4) θεραπείες λεύκανσης για χρωματικούς λεκέδες. Χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα λεύκανσης και έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Συνιστάται για δέρματα με λεκέδες από τον ήλιο του καλοκαιριού όπως και γενική ανανέωση και βαθιά ενυδάτωση. Ανανεώνει την επιδερμίδα απαλλασωντάς τη από τα νεκρά κύτταρα. Η θεραπεία γίνεται 1 φορά την εβδομάδα και είναι μόνο για γυναίκες. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 37 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
50
50€ από 200€ για τέσσερις (4) θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, σύσφιξης, αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του δέρματος με πολύτιμους λίθους ανάμεσα από διαμάντι, ρουμπίνι, ζαφείρι ή χρυσό, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Έκπτωση 75%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Τέσσερις (4) θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, σύσφιξης, αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του δέρματος με πολύτιμους λίθους. Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες είναι οι παρακάτω: διαμάντι, ρουμπίνι, ζαφείρι, χρυσός. Η θεραπείες πραγματοποιούνται μια φορά ανά εβδομάδα. Η αισθητικός σας προτείνει ανάλογα με την περίπτωσή σας το λίθο που σας ταιριάζει. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 75%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μήνες 38 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
35
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου!!35€ από 120€ για ένα (1) βαθύ καθαρισμό προσώπου που περιλαμβάνει ατμό, εξαγωγή σμήγματος, αποστείρωση με υψίσυχνα, εφαρμογή ειδικού serum και ειδικής καταπραϋντικής και αντιφλογιστικής μάσκας, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Δώρο ένας (1) σχηματισμός/καθαρισμός φρυδιών!! Έκπτωση 71%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, μόνο για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα (1) βαθύ καθαρισμό προσώπου. ~ Ένας (1) σχηματισμός/καθαρισμός φρυδιών. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει ατμό, εξαγωγή σμήγματος, αποστείρωση με υψίσυχνα, εφαρμογή ειδικού serum και ειδικής καταπραϋντικής και αντιφλογιστικής μάσκας. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 71%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 27 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου!!29€ από 130€ για έναν βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου και καθαρισμό του air-condition από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρναί. Καθαρό και ανανεωμένο περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και εμπειρία στη τεχνική. Έκπτωση 78%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 30/09/2015. Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-19:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για όλους τους τύπους - μεγέθη αυτοκινήτων και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Εσωτερικό πλύσιμο ~ Αφαίρεση λεκέδων ~ Εξάλειψη οσμών ~ Απολύμανση καθισμάτων ~ Απολύμανση ταμπλό ~ Απολύμανση πλαϊνών πλαστικών ή ταπετσαρίας ~ Απολύμανση μοκέτας ~ Απολύμανση Πορτ μπαγκάζ ~ Καθαρισμό και αποστείρωση air condition για προστασία από τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές Μετά το τέλος της διαδικασίας του καθαρισμού στον χώρο του σαλονιού εφαρμόζεται ειδικό αρωματικό-μυκητοκτόνο (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια). Η συνολική διάρκεια εργασίας είναι περίπου 4 ώρες. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου. Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για πλημμυρισμένα, εγκαταλελειμμένα ή με χρήση από κατοικίδια αυτοκίνητα. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype
αρχική αξία: 130 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μήνες 51 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στις Αχαρνές! Μόνο 29€ για ένα Βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, που εξασφαλίζουν την απόλυτη απολύμανση και καθαριότητα του αυτοκινήτου σας. Από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό.Αρχική αξία 132€.Έκπτωση 78%! : Λεπτομέρειες Προσφοράς: -Πλήρης εσωτερικός Βιολογικός καθαρισμός όλων των μερών με ειδικό μηχάνημα , καθίσματα,μοκέτες, πλαστικά, αεραγωγοί, καθαρισμός / αποστείρωση Air-Condition, τσιμούχες, ζώνες, χώρος πορτμπαγκάζ. -Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς και μη βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. -Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού περνιούνται όλα τα πλαστικά μέρη με ειδικό γαλάκτωμα, το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει και στο τέλος γίνεται αρωματισμός ολόκληρου του χώρου. Χαρείτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και περιποίησης του αυτοκινήτου σας! Όροι της προσφοράς: -Το κουπόνι ισχύει για ένα αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου και αφορά ένα (1) Βιολογικό καθαρισμό που περιλαμβάνει: -Εσωτερικό πλύσιμο -Εξάλειψη οσμών -Αφαίρεση λεκέδων -Απολύμανση καθισμάτων -Απολύμανση ταμπλό -Απολύμανση πλαϊνών πλαστικών ή ταπετσαρίας -Απολύμανση μοκέτας -Απολύμανση πορτ μπαγκάζ -Εφαρμογή ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια). -Καθαρισμός Air-Condition -Αποστείρωση Air-Condition. -Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνει έως τις 30/09/2015. -Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του. -Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις, όπως εγκαταλελειμμένα και πλημμυρισμένα αυτοκίνητα. -Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 3 αυτοκίνητα ημερησίως. -Η υπηρεσία διαρκεί περίπου 4 ώρες. -Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 08.30 - 19.00 και Κυριακή 08.30 - 14.30. -Απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για αλλαγή ή ακύρωση. -Το τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και λοιπά στοιχεία της επιχείρησης, αναγράφονται στο κουπόνι σας ,κατόπιν της αγοράς του. -Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. - Απαιτείται εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση.
αρχική αξία: 132 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 16 μήνες 28 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
29
29€ για ένα βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει εσωτερικό πλύσιμο, αφαίρεση λεκέδων, καθαρισμό και απολύμανση του air-condition, από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό, αρχικής αξίας 132€. : Το κουπόνι ισχύει για ένα αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου και περιλαμβάνει: 1) εσωτερικό πλύσιμο 2) εξάλειψη οσμών 3) αφαίρεση λεκέδων 4) απολύμανση καθισμάτων, ταμπλώ, πλαϊνά πλαστικά ή ταπετσαρία, μοκέτα, πορτ μπαγκάζ 5) εφαρμογή ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια) 6) καθαρισμό air condition 7) αποστείρωση air condition Η καθαριότητα του αυτοκινήτου σας προσφέρει, φροντίδα σε εσάς και τους συνεπιβάτες σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς, και μη βλαβερά για τον άνθρωπο! Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας την ιδιαίτερη προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεται. Εξασφαλίστε για το αυτοκίνητό σας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του καθαρισμού και της απολύμανσης. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο σε όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς η ατμόσφαιρα εκεί είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη με ρύπους και μικρόβια επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου. Επίσης ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου, απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 08.30 - 19.00 και Κυριακή 08.30 - 14.30. Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις, όπως εγκαταλελειμμένα και πλημμυρισμένα αυτοκίνητα. Απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για αλλαγή και ακύρωση. Η υπηρεσία διαρκεί περίπου 4 ώρες. Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 3 αυτοκίνητα ημερησίως. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.
αρχική αξία: 132 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 25 μήνες 17 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
29
29€ από 150€ για ένα πακέτο αδυνατίσματος & εξάλειψης της κυτταρίτιδας με έξι συνεδρίες σύγχρονων μηχανημάτων - 3 θερμοθεραπείες για αδυνάτισμα, 3 πρεσσοθεραπείες για εξάλειψη κυτταρίτιδας και αποτοξίνωση - στο πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρνές. Έκπτωση 81%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και πραγματοποίηση πρώτης συνεδρίας έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό ισχύει μόνο για γυναίκες και η προσφορά αφορά: ~6 συνεδρίες σύγχρονων μηχανημάτων για αδυνατίσματα, σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας, που περιλαμβάνει: 3 θερμοθεραπείες για αδυνάτισμα. 3 πρεσσοθεραπείες για εξάλειψη κυτταρίτιδας και αποτοξίνωση. Κάθε συνεδρία θα έχει συνολική διάρκεια 30 λεπτά. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102404142. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 150 €έκπτωση: 81%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 22 μήνες 97 ΑΓΟΡΕΣ
Αδυνάτισμα ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
Αχαρνές: Ο Απόλυτος Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου! Μόνο 29€ για ένα Βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, που εξασφαλίζουν την απόλυτη απολύμανση και καθαριότητα του αυτοκινήτου σας. Από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό.Αρχική αξία 132€.Έκπτωση 78%! : Λεπτομέρειες Προσφοράς: -Πλήρης εσωτερικός καθαρισμός όλων των μερών με ειδικό μηχάνημα , καθίσματα,μοκέτες, πλαστικά, αεραγωγοί, τσιμούχες, ζώνες, χώρος πορτμπαγκάζ. -Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς και μη βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. -Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού περνιούνται όλα τα πλαστικά μέρη με ειδικό γαλάκτωμα, το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει και στο τέλος γίνεται αρωματισμός ολόκληρου του χώρου. Χαρείτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και περιποίησης του αυτοκινήτου σας! Όροι της προσφοράς: -Το κουπόνι ισχύει για ένα αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου και αφορά ένα (1) Βιολογικό καθαρισμό που περιλαμβάνει: -Εσωτερικό πλύσιμο -Εξάλειψη οσμών -Αφαίρεση λεκέδων -Απολύμανση καθισμάτων -Απολύμανση ταμπλό -Απολύμανση πλαϊνών πλαστικών ή ταπετσαρίας -Απολύμανση μοκέτας -Απολύμανση πορτ μπαγκάζ -Εφαρμογή ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια). -Καθαρισμός Air-Condition -Αποστείρωση Air-Condition. -Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2015. -Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του. -Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις, όπως εγκαταλελειμμένα και πλημμυρισμένα αυτοκίνητα. -Η υπηρεσία διαρκεί περίπου 4 ώρες. -Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 3 αυτοκίνητα ημερησίως. -Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 08.30 - 19.00 και Κυριακή 08.30 - 14.30. -Απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για αλλαγή και ακύρωση. -Το τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και λοιπά στοιχεία της επιχείρησης, αναγράφονται στο κουπόνι σας ,κατόπιν της αγοράς του. -Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. - Απαιτείται εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση.
αρχική αξία: 132 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μήνες 22 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
29
Πλήρης Βιολογικός Καθαρισμός στο Αυτοκίνητό σας για λάμψη μοναδική!! Μόνο με 29€ στο Car Wash Ροζάκης είναι σίγουρο οτι θα απαλλαγείτε απο βλαβερούς μικροοργανισμούς και θα εξασφαλίστε ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου σας!! Μην το Χάσετε! Car Wash Ροζάκης Στις Αχαρνές! Μην το χάσετε! : Κάντε ένα δώρο στο αυτοκίνητό σας και Εξασφαλίστε ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο που οδηγείτε εσείς και οι οικογένεια σας! Το Car Wash Ροζάκης σας παρέχει Πλήρη Βιολογικό Καθαρισμό σε αυτήν την μοναδική τιμή!! Η προσφορά Περιλαμβάνει αναλυτικά: Εσωτερικό πλύσιμο Εξάλειψη οσμών Αφαίρεση λεκέδων Απολύμανση καθισμάτων, ταμπλώ, πλαϊνά πλαστικά ή ταπετσαρία, μοκέτα, πορτ μπαγκάζ Εφαρμογή ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια). Καθαρισμό air condition Αποστείρωση air condition Η διαδικασία διαρκεί περίπου 4 ώρες Μην το χάσετε! Στην Καλύτερη τιμή της Αγοράς!
αρχική αξία: 130 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 50 ΑΓΟΡΕΣ
Πλυντήρια Αυτοκινήτων ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
25
Βραδινό Μακιγιάζ!!25€ από 50€ για ένα βραδινό μακιγιάζ με επώνυμα προϊόντα για να εντυπωσιάσετε στις καλοκαιρινές βραδινές σας εξορμήσεις και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Έκπτωση 50%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα βραδινό μακιγιάζ με επώνυμα προϊόντα. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή. Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype
αρχική αξία: 50 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 33 ΑΓΟΡΕΣ
Περιποίηση Προσώπου ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
15
Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!!15€ από 30€ για μια αποτρίχωση με κερί σε γάμπες και μηρούς. Από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Έκπτωση 50%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό, μόνο για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει: ~Μια αποτρίχωση με κερί σε γάμπες και μηρούς. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 30 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
18
Από 18€ από 50€ για ένα (1) ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης σκύλου που περιλαμβάνει ένα (1) μπάνιο, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) ξεκόμπιασμα, ένα (1) καθαρισμό αδένων, ένα (1) κόψιμο νυχιών και αφαίρεση νεκρής τρίχας, χωρίς καμία νάρκωση, από το The Pet Store & Dog Spa στις Αχαρνές. Έκπτωση 64%!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 30/09/2015. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές: 18€ για ένα σκύλο βάρους έως 30 κιλών. ή 22€ για ένα σκύλο βάρους άνω των 30 κιλών. ~ Ένα (1) μπάνιο. ~ Ένα (1) κούρεμα (και με ψαλίδι). ~ Ένα (1) χτένισμα. ~ Ένα (1) ξεκόμπιασμα. ~ Ένα (1) καθαρισμό αδένων. ~ Ένα (1) κόψιμο νυχιών. ~ Αφαίρεση νεκρής τρίχας. Δεν πραγματοποιούνται ναρκώσεις και η περιποίηση κρατά περίπου 60 λεπτά. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2102443738. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
αρχική αξία: 50 €έκπτωση: 64%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μήνες 37 ΑΓΟΡΕΣ
Υπηρεσίες ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
15
Μόνο 15€ από 67€ για ένα μήνα Μαθημάτων Ζωγραφικής (Σύνολο: 8 ώρες διδασκαλίας), από έγκριτο εικαστικό – ζωγράφο, απόφοιτο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και με πολυετή εμπειρία και στη διδασκαλία, στο εργαστήρι ζωγραφικής «ΉΡΑ». Έκπτωση 78%!! Επιπλέον, έκπτωση και για τους υπόλοιπους μήνες!! : Λίγα λόγια για τη Ζωγραφική – Εικαστικές Τέχνες Οι Εικαστικές Τέχνες είναι ενσωματωμένες στην καθημερινή μας ζωή και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τοπικού και παγκόσμιου πολιτισμού. Συνιστούν εκφραστικά μέσα με τα οποία αναπαριστούμε εμπειρίες, ιδέες, συναισθήματα και ταυτόχρονα απαιτούν διανοητικές λειτουργίες όπως αντίληψη, μνήμη και σχηματισμό εννοιών προάγοντας έτσι την ολόπλευρη ανάπτυξη. Μέσα από τις Εικαστικές Τέχνες ο άνθρωπος επικοινωνεί, δημιουργεί και διατηρεί τον πολιτισμό και το περιβάλλον του, και ταυτόχρονα καλλιεργεί το σεβασμό και κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους. Η εικαστική αγωγή είναι διαδικασία που διαμορφώνει μια αισθητική ταυτότητα στον άνθρωπο, αλλά και μια διεργασία που συνεισφέρει σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και σε όλους τους μαθησιακούς στόχους (γνώσεις, δεξιότητες, τάσεις και συναισθήματα). Σταδιακά, ενισχύονται οι εικαστικές εμπειρίες, γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες, στοχεύοντας στην ανάπτυξη κριτικά σκεπτόμενων, συνειδητοποιημένων δημιουργών-θεατών, που συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Αποδεχόμαστε έτσι τις Εικαστικές Τέχνες στην ευρύτερη τους έννοια, ως ανθρώπινη δημιουργία, με χαρακτήρα διεπιστημονικό και πολυδιάστατο, οι οποίες συνδέονται άμεσα με κοινωνικά, πολιτισμικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα και τις δυναμικές που χαρακτηρίζουν το πολιτισμικό και προσωπικό υπόβαθρο του θεατή – δημιουργού (Freedman, 2003, 2006). Στόχος Εργαστηρίου Η δημιουργική απασχόληση ατόμων όλων των ηλικιών με σκοπό την έκφραση μέσα από την τέχνη, την επαγγελματική αναπαράσταση έργων τέχνης και την δημιουργία γερών βάσεων για την καλλιέργεια και ανάδειξη νέων καλλιτεχνών-εικαστικών. Θεματολογία Μαθημάτων Η ζωγραφική είναι μια γλώσσα με συγκεκριμένους κανόνες και συντακτικό και ο τελικός στόχος κάθε ζωγράφου είναι η εύρεση της προσωπικής του "γραφής" και μέσω αυτής η έκφραση των προσωπικών του απόψεων, ιδεών, συναισθημάτων. Είναι κατανοητό ότι οι 8 ώρες το μήνα δεν επαρκούν ώστε να ολοκληρωθεί και να τελειοποιηθεί το έργο, ωστόσο θα φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο το οποίο μπορεί να συνεχιστεί αργότερα, ενώ στις 16 ώρες το πρώτο έργο μπορεί να ολοκληρωθεί. Τα υλικά για τα εργαστήρια αυτά θα παρέχονται. Στο 8ωρο εργαστήρι θα διδαχθούν: Τα πρώτα βήματα και οι βασικές αρχές στη πράξη για τη δημιουργία ελεύθερου σχεδίου σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο τρόπος σύνθεσης ελεύθερου σχεδίου στο χαρτί. Σωστή μέτρηση των διαστάσεων των αντικειμένων που θα απεικονιστούν με τη χρήση ενός μολυβιού. Σωστή σκίαση των αντικειμένων με τη χρήση μολυβιού και δημιουργία του πρώτου μας καλλιτεχνικού έργου. Στα επόμενα μαθήματα, τα έργα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά και θα χρησιμοποιηθούν και χρώματα (αρχικά νερομπογιές και στη συνέχεια λαδομπογιές). Τα τμήματα είναι ολιγομελή (max: 6 άτομα) και απευθύνονται τόσο σε άτομα νεαρής ηλικίας (θα έρθουν αρχικά σε επαφή με τη τέχνη της ζωγραφικής και σταδιακά προετοιμάζονται για έναν πιο επαγγελματικό τρόπο απεικόνισης, θέτοντας έτσι γερές βάσεις για τη συνέχεια και τη δυνατότητα να ασχοληθούν αργότερα σε επαγγελματικό επίπεδο) όσο και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Νέα τμήματα δημιουργούνται συνεχώς για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν είτε ως χόμπι είτε πιο επαγγελματικά (οπότε διαφέρει ο αριθμός των ωρών εξάσκησης) και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης τις καθημερινές είτε Κυριακές (απόγευμα). Διδάσκεται ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική με χρώμα από έγκριτο εικαστικό – ζωγράφο, απόφοιτο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και με πολυετή εμπειρία και στη διδασκαλία (ενεργός ζωγράφος). Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2015. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα τμήματα αναμένεται να αρχίσουν μετά τις 15/9/2015 (μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των συμμετεχόντων). Η προσφορά ισ
αρχική αξία: 67 €έκπτωση: 78%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μέρες 6 ΑΓΟΡΕΣ
Σεμινάρια ΛΗΓΕΙ σε 13 ώρες
FirstPrevΣελίδα 1 / 3227NextLast
-